Forum.Over.Net

Starševski čvek

Hofer se slabša

Default avatar

malgledam

sem Hoferjeva redna stranka, pa ne vem, koliko časa bom še. Ok, sem se navadila, da hodim po nekatere izdelke, ki so mi top, vzela v zakup, da v bistvu ne prišparam kaj dosti pri njih, čeprav na veliko oglašujejo neke blazne prihranke, njihova brzina na blagajni se me ne dotakne (sfolgam vse pospravit), navajena sem že na namrgodene face prodajalk (ok, saj jim res ni luštno).

AMPAK! zdaj, ko na veliko prodajajo "pomladne artikle" (zemljo, uvele rože/sadike in kar je še tega) so poslovalnice kot en najbolj zanikrn pajzl. Človek niti do odlagalnega pulta ne pride, ker je vse zabasano z vrečami zemlje. Pri blagajni pač na brzino pomečeš artikle v košarico, potem pa...ups...ne moreš do pulta, da bi si pospravil v vrečko. Sem mislila, da je to samo pri nas, ker se Hofer širi, pa vidim, da je ista zgodba tudi na Viču.

Hoferjevci, pejte nekam. Niste konkurenčni, niste prijazni, še placa za odlaganje ne privoščite. Sej če se vam tolk mudi izbacit stranke, vas bomo ubogali, pa tud pridemo ne več :)
Default avatar

vičan

Hofer celovška isto sranje. Je boljši vič
Default avatar

ofdif

Hm, nimam teh težav, ker na lepo zlagam šele v avto. Nisem niti opazila, da je s tem pult zablokiran. Ampak mislim, da ste res redki, ki ga uporabljate.
Default avatar

breee

mene vreče ne morijo me pa moti, da popoldne ni skoraj nobene zelenjave več.
Default avatar

uzertqwet

v grosupljem ne mores iz zamrzovalnika vzet zelenjavo, ker so tja navlekli kartonsko stojalo s knjigami
Default avatar

čas za zdravo konkurenco

malgledam je napisal/a:
Saj nekateri to že dobro vemo; že dolgo. Cene kar lepo zvišane na nivo konkurenčnih trgovin, potem širijo poslovalnice, kolikor jim okoliška travca parcele še omogoča, noter pa nabutajo potem robo vsevprek.

Ok, hodim v Hofer po specifiko, to cca. 12 stvari , ki jih tam kupujem, ki so mi OK, pa so drugje ali nesveže - torej kratki roki uporabe ( predvsem izdelki iz ovčjega sira, kapre s peclji, bio banane, nepražene in nesoljene pistacije in indijski oreščki, nepraženi neslani xarašidi - ker je embalaža individualno pakirana n vrečko na stisk in je aroma in okus OK, tega nikoli ne kupujem kot "razsuti tovor" na samopostrežni način ali v drugih trgovinah, ker je tam dražje)

Jaz čakam kakšno dobro kunkureco vsem tem diskontarjem: Billa, Merkur Ihr Markt naprimer - to so zame taprave štacune.

V Lidl ne hodim, ker me klientela tam odbija intudi tista večinoma prehrambena madžarska roba zakamuflirana v njihove blagovne znamke ( ala PIKOK) s preveč soli in cukra. Klientela so bili v času mojega obiska ponavadi sami prešvicani, pa taki ki se s komolci rinejo naprej in vrtajo po nosu s prsti tik preden gredo po samopostrežnem kruhu in pekovskem pecivu žokat brez rokavic.....)
Default avatar

pri nas

Moje prodajalke so ultra lustne in prijazne. Nisem se naletel na taksno, cez kakrsne se pritozujete. Morda pa problem ni tam, kjer ga vidis, ampak tam, od koder ga opazujes?
Default avatar

Barca

Za nekaj izdelkov, ki sem jih kupovala pri njih in so bili sicer pod tujimi imeni ali pa pod njihovo blagovno znamko, delali pa so jih v Sloveniji, so čisto na tiho menjali proizvajalce in jih delajo drugje :(
Jaz pa to tudi kupujem zdaj drugje.
Default avatar

mi tudi kot vi

čas za zdravo konkurenco je napisal/a:
Kaj še kupujete tam?
Default avatar

me ne prizadene preveč

Od vedno tam kupujem nekih 5-6 stvari. Za enkrat jih še imajo. Ostalo me ne zanima preveč.
Default avatar

Kateri izdelki

Barca je napisal/a:
so (bili) to? Hvala
Default avatar

ČČČ

Sem šla tja po akcijski izdelek. seveda ga ni bilo več. Bila sem žejna ko pes, pa nisem mogla kupiti niti pol litra navade vode ali enega malega tetrapak soka. Resnično mi ni jasno, po kaj bi hodila tja.
Default avatar

Barca

Kateri izdelki je napisal/a:
Nekaj vrst jogurtov, sirov, radler ...
Default avatar

tsj

Jaz vzamem sol za pomivalca, medaljone/fingerse, ker jih polni Perutnina Ptuj, zamrznjen pomfri, sir trapist (priznam, da ga drugje še nisem poskusila), jajca hlevske reje, bio malinov džem (drugje ne dobim), piščančjo salamo (fejk poli, dela PP tudi to), sirček za mazanje in lističe.
Kupovala sem toaletni papir, pa so ga pokvarili in zdaj vzamem raje Sparovega lovely.
Default avatar

donsepo

Odkar sem enkrat popoldne prišel in je bilo samo še ovenelo sadje in zelenjava ne hodim več v hofer. Pa podražili so tudi nekatere stvari konkretno. Tako da je tole s pultom še najmanj. Pa verjamem, da ni prijetno.
Default avatar

pri nas

Nikoli nisem neki ekstra nakupovala v Hofru, s tistim kaj pa sem kupila pa sem bila večinoma zadovoljna. Ampak zadnje čase se mi zdi, da so cene kar konkretno poskočile in sploh niso tako ugodni. Enih par artiklov, ki sem jih kupovala, nimajo več ali pa so menjali dobavitelja in s tem tudi okus ni več isti ali pa jih sploh več nimajo. Diskontna urejenost trgovine me ni nikoli motila , ampak ja, kot je zgoraj napisano, zadnje čase pa se mi zdi, da je vsa ta neživilska roba kar nametana naokoli. Urejenost trgovine je na dnu. Podobno kot Lidl, proajajo akcijske izdelke še 2 meseca po akciji in na koncu najdeš v tistih košarah od kozmetičnih krem do wc dišav in zvezkov...... pač vaška tržnica je bolje organizirana.
lp
Default avatar

radlermijefajn

Barca je napisal/a:
Meni je pa Hoferjev radler edini fajn, ker je grenkast.
Jogur kupujem tudi njihov, navaden, litrski.
Tudi njihov parmezan mi je fajn.

Obvezno kupujem tbl za pomivalca, ker so cenovno ugodne in mi pol tbl lepo opere, pa wc papir, 4 slojni, roza pakiranje tudi obvezno Hoferjev. Modre kosmiče. Grah-koruza zmrznjeno mešanico. Pa še marsikaj se najde.

Kupujem pa v vseh trgovinah, nisem vezana na eno, imam v vsai izbranih nekaj artiklov, ostalo pa glede na akcije in všečnost.
Default avatar

Barca

Prejsnji radler je bil Union LJ, sicer pod njihovo (Hofer) blagovno znamko (sestava malo drugacna kot pa original radler Union), a zdaj je nek avstrijski ... se pozna pri okusu.
radlermijefajn je napisal/a:
Default avatar

Vedno slabše

Tudi ta samopostrržni sistem s kruhom mi sploh ni všeč. Velikokrat je kakšna žemlja kar na tleh. Ljudje ne vzamejo vedno rokavic. Vse je preveč nabutano in popoldne ni skoraj nobenega sadja. Cene so pa iste kod drugje.
Default avatar

Pa kokodak

A je bil hofer sploh kdaj dober? Kot je meni znano, so vedno prodajali najslabšo možno hrano. Pač za najnižjo rajo.