Starševski čvek

Samo denar jaz jih ne zanimam?! :(

Default avatar
Sem iz premožnejše družine in tudi sam sem kar nekaj dobička ustvaril z poslovanjem na borzi, probleme pa imam pri spoznavanju deklet, ker se ne morem prepričati ali jim je več do denarja ali do mene. Ne bi pa si želel, da bi me imele le zaradi denarja in se bojim, da bi lahko izgubil delež svoje lastnine, če bi se napačno odločil.

Imate kakšne pametne nasvete, poznate koga, ki se je znašel v podobnem položaju?
Default avatar
samo denar je napisal/a:
Dokler se boš bal za svoj denar, ne boš nikoli našel žensko. Ali pa ostani sam in ti ne bo treba skrbeti ali je kakšna zaradi denarja s tabo ali ni.
Default avatar
Če se ženskam tko predstavis kot si se tu z uvodnim stavkom, se ne čudi kaj se okoli tebe premika ker tisto kar kazes da si, to pritegnes nase.

Z vsako lahko sklenes predporocno pogodbo, definiras kaj je bilo tvoje, in je to to. Tisti ki je za denar vseeno je cisto vseeno ce to podpise.

Tista, ki isce socialno varnost pri moskemu, bolje da se umetno oplodi in zaprosi za socialno, ker taka utilitarna razmerja funkcionirajo samo dokler krava neki daje, vsebine pa ni in je nikol ni bilo.
Default avatar
Si boš pač našel eno, ki je tebi podobna, tudi premožna in bosta skupaj plemenitila svoj kapital. Realno je pa takole. Kar si imel do začetka skupnega življenja, ti nihče ne more vzeti. Kar pa s partnerko skupaj v zvezi ustvarita, je predmet delitve. In pazi, tudi če ona v denarju ne prispeva toliko kot ti, se tretira, kakor da bi. Šteje namreč tudi njeno gospodinjsko delo. Če imata otroke, še toliko bolj. Da ti ne bi kdaj padlo na pamet morebitne matere svojih otrok poniževat, češ da ni toliko vložila v zidove, kot ti. To takšni materialisti radi delate. Za vajo ti svetujem, da povabi na razgovor kakšno hišno pomočnico, pa boš videl, kolikšno urno postavko ima in koliko te bo mesečno in letno stalo, da boš imel vsak dan pospravljeno, skuhano, zlikano in posesano. Pa jo vprašaj, če nudi zraven še spolne usluge in koliko bi te še to koštalo. Vem, da sem odvratna, a z vami, ki gledate na vse skozi densr, je treba tako. No, kako, si že zračunal? Mislim, da se ti ženske res ne splača imeti. Raje sam ostani, bo tako bolje za vse.
Default avatar
samo denar je napisal/a:
S takšno ritjo jaz niti ne bi živel.
Default avatar
Mogoče ima pa dobro rit ...
Default avatar
Dobro premisli, predno si najdeš kakšno. Poglej tudi iz te strani; tudi če bo varčna, ti bo pojedla vsaj dva krompirja na dan. Na koncu leta jo to cela vreča in za toliko tudi manjši račun na tvojem TRR. Torej, čista zguba. Raje ostani sam.
______________________
Default avatar
Če iščeš profil žensk, ki se zadržuje v določenih lokalih, so zrihtane v nulo, nadpovprečno lepe in čekirajo s kaksnim avtom se pripeljes, potem imaš velike možnosti, da se bo to uresničilo. Če si sam malo bolj skromen, realen, dovolj samozavesten, se obnašaš kot nekdo s 1500eur plače, se giblješ v normalnih krogih pa imas drugačne možnosti.
Vprašanje je kaj je zate ideal.
Default avatar
Pomisli tudi na to, kaj dobiš.

Če bo bolj majhna, prah po omarah in lustrih ti ne bo brisala.
Če bo pa bolj velika, boš imel pa bolj slab seks. Ker bo pač, kot suha južina, opletala z nogami in rokami okrog tebe.

Torej, nujno boš rabil še eno za rezervo. To je pa dodaten žakelj krompirja ......
______________________
Default avatar
Čeprav razumem tvojo skrb, imaš razmišljanje kmeta, ki kupuje kravo. Za tvoje vprašanje je pravi naslov odvetniška pisarna in ne provociranje na tem čveku.

Itak spet eden izmed postov, ki se konča z značilnim stavkom - Kaj pa vi mislite o tem? Poznate koga takega?
Default avatar
kupuješ kravo je napisal/a:
Mnenja?
Default avatar
Kako pa kaj tvoja "mašinca"? Se bližaš 40-im?

Katere delnice vse imaš? Koliko imaš letno samo dividend, koliko od česa drugega (najemnin, ko oddajaš poslovne prostore...)?

Kakšna je tvoja hiša, avto, služba, vikend,..., pa da vidimo!


Interesentka
Default avatar
Dvomim da si kaj z možgani sam ustvaril,ker imaš tako neumno vprašanje?
Sanjaj dalje.....
Default avatar
samo denar je napisal/a:
Kupi eno 25 let staro škodo in se malce zanemari. Pejbe pelji k Staremu tišlerju na vampe in v kino kjer se dobro pobijajo. Kmalu boš pogruntal zakaj se gre!
Sicer pa se gre verjetno za prosti spis: Kaj bi bil rad ko bom velik!
Default avatar
Tigresss je napisal/a:
Tole s poniževanjem sodiš po sebi? Ker samo tebi je padlo na pamet žaliti nekoga z materialistom, čeprav o njem ne veš NIČESAR !!!
p.s. upam, da si tudi ti sama in nisi onesrečila kakšnega moškega, saj si očitno pijavka.
Default avatar
Neverjetno no, se oglašate samo nevoščljivi, nestrpni, zavidljivi socialci!!!
Default avatar
A je treba prec povedat kva vse imas in kako si nesrecen ker mas tok gnarrraaaa.
Tih bod dokler te ne zavoli bez para.
Je pa tko.itak da kera kol bo steboj in ce se to vlece par let in se odseli kteb jo ne mores pol fuknat vn z vrecko. To moras vedet
Zdej ce te imetje onesrecuje se ga losi jebiga
Mah men se zdite vi mladci tok ponosni ce kej mate in kr sami sebe prepricate da vas zenska ne mara ampak vas mara sam zarad kesa.to je zato ker ste tok faking skrti in se bojite da bi kej zgubil.
S takimi se zgodi tole
Ko napunijo okoli 45 let in dojamejo da hisa ni vse in ko dojamejo da so umrljivi in bajte ne bojo sabo nesl in komu hudica nej jo zapustijo.pol je pa dobra tud tanajhujsa lovaca.tiste k pa so ble res postene ste jih pa v mladih 36 letih skenslal.
Default avatar
QBR je napisal/a:
:-)
Default avatar
ok., pa dejmo resen odgovor na neresno temo. Avtor, najdi eno sirotinjo, ki jo ne bo zanimal denar ampak to, da bo na toplem in pod streho. Tega imaš ogromno, navajena je skromno živet in tako jo tud nauči, da nadaljuje. Saj, ker si bogat imaš veliko stanovanje ali hišo in za to rabiš pač hišno pomočnico, ki jo bi pa itak moral plačat.
Recimo sem na mon uletava ena razgledana, izobražana, pridna, rada sexa, na vrtu je tata mata, ki je pa zadnje dneve res ni neki na spregled, bodi pozoren na njo, ti bi vse srčno vrnla, če ti jo uspe očarat s tvojimi delnicmi.
Default avatar
Mnjhb je napisal/a:
To je pa dobro napisano, ni kej..... zato je mon dobr, ker se, da tukej prebrat razmišljanje, zdrave kmečke pameti. Jp, đabe potlej, ko si sam, zidovi.....