Starševski čvek

Ene mlade ženske je povozil čas, pod tekaškimi kratkimi hlačami imajo oblečene babičine spodnjice.

Default avatar
Opažam mlade tekačice, ki imajo pod kratkimi hlačami, tistimi oprijetimi, oblečene babičine spodnjice.
Vse štima potem pa vidiš spodaj plenice oziroma babičino staro robo.
To so večinoma mlade ženske.
Naj vas nekdo poduči, spodaj se NE nosi spodnjic ampak se obleče direkt na kožo, če pa že morate kaj imeti pa si dajte gor tangice.
Default avatar
Imajo prav.
Default avatar
ne ne in ne je napisal/a:
Ti ki samo opazuješ nimaš pojma. ja itak tangice so ful dobre k te tiščijo in drgnejo tako luliko kot rit. A si mogoče razmišljala, da imajo pod tekaške hlače športne spodnje hlačke. Niti tekaške hlače niti kolesarske hlače ne oblečem brez gat. Pri ženski nikoli ne veš kje in kdaj bo kak izcedek.
Default avatar
Me prav malo briga kaj si kdo misli ... Kaj mi pa ti daš, da bi bilo tvoje mnenje pomembno zame? Lahko si ti daš tangice na sebe, jaz si jih ne dam (da me tista špaga drgne po mednožju). Rada imam babičine spodnje hlačke, posebej všeč so mi tiste, ki so višje v pasu. Bombažne. Zaradi zdravja in udobja.
Default avatar
Pa to ni res!!! Niso babičine, moje so. jaz sem jih kupila. Moj problem je (in ne tvoj), če nočeš nositi tangic. Že vem, zakaj.
Default avatar
Sam sem sicer fant in ne poznam kako točno je pri dekletih, bi pa priporočal, da se v primeru športne aktivnosti nosi boksarice, ki so res zelo udobne in te ne motijo pri teku.
Avtor pa ne vem ali ti provociraš ali kaj, ker glede na način pisanja si večino svojega življenja preležal na kavču, ker drugače bi vedel, da tangice in športna aktivnost ne gresta skupaj, razen če hočeš imeti kakšno vnetje oz. odrgnino, ki se lahko kaj hitro tudi vname.
Tudi sam nosim boksarice in bi jih priporočal tudi dekletom, ker vem, da obstajajo modeli tudi zanje in so idealne za take priložnosti.

Me pa tudi zanima, kje najdeš čas, da druge opazuješ (sam sem preveč osredotočen na svoj tek, da ohranjem tempo in kvečjemu gledam toliko naprej, da ne oviram drugih, ki pridejo nasproti, če gledam pa gledam le noge sotekača, ki teče pred menoj, da držim njegov tempo in razdaljo okoli 2m).
Tudi to početje je povečini prakticirano s strani ljudi, ki nimajo ravno vsega pošlihtanega v glavi, saj ne vem, zakaj bi se drugače kdo spuščal v tako početje, ki meji na spolno nadlegovanje!
Default avatar
ne ne in ne je napisal/a:
A ti nobena ne pokaže frače, pa bi jo rad vsaj v obrisih videl?
Default avatar
Nam to pravkar pridobljeno znanje iz gledanja porničev deliš, ali kaj? Drugače se pa strinjam z enim od predhdnikov, boksarce so edine primerne za šport (jaz jih večinoma uporabljam).
Default avatar
Je pa fajn mal it na Šmarno pa gledat bejbe ter vohat mlad 15-23 let star estrogen.
Default avatar
Napačna tema, zbriši moderator, lepo prosim.
Default avatar
Jahman je napisal/a:
Oba sta stara pohotneža!
Kje vama je pamet
Default avatar
Ja lej, jaz vsaj nočem žensk mučit s tangicami in sočustvujem, če jim je kdaj neprijetno. Kastriran pa nočem bit, hvala.
Default avatar
Star sem 24 let.
Default avatar
Pa drugače sem "gay".
Default avatar
Evo, spet mi nekdo krade nick, bemu boga.
Default avatar
Vecinoma se samo boksarce in to bombazne, tangic je v omari le se ene par...za sport so pa itak obvezno boksarce in nc drugega
Default avatar
Nosim je napisal/a:
Tangice pa največ obožujem, ko mi se zalepijo za ritko.
Default avatar
Zelo pogumno za nekoga, ki se skriva za mojim nickom...
Default avatar
Jaz pa priznam, sem preveč nečimerna in zato nosim tangice, na fitnesu, pri teku. Ni šans, da nosim pajkice na golo, ravno tako pod pajkice bokserc, hipsterk ipd. niti pod razno. Me pa niti najmanj ne moti, kaj nosijo druge. Nisem pa mlada, sem 40+.
Default avatar
Ja, res je grdo videti na šmarni mlade ženske v pajkah, spodaj pa babičine gate.

NIč ne rečem, za tiste od 30 dalje, med 18 in 30 pa bi morale biti tangice obvezne:))