Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ženske, ki potujejo same, športajo same

Default avatar

me zanima al

Tiste ženske, ki kar same potujejo pa same športajo pa same hodijo v kino... a to lovijo tipe na tak način?
Default avatar

čičke

Živijo pač. A naj doma čičajo in čakajo na karkoli že?
Default avatar

mene zanima al

Ja, ne vem no. AMpak meni ni normalno, da je 40 letnica še vedno samska, okrog vandra, namesto, da bi si ustavrila družino. Potem na stara leta pa bo jokala, da je osamljena.
Default avatar

Rok-1

mene zanima al je napisal/a:
Hja, glej... meni pa tak pogled na stvari oz. ljudi, kot ga opisuješ, ni normalen. Pa mi je vseeno čisto zanimivo prebrat.
Default avatar

ena taka

Se ti zdi, da nam je res potrebno iti v tak ekstrem, da dobimo tipa?;-) Je pa res, da se tipi na tak profil kar lepijo...

Sama sem prepotovala lep kos sveta sama. Najboljša možna stvar, ki sem jo storila. Vedno sem si želela videti svet, zato sem tudi zagrabila vsako priložnost za delo še kot srednješolka, in kupčkala za naslednje potovanje. Če bi čakala, da bom prej imela tipa (enkrat sem tudi ga imela, vendar sem ga pustila doma, ker je imel obveznosti) ali da bodo prijatelji imeli čas in denar in željo iti tja in takrat kot jaz, bi še danes gnila doma. Potem sem spoznala svojega bodočega moža, zastrupila še njega in sva hodila skupaj, zdaj hodimo v troje. Še vedno pa si zaželim, da bi šla še kdaj sama in mož me pri tem podpira. Športam pa še vedno sama. Spet zato, ker hodim v terminih, ko je večina drugih v službah, in predvsem zato, ker če bi vedno nekoga čakala, ne bi nikoli premaknila svoje riti. Delam izključno zase in svoj napredek merim izključno z mojimi cilji in ne nogami iz Cosmota.
Default avatar

Sem že raje na socialni podpori

Zapriseženi samci, ki pravijo, da jim ni problem najti za seks kakšno, ko se jim dvigne, pravijo, da so take v bistvu poročene in njih čakajo, da jih na ror dajo.
Default avatar

mene zanima al

ena taka je napisal/a:
Ne govorim o takih primerih.
Govorim o ženskah, ki so 30, 35+, 40+ pa še kar same okrog vandrajo, namesto, da bi si našle tipa.
Ti si ok, ti si si našla tipa, imaš familijo.
Ti si v mladih letih dala to skoz, to je ok. Ampak ko pa gledam tam eno 40letnico, ves prosti čas za izlete, športanje, potovanja. Pa vedno sama. Namesto, da bi doma kaj naredila, našla kakega tipa.
Default avatar

normalno

mene zanima al je napisal/a:
Meni recimo pa ni normalno da ženska pri 40ih misli da morajo vsi isto živeti. In da je ona tako pomembna da standare za normalno postavlja.

Pa še od ene ki vandra sama (sicer ni še 40 ampk ok) in vmes med tem vandranjem tudi veliko voluntersko dela, tudi v domovih za ostarele....najbolj osamljene so običajno ženske, ki so živele samo za hišo, otroke in moža. In potem otroci odrastejo, mož umre, hiše ne morejo več rihtat in kar naenkrat ne vidijo več smisla. Prijateljstev ne znajo sklepat, zabavat se ne znajo. Običajno sedijo v kotu in opazujejo dogajanje, nerade sodelujejo. Rade govorijo o preteklosti. O sebi ne, kot da niso pomembne. Govorijo o otrocih in možu.
O tem da jih otroci pridejo pogledat na vsake kvatre, če sploh pa raje ne bom....

Žalostne so te zgodbe starejših ljudi. Veliko se človek lahko nauči če se hoče.
Default avatar

nemoršverjamet

mene zanima al je napisal/a:
Torej, ženska, ki si najde tipa, je ok. Ženska, ki si ga ne, je pa totalna zguba. Al kako?
Veš kaj, precejšnjemu delu žensk, ki dnevno jamrajo tule, kako so za vse same, dec pa na pir pa na kavč (no eni prej še mal na šport), bi bilo bolje, če bi bile same. Ampak ker je tole mišljenje, imet tipa za vsako ceno, še močno zakoreninjeno pri nas, pol mnoge poberejo, kar pač pride mimo, samo da je dec. Nekatere pa rajši same vandrajo naokoli in se imajo fajn.
Default avatar

Luzerka

Še sreča da mati Terezija ni vedela da je luzerka :)
Default avatar

hahaha res

Men so pa tipi luzerji ce majo punco zato da se vsak dan po riti cohajo na kavci pred njo in jim je to smisel lifa. Jaz sm samska cez 30 ampak ne mislim moledovat nobenga da gre z mano ven v naravo ko mi je za it kam. Pac nima interesa zame pol pa sm rajs fraj in grem sama.
Default avatar

ena taka

mene zanima al je napisal/a:
Ja tega pa zgoraj nisi napisala, a ne?
Sicer pa, če ne bi srečala mojega (ali kakšnega drugega), bi še danes tako počela. In mi ne bi nič manjkalo;-) Ne boš verjela, kako ti takšne izkušnje razširijo obzorja. In znaš biti sam s sabo. Ali pa v družbi. Oz. lahko izbiraš, kdaj boš prvo ali drugo.
Default avatar

mene zanima al

Ja, mišljeno je za ženske tam 35+, 40+. Ne za mlade punce. Mlade punce je druga pesem.
Pri ženskah tam pri 35ih, 40ih pa res ni normalno, da se tako obnašajo. Bi pa že res morale ustvarit dom, družino, še prej partnerstvo.
Ne vem no, ampak 40letnica, ki še ni nič ustavrila v lajfu? Kaj boš s tako?
Default avatar

čičke

mene zanima al je napisal/a:
Na taka sporočila, kot je tole tvoje, se odgovori samo "kaj če bi se ti zase brigalo".
Default avatar

ena taka

mene zanima al je napisal/a:
Če je ženska samostojna, ima urejeno podstreho in psiho, je ustvarila zase največ, kar je lahko. Če se je zraven odločila tudi za družino, prav. Če pa ne, pa tudi prav.
Default avatar

BonicaMellucci

Nekomu gre takšen življenjski stil zelo v nos, očitno. :-)
Default avatar

mene zanima al

ena taka je napisal/a:

Vsaka normalna ženska si želi družine, otrok, moža. Ok, če ne more imet otrok, ampak potem ima lahko vsaj partnerja.
Default avatar

o ti preprosta dušica

mene zanima al je napisal/a:
Evo ena 35 letnica. Nič ustvarila?
Hja po tvoje verjetno res ne. Po moje pa ogromno.
Spoznala sem ogromno različnih ljudi, kultur, dežel, navad....videla svet. Se zavedam da nisem nič posebnega ravno zaradi tega. Nič več od drugih. Odpre se ti malo pogled ko pogledaš iza plank slovenije in umaga. Različnost je čudovita. Koliko se naučiš o drugih in o sebi. Predvsem o sebi.
Veliko delam prostovoljno, pomagala nekaj ljudem, veliko živalim. Čudovit občutek.
Imam krasne prijatelje. Super družino. Čudovite odnose z meni ljubimi ljudmi. Super sodelavce. Imam dom, sem ga sama ustvarila. Se počutim odlično v njemu - doma. Najbolj ponosna sem pa na to da znam živeti sama s sabo, da sem zadovoljna večino dni, da sem nasmejana večino dni, da imam ljudi ki me imajo resnično radi in imam jaz njih.
Če srečam nekoga s katerim bom začutila da želim to življenje deliti z njim super. Na silo se pa ljubezni ne najde. Lahko se najde moža. Lahko partnerja. Lahko imata otroke. Ampak ljubezni, razumevanja ..... se ne da izsiliti. Ni da bi se kar odločil in puuuuf. Družino bi si pa ustvarila samo s človekom, s katerim bi se čutila in se imela iskreno rada. Otrok samo zato da lahko rečem da jih imam nočem. Še manj hočem v otrocih iskati nekaj kar mi manjka. Da mi oni dajo.
Default avatar

ena taka

mene zanima al je napisal/a:
Je postalo dokončno jasno: Trolllllllllllll
Default avatar

nočem bit nesramna

mene zanima al je napisal/a:
Ljubica, če bi imela rada moža in družinsko življenje, bi sedaj po sončku z njimi hodila, ali pa večerjo delala, ali pa se pogovarjala, ali pa......ne pa visela na internetu in pametovala s tujci o tem kaj je normalno in kaj ne.
Malo se nasmej, potegni štil iz tazadnje, ukvarjaj se z njimi namesto s tujci, pa bodo raje s tabo. Vse se da še rešit. Vso srečo.