Forum.Over.Net

Starševski čvek

kako se rešiti težkih kovin v telesu

Default avatar

ima kdo izkušnje

Iščem informacije, pa je velko plusov in minusov. Je kdo uporabljal alge ali vulkanski prah. Še obstaja kaj drugega. Je mogoče telo razstrupit težkih kovin s pomočjo akupunkure ali kakšnih drugih metod?
Default avatar

kako pa

Kako pa veš, da si zastrupljena s težkimi kovinami?

In s katerimi?

Vulkanski prah je nateg. Alge (klorela in spirulina) sicer imajo nek razstrupjevalni učinek. Kolikšen in na kaj pa ne vem.
Default avatar

vpraš cigote

poklič cigote, pa bodo odnesli kovine.
in kdo te je nasral, da imaš težke kovine v sebi?
Default avatar

najboljši je

Zeolit; v redu tudi glina. Googlaj.
Default avatar

ima kdo izkušnje

najboljši je je napisal/a:
Zaradi zdravstvenih težav, veliko opravljenih preiskav brez diagnoze, sem nekako že pred časom začela iskat informacije o posledicah zastrupitve s težkimi kovinami. Potem sem to opustila, ker nisem našla pravih informacij. Čez čas pa mi je spet prišlo v ospredje vprašanje o težkih kovinah in sem šla na testiranje s Sensitiv Image brez da bi tam povedala kakšne težave imam. Zanimali so me samo rezultati in je pokazalo zraven drugih stvari, ki so bile tudi ugotovljene na preiskavah še povečana vsebnost težkih kovin v telesu: živo srebro, pesticidi, svinec in kadmij.
Gospa mi je razložila kakšne so posledice težkih kovin v telesu in lahko rečem, da je natačno opisala moje zdravstvene težave brez predhodne seznanjenosti. Za živo srebro sem skoraj prepričana, da ga je preveč v telesu, ker sem si dala v enem letu zamenjat šet temnih plomb z belimi.
Sedaj se želim malo umirit in najti najbolj učinkovito zadevo, da odstranim to svinjarijo iz svojega telesa. Za alge sem prebrala na enem forumu, da lahko naredijo več škode kot koristi, ker se baje z uživanjem začne nabirat živo srebro v možganih.
Default avatar

težke kovine imaš v domišljiji

ženska nehaj fantazirat.
Default avatar

Mr.Hm

težke kovine imaš v domišljiji je napisal/a:
Zakaj misliš, da fantazira?
__________
i'm so stupid.................
Default avatar

ima kdo izkušnje

težke kovine imaš v domišljiji je napisal/a:
Ok, tudi če imam v domišljiji in fantaziram, pa če začnem nekaj jemat in bo placeo efekt, mi je čist vseeno. Samo, da pomaga in da se čimprej spravim v službo ter spet normalno zaživim brez zdravstvenih težav.
Default avatar

000

Če bi bila zastrupitev s težkimi kovinami, bi bruhala, bolela glava, imela vrtoglavice... Ali bruhaš...? Sicer so te lepo nategnili.
Sama sem bila na podobnem pregledu-drugačen aparat, vsi so to stvar hvalili, na koncu sem dobila vse rezultate napačne.
Ti svetujem, da si pojdi to diagnostiko preverit še kam drugam.

Alge pa ne bi priporočala, ker porušijo hormonsko ravnovesje.
Default avatar

Mr.Hm

000 je napisal/a:
Si morda pomislila, da do bruhanja, glavobolov itn pri lažji zastrupitvi (odvisno tudi s čim!) sploh ne pride, a vseeno lahko vpliva na zdravje?
Več mnenj, če si jih lahko privoščimo, načeloma ne škoduje, vendar če ji je že omenjeni pregled potrdil simptome na takšen način, mislim da je na pravi poti.
Res niso vsi aparati in izvajalci dobri in učinkoviti za vsako stvar, lahko je pri tebi šlo za nekaj, česar tisti niso 'pokrivali'?
Z algami bi sicer tudi jaz svetoval previdnost, sam sem že imel nekaj 'štale' zaradi njih.
__________
i'm so stupid.................
Default avatar

kje se vidi

Kam se gre na preiskavo za naštete težke kovine, svinec, kadmij, živo srebro in še eno snov?
Default avatar

Tako to je

Določena živila (hruške, koriander …) pomagajo pri izločanju težkih kovin.
Default avatar

Jazi

Poguglaj kelacija.
Default avatar

z magnetom si pomagaj

Kupi si večji magnet in drsaj od nog proti glavi do ust, kovina ki jo privleče magnet se potem izpljune.
Default avatar

sensitive imago

Sem bila kakšno desetletje nazaj na nekem testiranju na tem čudežnem Sensitive imago. Podrobnosti se ne spomnim, a imela naj bi uničene ledvice, v kratkem težave z rodili, črevesjem. Vse to naj bi se dalo pozdraviti z nekimi nepreverjenimi kitajskimi čaji. Cena pregleda in zvarkov ni bila zanemarljiva.
Nato sem šla na zdravniški pregled, ki ni pokazal nič. Gospa me je nato prepričevala, da je aparat zaznal to, kar medicina še ne more, težave pa me čakajo.
Po 10 letih sem še vedno zdrava, brez težav.