Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ali se vam je zdelo ravnanje policistov pred azilnim domom nasilno?

Ali se vam je zdelo ravnanje policistov pred azilnim domom nasilno?

http://www.mladina.si/179238/deportacija/

Policisti so opravljali svoje delo.

Opravljali so svoje delo. Niso oni tam za to, da bodo sodili.

Policija je tam ravnala prav.

Tako je – policija je morala omogočiti, da je kombi lahko odpeljal. Niso pa policisti prosili protestnikov, naj jim to delo otežujejo….. Protestniki so precej izzivali, namerno.

Tonfe za pasom, bjonda luštna. Še prenežni so bili s skrajneži.

En in isti odgovarjaš na temo se takoj vidi..

A res niso mogli drugače?

Sploh lasje spušeni res zgledajo ja kaj ce jo kdo potegne za tist rep? Kukr vem morajo met lase spete

quote=”Mehanik1″]Tonfe za pasom, bjonda luštna. Še prenežni so bili s skrajneži.[/quote]

NALOGA policije je obdržati normalno stanje ( red in mir). NOBENA SILA ne more policiji preprečiti tega. Če pa nekdo ali nekaj to hoče preprečiti, bo policija morala uporabiti SILO, da doseže kar se mora doseči ( normalno in mirno stanje znotraj države).

Je izstopal en policist ki je deloval ko da se mu je malo utrgalo 🙂

quote=”Policija ima prav”]NALOGA policije je obdržati normalno stanje ( red in mir). NOBENA SILA ne more policiji preprečiti tega. Če pa nekdo ali nekaj to hoče preprečiti, bo policija morala uporabiti SILO, da doseže kar se mora doseči ( normalno in mirno stanje znotraj države).[/quote]

Je izstopal en policist ki je deloval ko da se mu je malo utrgalo 🙂

quote=”Policija ima prav”]NALOGA policije je obdržati normalno stanje ( red in mir). NOBENA SILA ne more policiji preprečiti tega. Če pa nekdo ali nekaj to hoče preprečiti, bo policija morala uporabiti SILO, da doseže kar se mora doseči ( normalno in mirno stanje znotraj države).[/quote]

ni se mu ” utrgalo”, morda se je tebi. On je policist in ima svoje delo. Ki ni prijetno! Zato pa ga ti nisi sposoben opravljati.

Pa ne zanikam.

quote=”Policija ima prav”]ni se mu ” utrgalo”, morda se je tebi. On je policist in ima svoje delo. Ki ni prijetno! Zato pa ga ti nisi sposoben opravljati.[/quote]

Treba je poznat drugo stran zgodbe. Policisti pa, kot so rekli predhodniki, morajo opraviti svoje delo, če ne so pač nesposobni policisti – pred sodelavci in pred šefom.
Ne vem kaj bi rekli za policiste, ki bi se takole borili z roparji, ki bi ropali vas. Bi vas tudi zanimalo nasilje roparjev, pa to, da ima en ropar doma bolno ženo in 1 letnega otroka??

Zakaj vsi teli protestniki izgledajo kot hipuzlicni zadrogirani tipi in debele grde bdeklice?

Vodni top, pa da se jih vsaj malo opere, no, če v Rogu že nimajo vode!

Prov so naredili. Treba je imeti red. In policijo imamo za to, da poskrbi za red pri tistih, ki bi raje anarhijo.

policija je samo reševala samomorilce, ki so se metali pred vozilo in ležali na cesti, nič nasilnega.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Meni so šli tile Rogovci prav na živce in se mi zdi, da so to ljudje, ki so proti vsem…. Družina se mi smili s stlišča, kakšna bodočnost jih čaka, vendar poslali so jih na hrvaški in ne na vojno območje. Na hrvaškem so bili turisti. Ne moremo delati razlik, vprašanje koliko jih bomo še zavrnili in a bodo potem tile rogači delali vedno tak cirkus. Eni so prav izzivali, jast bi jim dale eno čez mavel!

saj gredo vsem razen njihovim podpornikom… po glavi se mi sprehaja neka “misel”, v migrantskem primeru so se kot humanitarci oz. težki filantropi metali pred vozilo, nikoli jih pa še nisem videl da bi se npr. lotili pomoči pri dejanjski prenovi (ne z deljenjem postov fehtanja za predmete po fb ipd.) pogorele hiše ali stanovanja katerega od soljudi, ki je zaradi tega vsaj začasno izgubil streho nad glavo.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Policija ni kriva, ker vedno zgolj izvaja ukaze političnega sistema. Je pa odločitev slovenskih oblasti o deportaciji družine v sami osnovi fašistična in diskriminatorna. Sam sem bolj naklonjen priseljevanju ostalih slovanskih narodov krščanske veroizpovedi (ortodoksne), če pa tu in tam sprejmemo še kakšno arabsko družino nas tudi ne bo vzel hudič.

Policija je tokrat ravnala zelo nestrokovno. Kako so Rogovci lahko vedeli, kdaj bodo preselili družino, a policija pa ni vedela da pridejo rogovci? Kakšno obveščevalno pa imajo?
Ali pa je policija vedela da pridejo, pa si je zaželela malce prerivanja, kakšen pretep, poziranja pred kamerami, ukrepanja in pisanja položnic?

Policija bi te migrante čisto lahko preselila skozi zadnja vrata, ob štirih ponoči ali pa zvečer, ko tam ni bilo nobenih rogovcev. Pa bi bil mir.

Ma kakšno nasilje neki?

Se strinjam.

saj gredo vsem razen njihovim podpornikom… po glavi se mi sprehaja neka “misel”, v migrantskem primeru so se kot humanitarci oz. težki filantropi metali pred vozilo, nikoli jih pa še nisem videl da bi se npr. lotili pomoči pri dejanjski prenovi (ne z deljenjem postov fehtanja za predmete po fb ipd.) pogorele hiše ali stanovanja katerega od soljudi, ki je zaradi tega vsaj začasno izgubil streho nad glavo.[/quote]

Jaz sem se vprašal koliko od teh protestnikov je že kdaj prispevalo kaj v državno blagajno recimo z davki?

Plus ne vem ali je na hrvaškem v zadnjem času tako slabo, da je taka panika, če se bodo pač teli sirci preselili tja.

Policija je bila pa po moje zelo obzirna od teh kao protestnikov.

No saj je logično, da najbolj navijajo za migrante tisti, ki najbrž nikoli ne bodo prispevali niti centa za njihovo oskrbo.

Sile je bilo premalo.
Te protestnike bi morali s solzivcem, pendriki in pestmi razgnati.

New Report

Close