Forum.Over.Net

Starševski čvek

danes razmisljam

Default avatar

7Piki78

Sedaj razmisljam in sem ugotovila da dejansko obstajajo carovnice. V sluzbi smo 4...vsaka s svojo zgodbo, ki jo seveda poskusas razumet...edino ena je omrezila vse in nas unicuje...pod okrilje je dobila najblizjo in to je noro. Imela sem prekletstvo v otrostvu in glede na srednjo solo ki sem jo naredila in sluzbo in druzino ki jo imam sem ponosna nase. Ona pa mi je omajala vero vame...da ker nimam faxa bom luzerka, da se nisem dovolj pogumna in sem reva( ne ve da sem bila v otrostvu v psihiatricni zaradi zlorab in sem tip cloveka ki ne morem izstopat in sem to slrejela...) da kako lahko popoldan lezim na lezalniku namestu da bi npr.studirala... poskusala sem jo odklopit a cutim da me njene besede podirajo.
Kako so lahko ljudlje tako omejeni??? Kako ne sprejmete cloveka takega kot je? Ne veste vse o vsakemu in niste zato tu da obsojate!!!
Lep dan vam zelim.
Default avatar

Gost♥

7Piki78 je napisal/a:
Kar kak dan si vzemi za abstinenco, potem pa v nove zmage!!
Default avatar

Lea39

7Piki78 je napisal/a:
Omajajo nas lahko drugi, le pod pogojem če jim mi sami to dopustimo.
Zaupaj vase, vprašaj se ob koncu dneva, in bodi iskrena do sebe, kako zadovoljna si bila v sebi, ob vsem kar si tisti dan počela, pa tudi če si ležala na ležalniku ves popoldan. Če si lahko iskrno odgovoriš, da si zadovoljna sama s sabo, te komentarji drugih lahko trenutno "zbodejo", ne morejo ti pa omajat tvojo notranjo vrednost. Ti sama najbolje veš kdo si, kaj si želiš in kaj je zate najbolje. Tudi če vsega tega še ne veš ni nič narobe. Telo, tvoje lastno počutje ti sporoča sproti v kakšnem stanju si, koliko si iskrena do same sebe.

Kritike in komentarje drugih pa lahko vzameš tudi na pozitiven način, kot razmišljanje o sebi, v smislu; ja, mogoče bi bilo pa pametno it kaj študirat ipd.
A odločiš se na koncu sama, po svoji lastni presoji in n zaradi obsojan ali žaljivk drugih.

Uživaj in imej se rada še naprej.
Default avatar

Be +

Obrni vse na humor in se pohecaj tudi na svoj račun. Več se smej. To naj bo tvoje orožje.
Default avatar

res je tole

Lea39 je napisal/a:

Se strinjam z zapisanim. Kritika nas omaje, ko nismo prepričani v svoj prav.

Verjamem, da si v nekem obdobju prešla čez samo sebe in veliko napredovala, ampak mogoče pa zdaj stagniraš, si pomislila na to? Sposobna si več, a spiš na lovorikah in podzavestno to veš.
Default avatar

imaš vse!

7Piki78 je napisal/a:
Pa si ti normalna, imaš vse, za kar bi mnogi "ubijali", službo, družino, upam, da tudi zdravje, ti se pa obremenjuješ s tem, kaj ti nalaga neko očitno zakompleksano ženšče?!! Daj ti meni povej, je bolje imeti službo, pa brez faksa, ali bi raje bila v vrsti na zavodu za zaposlovanje s fakulteto in magisterijem? Samo v razmislek? To povej tudi tisti tvoji "kolegici", ki to ni!
Default avatar

Chocolattt

7Piki78 je napisal/a:
Zdaj se pa zresni in nehaj.
Kako lahko podlegaš nekemu bullyju, neki ženski, ki ima očitno velike težave v življenju, da se tako spravlja na druge, in čuti potrebo po prevladi??
Pa kaj te briga, koga je dobila na svojo stran, če je celo firmo dobila na svojo stran, to še ne pomeni, da jo moraš tudi ti poslušati, ali ji celo biti podložna.
Da pustiš, da tako ubogo bitje omaja tvojo vero vase...je pa višek.
Ti si ti, ona je ona, nima se kaj vtikati vate, če se ti ne vtikaš vanjo. Pošlji jo nekam in ji pokaži, da ti je še vedno lepše v življenju kot njej, ker nimaš potrebe žaliti nikogar!
Sama si lepo ugotovila, da so taki samoomejenci. Nezadovoljni sami s sabo, to je njihov problem.

Slika