Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

make up za maturantski ples - puder za fotkanje

Default avatar

maturantka 18

Zdravo,
mene pa zanima, kakšen make up, oziroma puder bi bil primeren za maturantski ples. imam zelo mastno kožo pa nočem, da se na fotografijah svetim. Pa kako naj utrdim make up, sploh okoli oči, ker se mi čez nekaj ur, maskara kar razmaže pod očmi.
hvala,
Default avatar

martinarazinger

Pozdravljena,

za take in podobne priložnosti svetujem, date naliči vizažist, ki ima veliko izkušenj.
Sama za maturantke vedno porabim cca 45 časa, kar pomeni,da natančno in docentno naredim podlago, kar je bistvena za celoten make up. V primeru,da imaš probleme s sijočo kožo svetujem, da greš prej na kakšno globinsko neko,da se globinsko očisti kožo.
Sama uporabljam vrhunsko kavlitetno kozmetiko pri kateri ni problemov z alergijami in obstojnost je dobra. Cena maturantskega ličenja znaša 38 eur. Lahko me kontaktiraš 040 795 565

Martina
Martina Razinger
Umetnica ličenja, osebna trenerka pilatesa in senzualnega plesa ob drogu.