Starševski čvek

Hisa okolica lj

Default avatar
Zivjo, smo druzina z enim predsolskim otrokom in dvema psoma. Po letih bivanja v Nemciji se konec meseca vracamo v slo , zato bi v okolici lj radi najeli hiso/hisko z najemnino okoli 600e plus stroski. Kontaktirate me lahko na 004915208631128.lp
Default avatar
Hiška lj + okolica za 600 ojrotov? Lepe sanje še naprej. :))
Default avatar
Sem videla pred časom na nepremičninah v okolici Grosuplja. Poglej. Se dobi.
Default avatar
Edino, če bi najeli kakšen vikend, ki ga lastniki neuspešno prodajajo.
Default avatar
Tale hiša, da je LEPA? Bi ti živel/a v taki stari, znucani hiši? Poglej pohištvo, tla?!
Default avatar
jeje je napisal/a:
Pri nas v taboru zraven Grosuplje je veliko lepih hišk ža najem pa še voda in elektrika sta žastonj!
Default avatar
Pa po tolikih letih imate sploh predstavo, kakšno hišo lahko dobite za 600 eur v "okolici" Ljubljane. Okolica je smatrano 15-20 km ven; za ta denar dostojne enodružinske hiše žal ne dobiš. Dobišp tako, kot prilepljeno zgoraj, ne pa tako, v katero se lahko takoj vseliš in bivaš. Odvisno tudi od vaših kriterijev.
Takoj, ko ste v manjšem zaselku, kjer so trgovine, pošta, vrtec, šola ( torej infrastruktura) , ipd, je cena dosti višja.

Pa še premalo specifično je zastavljeno - okolica Lj kam - proti gorenjski, štajerski, notranjski???
Default avatar
Avtorica, za te oglase se boš morala obrniti kar na nepremicnine.net, pa malo salomon.si in bolha.com
Lahko tudi svojega objaviš, čeprav dvomim, da bo ogromno interesa. Hiše se oddajajo, samo iskati je treba. Cene so od 500 pa do nekaj tisočakov.

Moraš pa se vprašati, kaj želiš. V okolici Ljubljane je namreč lahko nekje na hribu, stran od vseh povezav, v naravi, skoraj kot vikend, ali pa nekje, kjer je vsa infrastruktura in se da priti do mesta enostavno ter hitro. Lahko pa tudi v sami Ljubljani najdeš nekaj v naravi.

Hiše se sicer ne oddajo tako hitro, tako da so neka pogajanja pri ceni še možna. Glej ves čas, pokliči, ko najdeš kaj primernega.

Evo nekaj ugodnega, nisem gledala detajlov
https://www.nepremicnine.net/oglasi-odd ... a_6089312/
Default avatar
Išči tudi stanovanja v hiši, če bi vam to ustrezalo. Da npr nekdo oddaja eno stanovanje v svoji hiši. Ni tako udobno kot imeti svojo, a je neka vmesna rešitev.
Default avatar
to je pri Postojni! je napisal/a:
Planina je pri Logatcu in ja, če hoče za to ceno, pod Šmarno goro sigurno ni nič. ;)

Do lj. je pa 15 - 20 minutk. ;)
Default avatar
Priporočam, da kar v Nemčiji ostanete ha, ha... za 600 EUR bo res težka za kaj estetike, prihajate na balkansko miselnost pa na evropske cene...
Default avatar
to je pa tud vse je napisal/a:
O fuj! Zastonj je nočem. Grdo, staro, polomljeno, umazano. Jaz plačam, da ne grem sem notri.
Default avatar
evo moja zmaga je napisal/a:
Bi te pa rada videla, da prideš iz Logatca oz. Planine v 15-20 minutah, ja! Mogoče sredi noči, ko je prazna cesta. Pa še takrat mogoče samo do table Ljubljana, do centra je pa potem še kar nekaj.
Iz Logatca je 30 km, od Planine do Ljubljane pa dobrih 40.
Recimo iz centra Domžal do Ježice je 10 km, pa je zjutraj vožnje 15-20 minutk - če ni gneče ...
Default avatar
Predvsem me veseli, da avtor teme sodeluje. :)))

Kličite ga na tujo cifro. :))
Default avatar
Se opravicujem, da se nisem prej javila v temo ampak tu v nemciji mora clovek dejansko delati v sluzbi :p pred 4 leti smo se odselili iz slo in takrat smo za super hiso v crnucah z zemljiscem placevali 750 plus stroski. Zdaj pa pac iscem v okolici do 20 km iz lj in sem prepricana, da jo bom nasla pa bom takrat prilepila link. Pred 2 tednoma se je v okolici Iga oddajala cudovita novejsa hiska za 550 preko agencije Stoja pa mi je zdaj zal da nism poklicala.. ampak sigurno bo spet kaj priletelo.. aja drugace pa sestra najema hiso v tomecevem , vrstno z atrijem za 300 e plus stroski, tako da vse se da. Hvala vsem za prilozene linke.