Forum.Over.Net

Starševski čvek

Tara Zupančič

Default avatar

Ena katera da kompliment

Je bivša miss, model, manekenka in sedaj še voditeljica. Izgleda izredno lepo, bravo.
Default avatar

crocc

Res, pa Nuša L in Maja M tudi.
Default avatar

lepa je

Za Nušo L predvidevam, da gre za Lesarjevo iz Kanala A? Za tisto drugo ne vem, katera bi bila.

Tara Zupančič je par razredov višje, kar se tiče lepote.
Default avatar

100 ljudi 100 okusov

Uf, meni ima rav odbijajoč videz, vleče na moške poteze. Res mi ni všeč, nikoli se ne bi ozrla za njo, proti njen je nuša zakon.
Default avatar

Superca1*3

Meni je Nuša Lesar lepša, predvsem pa manj zafnana.
Default avatar

Nuša, Tara, Irina

Tara, konjskj obraz, Nuša, podobna Dremeljci, Osipenko pa res luštna, kulturna, in seveda top postavna.
Default avatar

Meni lepa

Je bila vceraj plesalka Lejna iz Sarajeva, ki plese z I. Stamulakom. Res je lepotica. Tudi vse ostale nastete zgoraj so mi lustne in lepe, vsaka na svoj način
Default avatar

Tara3

Meni lepa je napisal/a:
Lejna je bila tudi meni všeč, zdela se mi je prav lepa, vse dokler ni prišla na plesišče tako naflakana, da sem se jo ustrašila. Punci šminka dela veliko krivico.

Tara mi ne sede, preveč mi deluje konjsko, štangasto, plohasto, obleka kar visi na njej, frizura vedno ista... raje vidim tudi, da je tiho.

Kakor koli že, končno ena prebavljiva oddaja v slovenskem jeziku. Še Poles, ki ga sicer ne prenesem, je bil čisto znosen. Všeč mi je, da Škufca ocenjuje realno, kot na dejanskih tekmovanjih, iz tega se lahko marsikaj naučiš, Katarina gleda na vse skupaj bolj kot na družabni, ne športno-tekmovalni ples, in kritizira samo najbolj očitne napake, Nika komentira bolj splošni vtis, Bizovičar pa poskrbi za smeh. Kar posrečena kombinacija.
Default avatar

BRUH BRUH BRUH

zdaj se j/be z pevcem od sidarte, ki ima dva otroka, njegova bivša pa že z novim, po slovensko slovenke, ni kaj...
Default avatar

bovaryja

Meni tale Tara sploh ni lepa. Čudno šobi tele ustnice, prav zoprna je. Lepa so mi: Lesarjeva, Iryna, ta je res lepa in simpatična. Ne vem, zakaj sta s soplesalcem dobila tako nizke ocene, da sta na predzadnjem mestu ??
Default avatar

donsepo

Meni Tara vizualno vredu deluje, a ko odpre usta je sam polom. Pohvale gredo tudi Irini in Lesarci.
Največja legenda pa je definitivno Usenik. On je pravi kaliber.
Default avatar

PUMA

Nušo Lesar ma kamera rada, v realnosti ni tako lušna
Default avatar

Meni lepa

Tara3 je napisal/a:
Ce komentiramo žirijo... ne morem ne poslusati ne gledati te Nike. Govori kot bi govorila pravljice, neznosno se paci, pove pa nic konkretnega... področje, ki ga ocenjuje bi lahko bi lahko pokomentirala tudi bolj razumljivo, kratko in jedrnato in.predvsem gledljivo in poslusljivo brez nepotrebnega pacenja in nekih pravljicnih stavkov in pocukranj.
Default avatar

rataratara

Tara je meni zelo lepa v obraz, samo zrihtajo jo vedno tako čudno, da izpade slabše. Mogoče postave nima ravno za manekenko, spodnji del nesorazmerno močan v primerjavi z zgornjim delom (od pasu navzgor). Ampak v primerjavi z veliko večino punc še vedno super.
Default avatar

hmpokpuk

Ta moderatorka mi neko ne paše. Tako je suha,da se bo vsak čas prelamala. Ta če bi pojedla en čips bi že zagnala tako paniko.

Ni neka lepotica.
Default avatar

Tomi Meglič

Frontmen Siddarte je klonil pod njenim šarmom. Je lepa, koketna, ravno prav izzivalna, tako, da mislim, da moški radi pogledajo za njo, ona pa je rada v ospredju.
Mislim, da s Tomijem Megličem ne bo kakšne "hude zveze ". Je pa dovolj samozavestna, da ve, kaj lahko in česa ne. Mislim, da je prava voditeljica za Zvezde.