Starševski čvek

Tara Zupančič

Default avatar
Je bivša miss, model, manekenka in sedaj še voditeljica. Izgleda izredno lepo, bravo.
Default avatar
Res, pa Nuša L in Maja M tudi.
Default avatar
Za Nušo L predvidevam, da gre za Lesarjevo iz Kanala A? Za tisto drugo ne vem, katera bi bila.

Tara Zupančič je par razredov višje, kar se tiče lepote.
Default avatar
Uf, meni ima rav odbijajoč videz, vleče na moške poteze. Res mi ni všeč, nikoli se ne bi ozrla za njo, proti njen je nuša zakon.
Default avatar
Meni je Nuša Lesar lepša, predvsem pa manj zafnana.
Default avatar
Tara, konjskj obraz, Nuša, podobna Dremeljci, Osipenko pa res luštna, kulturna, in seveda top postavna.
Default avatar
Je bila vceraj plesalka Lejna iz Sarajeva, ki plese z I. Stamulakom. Res je lepotica. Tudi vse ostale nastete zgoraj so mi lustne in lepe, vsaka na svoj način
Default avatar
Meni lepa je napisal/a:
Lejna je bila tudi meni všeč, zdela se mi je prav lepa, vse dokler ni prišla na plesišče tako naflakana, da sem se jo ustrašila. Punci šminka dela veliko krivico.

Tara mi ne sede, preveč mi deluje konjsko, štangasto, plohasto, obleka kar visi na njej, frizura vedno ista... raje vidim tudi, da je tiho.

Kakor koli že, končno ena prebavljiva oddaja v slovenskem jeziku. Še Poles, ki ga sicer ne prenesem, je bil čisto znosen. Všeč mi je, da Škufca ocenjuje realno, kot na dejanskih tekmovanjih, iz tega se lahko marsikaj naučiš, Katarina gleda na vse skupaj bolj kot na družabni, ne športno-tekmovalni ples, in kritizira samo najbolj očitne napake, Nika komentira bolj splošni vtis, Bizovičar pa poskrbi za smeh. Kar posrečena kombinacija.
Default avatar
zdaj se j/be z pevcem od sidarte, ki ima dva otroka, njegova bivša pa že z novim, po slovensko slovenke, ni kaj...
Default avatar
Meni tale Tara sploh ni lepa. Čudno šobi tele ustnice, prav zoprna je. Lepa so mi: Lesarjeva, Iryna, ta je res lepa in simpatična. Ne vem, zakaj sta s soplesalcem dobila tako nizke ocene, da sta na predzadnjem mestu ??
Default avatar
Meni Tara vizualno vredu deluje, a ko odpre usta je sam polom. Pohvale gredo tudi Irini in Lesarci.
Največja legenda pa je definitivno Usenik. On je pravi kaliber.
Default avatar
Nušo Lesar ma kamera rada, v realnosti ni tako lušna
Default avatar
Tara3 je napisal/a:
Ce komentiramo žirijo... ne morem ne poslusati ne gledati te Nike. Govori kot bi govorila pravljice, neznosno se paci, pove pa nic konkretnega... področje, ki ga ocenjuje bi lahko bi lahko pokomentirala tudi bolj razumljivo, kratko in jedrnato in.predvsem gledljivo in poslusljivo brez nepotrebnega pacenja in nekih pravljicnih stavkov in pocukranj.
Default avatar
Tara je meni zelo lepa v obraz, samo zrihtajo jo vedno tako čudno, da izpade slabše. Mogoče postave nima ravno za manekenko, spodnji del nesorazmerno močan v primerjavi z zgornjim delom (od pasu navzgor). Ampak v primerjavi z veliko večino punc še vedno super.
Default avatar
Ta moderatorka mi neko ne paše. Tako je suha,da se bo vsak čas prelamala. Ta če bi pojedla en čips bi že zagnala tako paniko.

Ni neka lepotica.
Default avatar
Frontmen Siddarte je klonil pod njenim šarmom. Je lepa, koketna, ravno prav izzivalna, tako, da mislim, da moški radi pogledajo za njo, ona pa je rada v ospredju.
Mislim, da s Tomijem Megličem ne bo kakšne "hude zveze ". Je pa dovolj samozavestna, da ve, kaj lahko in česa ne. Mislim, da je prava voditeljica za Zvezde.