Starševski čvek

Serija Prevara

Default avatar
Zanima me, če kdo gleda serijo Prevara (The affair) ? Zgodba je zelo zanimiva, prikazana vedno z dveh perspektiv dveh ljudi. Mi je všeč, da je to ameriška serija, ki ne prikazuje zakon kot srečnega, kot to delajo številne ameriške romantične komedije. Ampak zelo realno, kakšne so posledice po prevari. Lani so predvajali prvo sezono Prevare, zdaj drugo sezono in postaja vse bolj zanimivo.
Default avatar
kahlo22 je napisal/a:
Prva in druga sezona sta top. Pričela sem z gledanjem tretje in prvi dve epizodi totalen zeh:/ mogoče bo pri 3ji epizodi kaj bolje.
Default avatar
Gledam je napisal/a:
Res? Ker je bilo tretje sezone že konec v ZDA. Upam, da je tretja sezona Prevara dosegljiva na utorrentu ali partisu. ;)
Default avatar
Gledam. Vrhunska nadaljevanka... prav ostane v spominu in premlevaš dogodke in usode.
Default avatar
OOo ja je napisal/a:

Ena izmed vrhunskih nadaljevank po Sopranovih. ;) Boljša, kot pocukrane telenovele. ;)
Default avatar
Gledam, super je, vsak, ki misli da je prevara in menjava partnerja eno samo veselje in romantika, bi si moral to pogledat, kaj vse pusti za sabo ... ena velika žalostna pa vseeno zelo kompleksna zgodba, vredna ogleda.
Default avatar
Prej sem bila navdušena, zdaj pa mi postaja malo dolgočasno, ker razvlečejo. Kot zgodba, posledice, razmišljanje- zelo zanimivo.
Default avatar
kahlo22 je napisal/a:
Partis rules;))
Default avatar
AnjaC je napisal/a:
ja prej sta se kurla, pa sami metulčki okol in okol, zdej pa ju je doletela reala, pa ni več vse tako rožnato :-)
Default avatar
takole je napisal/a:
Ja, tako je. Kot zgodba mi je zdaj bolj všeč, vedno napeto vzdušje. Ampak se mi zdi, da je dogajanje v prvem delu serije potekalo zelo hitro, več dramatičnih dogodkov v eni nadaljevanki, zdaj pa je malo mešanja megle- ampak je to seveda primerno vzdušju.
Default avatar
Sem mislila, da se je resnično zaljubil v tisto novo, Alison ali kaj je že, pa zaradi nje zapustil ženo in 4 otroke. Ampak v zadnji nadaljevanki je bilo jasno, da je tip en običajen kur.bir, nič drugega. Briga njega, da ima že ljubico nosečo, on bi zdaj pofu*al tudi svojo knjižno agentko, pa še na žurki bi se priključil dvema bejbama pri seksu - ampak je bila na žalost ena od njiju njegova hči, zato je spizdil stran.
******, ne samo kur.bir.
Default avatar
Mojca na skednju je napisal/a:
Tipičen kurbirček z družino je tale Noah. Takih je veliko tudi v realnosti. Zmeraj sem si želela imeti pisatelja za tipa, zdaj ko to vidim, ne hvala. Pisatelji za vsako knjigo rabijo novo muzo (ljubico) ali več muz. ;)
Default avatar
kahlo22 je napisal/a:
Ja, sem jo pogledala nekaj casa nazaj.
Default avatar
A ni prislo do enega uboja, tako da vmes malo iscejo morilca tistega scotija?
Default avatar
Uboj je napisal/a:
ja, in nabor možnih storilcev je ogromn.... mal je postala zadeva dolgočasna ... baje je sezon 4 ...tko da bodo konkretno "nalagal" in vlekl v nedogled zgodbo ... mogoče pa tudi vsi 4 otroci niso njegovi ... a? :)
Default avatar
Meni je tudi ful všeč, upam samo, da ne bodo preveč razvlekli, kot se rado zgodi.
Default avatar
oh ja je napisal/a:
Scottya je ubil, kot kaže Noah, ko se je peljal z ženo v avtu. Scotty se je ravno takrat prepiral z Alison in Alison ga po nesreči potisne pred avto. Vsaj tako v tistih izsekih pokaže.
Default avatar
Odkar jo vrtijo na Rtv, sem pogledala kak del 1. in 2. sezone tu in tam. Pa me je vsakič pritegnilo, čeprav so bile vmes velike luknje in ne vem celote.
Kako bi šele bilo, če bi gledala redno vse dele sproti. :-)
Noah, baraba, nič se ni naučil od McNultyja dalje.
Default avatar
kahlo22 je napisal/a:
Nimas cisto prav glede krivca. Ups, sem prevec povedala.
Default avatar
Scottyja je ubila Helen.

Druga sezona je se OK, tretja pa neskoncno dolgocasna.

A res kdo to se spremlja po TV?