Forum.Over.Net

Starejši so modrejši

Odgovarjajo: Marina Dobnik

Veliko znanja, spoznanj, prodorno mišljenje, ustrezno ravnanje, bogate življenjske izkušnje – modrost, ki jo starejši imajo veliko. Povprašajte jih in izmenjajte izkušnje. Pozabite na samoto in poglejte, kdo od sovrstnikov se skriva tukaj.

Več na: www.celostni-pristop.si

Marina Dobnik

Marina Dobnik

Marina Dobnik je univerzitetna diplomirana profesorica športne vzgoje in doktorska raziskovalka na področju aplikativne kineziologije. Je terapevtka z mednarodno veljavnim certifikatom za izvajanje manualne limfne drenaže po dr. Voddru, specializirana za obravnave limfedemov. Z individualnim pristopom in različnimi ročnimi tehnikami se ukvarja s težavami gibalnega in limfnega sistema. Sodeluje tudi na večjih mednarodnih projektih (s področja kakovostnega staranja prebivalstva in s področja vrhunskega športa) in je soavtorica več strokovnih in znanstvenih monografij ter člankov.

Uporaba pripomočkov za nego in mobilnost

Default avatar

Rok Drnovšek

Kljub temu, da si proizvajalci prizadevajo, da bi bila uporaba njihovih pripomočkov čim bolj preprosta, nam kdaj pa kdaj kakšna funkcionalnost uide.

Posredujem Vam interaktivno sliko, ki vsebuje nekaj osnovnih informacij o invalidskem vozičku in zanimiv kratek video v angleškem jeziku : https://www.thinglink.com/scene/892564787311935488

Oglejte si tudi podobno sliko o bolniški postelji: https://www.thinglink.com/scene/892755599626862597

lp

Rok Drnovšek
Default avatar

Rok Drnovšek

Kopalnica je lahko za starostnika zelo nevarna, saj lahko hitro pride do padca, ki je za starostnike večkrat zelo neugoden.

Zato Vam posredujem interaktivno sliko modificirane kopalne kadi, ki Vam bo olajšala kopanje bolnika, bolnik pa bo med kopanjem bolj varen: https://www.thinglink.com/scene/893126035921436672

lp

Rok Drnovšek
cron