Forum.Over.Net

Starševski čvek

Gorenje izdelki so s*anje

Default avatar

K*** gleda gorenje

Prvi hladilnik crknu po enem mesecu so ga reklamirali. Drugi takoj po izteku 3 letne garancije. Pralni stroj star dve leti ropota kot da je kamenje noter serviser rekel da so ležaji zanič in se ne splača popravlat tak da če hočete da vam bela tehnika zdrži več kot 5 let ne kupujte gorenja.
lp
Default avatar

Gost♥

K*** gleda gorenje je napisal/a:
No viš, pa ti je pršlo!
Default avatar

indijski tulipan

K*** gleda gorenje je napisal/a:
Moja izkusnja Gorenje pralni stroj, nikoli v okvari...redno ciscenje filtrov in sistemov za prasek in mehcalec, prav tako pomivalni stroj petnajst let se nikoli v okvari, redno ciscenje in vzdrzevanje z soljo....:) lp
Default avatar

KrEna1

Od kdaj pa ima gorenje samo 3 leta garancije?
Jaz imam skrinjo staro 12 let dela BP, pomivalni stroj 14 let dela BP - brez popravil :-) Hladilnik smo kupili razstavni model zaradi nuje in nezmožnosti izbire (mere) in dela že leto dni BP garancija -5 let

Mater si imel smolo
Default avatar

KrEna1

Pa da ti je serviser to rekel ti verjamem, ker imam bekotov pralni stroj in so mi že 2x menjali motor :-) in tudi ta serviser je rekel do 6 let... Samo pralni stroj če je od gorenja ima 5 let garancije in bi ti moral menjat ležaje...zaj pa ne vem ali živiš v kateri drugi državi ali pa si totalni nevedež in nakladaš tja v 3 dni....
Default avatar

ti imaš..

KrEna1 je napisal/a:
dej mal bolj ber, ti imaš stare zadeve, ki še niso bile našponane do izteka garancijske dobe. So bile res narejene za 10+let.
Nove mašine so pa en j**c. Soseda ima non stop serviserja na vratih.
Default avatar

Barca

Nekaj stvari je že kar krepko prek izteka garancijske dobe, pralni stroj je tik pred iztekom, nekaj jih je starih manj kot dve leti.
Čisto zadovoljni, vsa bela tehnika je Gorenje.
Default avatar

Sabina V

K*** gleda gorenje je napisal/a:
Moje mnenje je da na veliko nakladaš in pljuvaš čez Gorenje zaradi nekih drugih interesov. Kakšnh ne vem morda so cello upravičeni ampak to kar pišeš se pa lahko smatra kot blatenje.

1. če siz iz Slo ima Gorenje garancijo 5 let in to že kar nekaj časa, mislim da preko 15 let je tako. Torej če se ti je pokvaril hladilnik po 3 letih je še v garanciji in bi ga popravili
2. če so ti šli ležaji pri pralnem stroju garancija je 5 let bi ti jih serviser zamenjal ali pa ti pripeljejo novega če rečejo da se ne splača popravljati.

Meni kar pri Gorenju ni všeč je pečica. Nekako nimam občutka da je dovolj močna. Ostalo pa dela BP pa imam nekatere stvari stare 10+ let nekaj pa novejšega, no je je tudi že 2 leti.
Default avatar

Mačka Pes Miš

Izdelki Gorenje res niso nek tehnološki presežek 21. st. Žal....ampak tako je.
Default avatar

whitecow

Ja nekaj reci je okej , precej je tud klumpa. Tud jaz mam nekaj ne fajn izkusenj z njihovo robo. Je pa treba vedet da gorenje cel kup reci kupi in da samo svoj logo gor.tako da prav za vsak klump niso glih v celoti krivi
__________________________________________________
Default avatar

gorenje nonstop crkuje

Moj prejšnji pralni stroj gorenje je zdržal 15 let brez okvar in moj prejšnji hladilnik 12 let, moj sedanji pralni stroj gorenje je star 4 leta in se mi kar naprej kvarijo krtačke ležaji in pralni stroj cvili da ga ponoči slišim iz kleti in se zbudim,hladilnik je star 4 leta in se mi je začel trest in ropotat ko hudič, tako da stara roba gorenje je bila vredu nova je pa samo sranje. Zamrzovalno skrinjo gorenje je po 2 mesecih napihnal uzadi in so mi jo reklamiral zdaj mi 1 leto dela brez problema.Tako da nikoli več ne bom kupila robe od gorenja
Default avatar

mojmojhladilnik

Imamo super Gorenjev hldilnik, je že v 21. letu in vem, da gre h koncu, ampak upam, da še zdrži, ker takega ni več, pa ne mislim tehnološko, ampak prostorsko. Niti 1x ni bil na servisu!
Pralni stroj nam je crknil po petih letih, jbg, trije troci, centrifuga na polno, nimaš kaj.
Steklokeramika in pečica sta v redni uporabi tudi že 20 let, obe delata, niti enega servisa.

Pralni stroj imamo zdaj Beko, ker je bil edini, ki je ponujal, kar sem iskala. Tretje leto je v uporabi in je še vedno zanesljiv.
Default avatar

ČČČ

Naslednjič si kupi Candi. Se ti bo še kolcalo po Gorenju.
Default avatar

KrEna1

ti imaš..
ja povedala sem svoje izkušnje in nisem rekla da je njihova novejša bela tehnika isto kvalitetna...celo ji verjamem kaj ji je reklel serviser glede življenske dobe...ampak to, da ji stroja v garanciji ne popravi, ker se ne splača pa so bučke, kot to, da ima gorenje samo 3 leta garancije...
Sem pa že večx slišala, da njihovi pralni stroji niso vredu...napr.: moji kolegici na vlko trga- luknja oblačila...zato sem izbrala beko, ki ima tudi 5 let garancije pa so mi že 2x menjavali motor...še 7 mesecev pa bo garancija mimo in bomo videli kako dolgo bo vzdržal...
Default avatar

res je gorenje zanič

Avtorica, se zelo strinjam s tabo.

Za na morje sem kupila najcenejšo steklokeramično ploščo, saj sem mislila, da res ni razlike. Kaj pa je lahko slabega, če je najbolj poceni. In je bila od Gorenja, sem rekla, kako fajn, še podpiram naše. Vendar je res tako zanič, da sem jo po dveh sezonah vrgla stran.

Zakaj? Če posodo ne daš točno na sredino, že piska. Če se nekaj (lahko samo brisačka) dotika malo plošče, že piska. Ko pa želiš nekaj preklopit, moraš pa kar naprej tapkat. Pri domači Elektroluksovi kliknem enkrat za oznako polja, tukaj se pa zbriše. Skratka - zanič.
Default avatar

andro_1

Meni je shodil pralni stroj leto po izteku garancije. Amortizerji fuc.
Default avatar

Večer

Kuhinja vsa v Gorenje strojih: steklokeramika, pečica, hladilnik, pomivalni stroj. Odpovedalo popolnoma vse v treh letih.
Default avatar

zanič je res

Se strinjam. Gorenje je krš, šrot. Moja izkušnja.
Default avatar

ena 65

Mnenje glede pralnega stroja, moj je letnik 1990, z rednim vzdrževanjem (menjava gume na vratih, ja res da pred leti boben) dela kot ura (upam, da zaradi hvale ne crkne), ima krasne kratke programe ne pa ti novi ko najkraši program traja tam 2 do 3 ure. Svakinja ima Gorenje stroj sigurno 35 let, redno vzdržuje. Imamo srečo, da imamo enga starga serviserja, ki vse to obvlada.

Moje mnenje, da je vse odvisno od sreče tako pri beli tehniki, avtpomobilih in še kaj.
Default avatar

Ni sreča

ena 65 je napisal/a:
Ni vse v sreči. Novejši stroji so dejansko slabše kvalitete. Ne pomaga nobena sreča, če je stroj namenoma narejen za manj ciklov.