Starševski čvek

Pretresljivi video, kako izgleda splav

Default avatar
Upam, da te ne bo zdaj pobralo na mestu? Moja punca je noseca, in ce se bo izkazalo, da otrok ne bo zdrav oz bo imel kak downov sindrom, bo splavila.
Default avatar
Ce bi zanosila in zvedela da bo otrok prizadet..kaj bi storila?Ce bi bila posiljena,kaj bi storila?Jaz SPLAVIM...takoj.Ne glede na ta video.
Ti cerkvena podgana pa jih imej toliko,koliko ti jih bo bog dal!!!!
Default avatar
Saj bomo imeli referendum o tem, ko na naslednjih volitvah zmaga Ivan!!!
Default avatar
Saj bomo imeli referendum o tem, ko na naslednjih volitvah zmaga Ivan!!!
Default avatar
Torej, vi bi imeli samo popolnega otroka. Če ne bo tak ga raje ubijete? Kaj boste storili,če rodite popolnega pa pride nekaj vmes in pri 5. letih ne bo več popoln? Ga boste kar zaklali?
Default avatar
Spet krščanski džihadisti na delu!
So vsi ti posnetki res od splava? Je nemogoče, da so ti zarodki umrli zaradi drugih okoliščin? Kaj pa spontani splav?
Nič ni važno, glavno, da je nagravžno, pa so kristjani veseli! Bolj bo nagravžno, boljši bo argument! Kaj lahko sploh pričakuješ od te nasilne, morbidne, s smrtjo obsedene religije?!
Default avatar
Odgovori so pričakovani. Primitivni, prostaški, žaljivi..... oglašajo se samo tiste, ki si jim, avtorica, stopila na žulj. Samo tiste, ki imajo takšno dejanje že za seboj. Kaj drugega od takšnih oseb tudi ni za pričakovati.
Default avatar
Avtorica, pripni še povezavo do drugega dela tega videa. V katerem splavljene otroke CEPIJO!
Default avatar
()() je napisal/a:
Ne sodi, ker boš sojena. Ljubi svojega sovražnika. Naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha. In tako dalje je govoril Jezus. Kje je zdaj tvoje sočutje, razumevanje, ljubezen do sočloveka.
Default avatar
Spet katolibani z lutkami in marmelado montirajo neko lažno propagando. Poglejte si malo pri drugih virih, kako izgledajo zarodki pri kateri starosti, pa boste videli, kako smrdi tale video. Morte se orng spovedat za te laži. Pa tudi, da je neko razkosavanje tako zgodaj. Do 10. tedna se z dvema tabletama spuca zarodek ven, pa je rešena zadeva.
Default avatar
kje si......... je napisal/a:
Bla bla bla bla.... Do oseb, ki ubijajo pač nimam ne sočutja ne razumevanja in ne ljubezni. A ti je to čudno? Verjamem.....
Default avatar
Seveda ne morejo. Če nimajo maternice na voljo, se pač ne morejo vselit kot neki cigani v tuje telo, brez da bi kogar vprašali za dovoljenje. Tem bitjem nihče ni nič dolžen, sploh pa ne posojanja lastnega telesa.
Default avatar
kje si......... je napisal/a:
Ta del je izpustila, glavno, da jo vidijo pri maši.
Default avatar
Do oseb, ki ubijajo pač nimam ne sočutja ne razumevanja in ne ljubezni. A ti je to čudno? Verjamem.....

Daj povej, si kakšno čarovnico zadnje čase zažgala na grmadi? Ti sin kaj drka v nogavico (morilec!!!)? Kako pa kaj školjke, jih kaj ješ? Pa svinjina, tekne?

Kaj je že Frančišek o vas rekel...
Default avatar
spet lažna propaganda je napisal/a:
Takole je, kot je prikazano v videu. Žal. In dokler so jih primerjali s kovančki, so bili zarodki celi, plus če si pozoren, je zapisano x tednov od oploditve, kar je pomembna razlika od običajnega štetja, saj ginekologi recimo štejejo od zadnje menstruacije, kar doda 2 tedna. In ne, abortus s tabletko je za nekje 5 tednov nosečnosti, max.7, kar je pravzaprav 3-5 tednov od zanositve. In proporci so legitimni, verjemi. Posnetki v drugi polovici so pa res abortirani otroci v glavnem na prehodu iz prvega v drugo tromesečje.

Pa me ne razumet narobe. Sem ateistka in za svobodo odločanje ženske o svojem telesu in nikoli nisem in ne bom sodila. Vendar sama splava ne bi mogla narediti, ne od kar sem prvič zanosila in so mi pri 8 tednih nosečnosti (oziroma 6 tednov po zanositvi) UZ potrdili nosečnot. Utripalo je srce, zarodek se je že gibal. takrat sem spremenila svoj odnos, a odnos zgolj do sebe in svojih eventuelnih nosečnosti.
Default avatar
Ok, razumem, da je splav za marsikoga sporen ampak a ni boljše:
- če je hudo bolan in mu težo bolečine in trpljenja bolezni prikrajšata?
- če starš-a vesta da mu ne moreta iz finančnega razloga nudit normano življenje?

Naravne selekcije praktično več ni in žal ne podpiram ali sočustvujem z starši, ki so vedeli, da se bo rodil bolan otrok in mu omogočil trplenje in bolečino zaradi svoje sebičnosti....ja zaradi svoje sebičnosti in ne ljubezni do otroka, ker bolečina in trpljenje ni ljubezen....
In ste se kdaj vprašali kakšne so posledice za človeštvo? Res je da je medicina napredovala ampak tudi bolezni še širijo iz roda v rod...
Živela farmacija!!!
Default avatar
glejtakole je napisal/a:
Moraš pač razumeti našo brihtno-za-popizdit aktivistko. Ko ji uide samokontrola, bejži stran, da te ne poseka opletajoča mačeta.
Default avatar
Veliko lepša so bila trupelca novorojenčkov v obzidjih uršulinskega samostana pri Maxiju v Lj. Tisto je bilo za videti veliko bolj žmohtno :P