Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Avtokampi na hrvaški obali

Default avatar
Pozdravljeni,

vem da ste take in drugačne zakladnice in da mi boste lahko pomagali pri zadevi, ki nam doma predstavlja en velik problem. V bistvu vas zelo lepo prosim, če mi lahko pomagate z nasveti pri izbiri avtokampa na hrvaški obali v sredi mesece avgusta.

Nekako smo se amaprtmajev, bungalovov,...nažrli do obisti in glede na to, da nas od lani doma čaka komplet nova kamp oprema, bi radi šli v kakšen prijeten avtokamp na hrvaški obali.

Lepo prosim za vaše ideje in mogoče kakšne fotografije. Najlepša hvala za vaše odgovore že vnaprej.
Default avatar
Na internetni strani avtokampi.si. bos nasla vse avtokampe na hrvaskem. Je super zadeva, ker imas napisane cene, komentarje, slike...
Default avatar
Nepozabno; Naturist Camp Bunculuka
Slika
Default avatar
odvisno kaj si želiš
velik kamp, manjši kamp ... da se dogaja, ali da je mir ... da je blizu mesto, ali divjina ... sever jadrana ali nižje, otok ali celina ...

najprej to razčistite pri sebi, potem pa na http://www.avtokampi.si/ in išči. tu imaš prav vse info, ki jih moraš vedet za določen kamp.

mi smo v kvarnerju, nam je super, kampiranje je itak najboljši način počitnikovanja.
Default avatar
Na FB je skupina Kampiranje je zakon, kjer imaš slike, izkušnje, priporočila, aktualne cene in nasvete glede kampiranja. Če nimaš FB pa je super stran tudi avtokampi.si kar ti je napisala že ena zgoraj.
*** lupus pilum mutat, non mentem ***
** malus omnia in malum verit **
Default avatar
FKK je napisal/a:
Zanima me, če je ta plaža plačljiva za neuporabnike kampa.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net