Zdaj res ne vem, kaj je res in kaj ne, ampak sem šla gledat zgodbo te iste družine iz lanskega leta in je spodaj zanimiv komentar
http://val202.rtvslo.si/2015/12/botrstvo-24/
tole je pa eno veliko nategovanje ljudi,...
gospo in njeno družino poznamo osebno in to kar je tukaj predstavljeno je daleč od resnice....
reveži res....
pomagala so jim že vsa društva,PSO, anina zvezdica,.....
reveži nimajo televizije in interneta, kaj je potem t2 in lcd v dnevni sobi
SRAMOTA!!!!!!
pa otroci,... vsak 2 vikend pri očetu, in kao nimajo stikov
tudi darila so dobili od društev
.....
jezna ful na nategovanje ljudi, ki pomagajo takšnim, in potem ko se izve resnica ne pomagajo več nikomur tudi tistim ki so pomoči res potrebni
Zmotilo me je že tisto, ko mala govori, kako so jo sošolci zafrkavali, učiteljica pa je samo stala in gledala. Malo morgen, tega enostavno ne verjamem, vem pa, da tako govorijo tisti, ki se neprestano delajo žrtve in kako so vsi naperjeni proti njim.
Da mama ne dela, je tudi jasno. Zakaj pa bi delala za 600 evrov, saj bi jim to samo znižalo doklade itd. Od države pa dobijo doklade za 4 otroke, čudilo bi me zelo, če taki ne bi dobili neprofitnega stanovanja, mami pripada DSP, otroci imajo plačano v šoli vse, čudi me, zakaj naj bi sin delal ponoči, da si lahko plačuje dijaški dom??? A nimajo taki bivanje (skoraj) zastonj?
Pripada jim dodatek za veliko družino, tudi izredna DSP. Zdaj pa računajte.
Preživnine še nisem niti omenila, pa če je ata recimo ne plačuje, dobijo nekaj od sklada.
Pod črto, ne živijo ravno v izobilju, ampak tako slabo jim pa spet ne gre. Pa mama razlaga na posnetku, kako se je hčerka razveselila bunde in škorenjčkov za zimo??? To jim spet pripada od RK, Karitasa, sicer pa novo stane v Hoferju ali v Lidlu recimo 50 evrov oboje.
Skratka tole Botrstvo se mi zdijo ene same solzave zgodbe na račun ubogih otrok.
NIKOLI pa ni zgodbe o upokojencih, z mizernimi pokojninami, ki verjamem, da pa res zmrzujejo in nimajo kaj dati v lonec. Tisti se pa nikomur ne smilijo, pa nimajo nikjer brezplačnih kosil in drugih ugodnosti.