Starševski čvek

Zanič seks

Default avatar
Imam partnerja malo več kot 10 mesecev, ampak seks je dobesedno zanič. Vse skupaj nič od nič. Včasih se mu niti ne vstane, če pa se mu že, pa vse skupaj dolgočasno, kratko, sploh ne ve kaj bi delal, ne zna me niti prijeti, "zagrabiti". Na začetku sem bila zanj kot osebo v vseh pogledih zelo zagreta, na ostalih področjih se še vedno super razumeva, ko pomislim na seks, pa se mi naredi kepa v želodcu in dejansko me je stvar nekako "minila". Prav tako sem se zalotila, da vsak dan več in bolj razmišljam o drugih tipih s katerimi je bil seks fantastičen in da sem se mu nekako začela izogibati.

Ali se seks lahko izboljša, ali eni moški pač niso za to in ta zveza kot trenutno kaže, nima prihodnosti?

Še to. On je star 38, zato pa ta njegova nerodnost še bolj preseneča.
Default avatar
najbrž je malo bolj k moškim nagnjen, ali pa če je s tabo kaj narobe? Kako zgledaš?
Morda si mu kot karakter super, pa ga fizično odbijaš s kakšno svojo značilnostjo?
Default avatar
Seks se seveda lahko izboljša, ampak ne, če boš samo tiho, čakala boljše čase in sanjarila o drugih. Najprej moraš izvedeti, če njemu takšen seks ustreza. Če mu, potem bo težje. Če pa tudi njemu ne, pa se samo ne znajde, pa itak ni problema, mu lahko ti pomagaš z idejami. Samo temeljito in iskreno se morata najprej pogovoriti o vsem.

Samo ne začet pogovora takoj po seksu s stavkom, to spet ni bilo nič od nič. :)
Default avatar
Ali je lahko boljše je napisal/a:
Tako moškin kot tudi ženskam (nekaterim), ni do smešnih gibov. Razlogi so lahko zelo različni. Torej išči nekoga, ki mu bo za to.
Default avatar
Zelo redko je pri sexu problem v moških, če ženska ve, kako se stvarem streže...hlod+hlod pač ne gre...
Default avatar
Povej mu, da naj gre en teden k hudi sosedi potrenirat. In dokler ne bo obvladal naj sploh nazaj ne hodi. Če bo resen, se bo potrudil.
Default avatar
Isto sem doživela. Ne bo boljše pač nima pojma. Sama sem Ustrajala dve leti,ma nikoli več. Rešise ga
Default avatar
Hmmm, iz posta si lahko razbral, da mi je očitno jasno kaj je dober seks. Še prav preveč dobro se ga spomnim iz recimo prejšnje zveze, tako da v tej situaciji ni problem v ženski. Pač nisem dovolj "pametna", da bi sama rešila problem.

On seksa sploh ne omenja. Niti skoraj nikoli ne da pobude. Še, ko pride do tega, pa vse skupaj velika žalost.

Če mu nisem všeč, potem ne vem zakaj je sploh z mano. Sem ga dala vmes že malo na hladno, ampak ne neha.
Default avatar
Če pri 38tih ne zna, potem bolj slabo kaže. Sem naletela na take. Vse nekaj mlahavo, dotiki, objemi, seks. Kot da ne bi bil z dušo in srcem zraven. Dodatni problem je ta, ker ženske ne znamo takoj zarobantit in mu povedat, da ni v redu. Seveda je to dokaj logično, saj za moškega menda ni hujšega udarca, kot če mu poveš, da slabo seksa, zato se temu ženske zgodovinsko, podzavestno ali zavestno izogibamo. Vse se delamo, da je ok, ga celo pohvalimo, v reali pa stiskamo zobe in že planiramo, kako ga skenslat. Glej, jaz nisem optimist, razen če imata blazno iskreno in močno zvezo, ki bi prenesla seksualno poučevanje moškega s strani ženske. Pa še tukaj kakšnega blaznega napredka ni za pričakovati, za seks, kot za ostalo, ali si nadarjen, ali pa nisi. Kot posluh recimo. Malo se da popraviti, v operi pa nikoli ne bo pel.
Default avatar
potem je najbrž res homo, ti pa očitno daješ vtis tako obupane ženske, da misli, da te bo obdržal.
Zakaj na silo seksaš z njim? Saj si hujša kot prostitutka, ta dobi vsaj plačano.
Default avatar
Ali je lahko boljše je napisal/a:
S tabo je zato, ker si mu všeč kot oseba, ne pa toliko kot sexualni objekt...če pogojuješ vezo z sistemom " če se sexualno ne ujamem z njim, ne morem bit z njim", potem je to otročje in nedoraslo...sex nikoli ne bi smel bit na prvem, ne drugem, ne tretjem mestu po pomembnosti ....
Mogoče ga moti da vedno daješ ti pobudo...sploh vsakodnevno...in če si izkusila dober sex, potem je tud možno da si pri sexu preveč energična, posesivna, preveč vzdihuješ itd...večino normalnih moških take stvari odbijajo...
Default avatar
Nč, ne bo boljše, to je tip, ki se mu jebe za sex, tukej ni romatike, moški mora imet ta zverinski nagon v seb. Tudi sam sem imel hlod v pojstli, pa sem si pomagal z domišljijo, da sem jo kresal, sem ji pa rekel, da naj pazi, da mi ne zjebe erekcijo s kakšno neumno besedo, me je pa rajcalo, ko je tako poslušala mojo komando, da tud pisnt ni upala pol na konc, hehe..
To je isto kot posel, ne začet, če veš, da ne boš mogel končat dela.
Default avatar
glej, če po desetih mesecih to ni to, potem zaključiš in greš naprej, si bo on našel bolj primerno zase in ti zase, stvar rešena.
ne zdej zapravljat časa z nečim, kar ti ni


enako bi ti svetovala, če bi bil sex super, vse ostalo pa ne ... greš naprej in poiščeš tisto pravo. Ko boš našla, boš že vedela da je to to.
Default avatar
če sta si v drugem OK, se mi javi, da te poštimam ☺
Default avatar
Butl™ je napisal/a:

Kje pa uraduješ? Po zapisu sodeč si štajerc.
Default avatar
Ali je lahko boljše je napisal/a:
osrednja SVN. Med bedrci ♥
Default avatar
Ali je lahko boljše je napisal/a:
Ostarel f*fehtar, saj ti bo zdaj, zdaj dal mail (diskreten.slo.....) :)))

Štajerc pa NI, ker je prebutast. ;)
Default avatar
dauč od tega je napisal/a:
in zakaj mi nikoli ne pišeš na mail ☺
Default avatar
Thorrrr je napisal/a:
V zvezi je pa res seks daleč na prvem mestu. To je sploh predpogoj, da je lahko zveza dveh dolgoročno res uspešna, pa ne samo kot cimrstvo, ampak da je zadovoljiva tudi telesno in čustveno. Ker vem, da imaš psa, ti trdiš nekako tako, da ni pomembno, ali imaš psa rad in ga z veseljem pobožaš ter se mu pustiš poljubčkat, pomembno je, da te pes uboga. In imaš hkrati odgovor, zakaj ne najdeš primerne ženske. Ker ti seks ni pomemben!

Avtorica, tako kot nismo vsi umetniki in športniki, niso vsi spretni v seksu in zagreti zanj. Žal sta se v vajinem primeru skupaj znašla dva, ki sta na tem področju nekompatibilna. Ko delaš nekaj proti svojemu telesu, si s tem dolgoročno samo kvariš telesno in duševno zdravje in kličeš nase bolezen ter nezadovoljstvo. Če ne gre, pač ne gre, če ni žara, ga ni.
Default avatar
vse jasno je napisal/a:
Tole s psom je čist mimo....

Ok, če je sex prvi pogoj za obstoj veze, zakaj pa potem obstajajo normalne veze v katerih je dec impotenten, invalid, s prehitrimi izlivi, itd...in kako je s tistimi, ki zadnjih 20,30,40 let spijo v ločenih spalnicah, ne sexajo in so še vedno skupaj?
Sex je precenjen in tisti, ki tega niste sposobni sprejet, imate problem...ponavadi so/ste to tisti, ki skačete iz veze v vezo, se qurbate, najedate partnerju vsakodnevno za sex itd....