Forum.Over.Net

Starševski čvek

Katera se vam zdi sposobnejša? Tina ali Melanija?

Default avatar

Sveta trojica

Po eni strani bi bile obe brez svojih dedcev nule. Po drugi strani sta pa obe sami ustvarili svoje dosežke. Kaj se vam zdi večji dosežek: biti nekajkrat prva v svetovni smučariji ali postati prva dama ZDA?
Default avatar

nerazumemsploh

Kakšen dosežek je ustvarila Melanija?
Default avatar

Sveta trojica

A zapecat milijarderja in bodočega najmočnejšega človeka sveta ni dosežek? Tina je zapecala samo enega Massija.
Default avatar

jp jp jp jp

Še en dokaz kako so Slovenke močne babe, še deci naj dobijo nazaj mal hrbtenice.
Default avatar

resnica boli

Sveta trojica je napisal/a:
Smučanje mi ni všeč tako da prva dama. Sta pa obe močni ženski. Vsaka na svoj način. Me mone smo pa na dnu piramide.
Default avatar

Yo_

Meni je večja faca tista, ki ji ni treba škandalov režirat, da se jo opazi :)
Default avatar

kakšna brezvezna primerjava!

Tole je pa tako nesmiselna primerjava, ne jabolka in hruške, ampak kot bi primerjal zelno solato in banano.

Sicer pa, uspešen je tisti, ki je izpolnil svoje sanje. Melanija jih je že pred časom, Tina pred kratkim, obe sta izpolnili svoje želje in cilje.
Si ti?
Default avatar

jahnevemno

Sveta trojica je napisal/a:
Jah no, če je ta človek Trump, potem zame to ni dosežek, ampak tragikomedija. But that's just me.
Default avatar

Sveta trojica

kakšna brezvezna primerjava! je napisal/a:

Ne vem, če so se Tini izpolnili vsi cilji. 90 000 evrov za Zlato lisico, kolikor vem, ni prejela. Pa tudi vseh željenih smučarskih rezultatov ni dosegla, glede na bes, ki ga je znala uprizoriti. O vseh Melanijinih ciljih pa nekako ne morem sklepati.
Default avatar

e - coli

Obe sta uspešni, ker sta se ponudili na razpolago uspešnima dedcema. Tudi Ilka Štuhec je uspešna, ker pri sedemindvajsetih za njo še vedno skrbi mama.
Default avatar

ena monja

Melanija se je naučila biti lepa in tiho in brezhibna podrejena žena človeku, ki mu je edina vrednota kopičenje denarja, sicer pa nima spoštovanja ne do žensk, ne do ljudi drugih nacionalnosti, do ničesar, zelo je nazadnjaski.

Tina je svoj izjemen talent pametno zaupala v vodenje Massiju, a je po mojem mnenju naredila življenjsko napako, ker se je z njim tudi intimno povezala. Zdaj ni niti poročena, niti nima otrok, čeprav je že pred časom omenjala, da si jih želi.

Vsaka je na svojem področju veliko dosegla, osebno pa ne verjamem, da je katerakoli od njiju v zdravi partnerski zvezi, seveda po mojih osebnih merilih. Za moje pojme sta obe od njiju slab zgled za mladino.
Default avatar

megaboy

nerazumemsploh je napisal/a:
Najboljš da vprašamo Melanijo, če zamenja položaj First Lady in življenje z miljarderjem z garanjem na mrzlih snežnih strminah.

In obratno.

Mislim da je odgovor lahek.
Default avatar

En_

Uspešna je tista ženska, ki uspe dobiti moža, kateri več zasluži, kot ona uspe zapraviti!
Default avatar

nobene ne

Delujeta povsem na različnih področjih. Ne vem, kako bi ju primerjala?
Meni ni nobena izredno simpatična, duhovita/razgledana. Tudi po videzu. Tina je čisto luštna, Melanija je tudi dobra za pogledat.....nobena ni lepotica, nobena ne izžareva neke karizme.
Default avatar

hrčekX

Tale tema je še dodaten dodaten dokaz, kako kritični, malenkostni ste nekateri Slovenci do sonarodnjakinj. Tradicionalno hlapčevski, odpirate teme, kjet hvalisate južnjakinje in kritizirate Slovenke ter z lupo iščete napake na njih. Škoda, ta samodestruktivnost nas bo še stala. Zame sta obe uspešni, saj sta dosegli svoje glavne cilje. Za večino vas verjetno ne.
Default avatar

hm,

nerazumemsploh je napisal/a:
tudi jaz nerazumemsploh.
če bi se pa rodila v Samoboru, vem da bi včerajšnji dan Hrvatska razglasila za državni praznik...
Default avatar

BillPecos

ena monja je napisal/a:
Dobro napisano. Zadnji stavek pa vsi poznamo, zaveda pa se le oseba z vrednotami.
Default avatar

nevoščljivke

ena monja je napisal/a:

Ja seveda, ravno TI veš, koliko je Melania v resnici podrejena? Ker tisto, kar vidimo v javnosti, je pa enako kot tisto med štirimi stenami? A zato se najbrž po večini kurbajo in ločujejo ravno tisti, ki na FB lepijo slike srečne družine, ane?
Ponavljanje manter o Trumpov (ne)spoštovanju žensk je s strani feministk prav patetično. Obešanje na izjave primerjate z dejanji?! Če smo pošteni, je Clinton s svojimi spolnimi napadi pripravnice v Beli hiši daleč pred vsemi.... Pa njegova žena, ki je zagovarjala posilstvo nemočnega 12-letnega otroka. Toliko o spoštovanju in etičnosti.
Kar se tiče nespoštovanja drugih nacionalnosti negiraš sama sebe - dokaz za to je ravno Melania.

Glede Tine si tudi prekleto pametna.
Tino je "naredil" Massi in nihče drug. Ker se mu je predala, je lahko iz nje potegnil maximum, ravno zaradi čustvene navezanosti je zmogla doseči to, kar je. In ko bosta želela imeti otroke, jih bosta imela, brez skrbi.


Me pa zanima, kaj je za vas feministke "zdrava partnerska zveza"? Tista, ki jo imate ve? Po čem sicer ocenjujete zveze ljudi, katerih sploh ne poznate? Jih spremljate preko prisluškovalnih naprav in kamer, da ste tako poučene o njihovih odnosih? Me res zanima.
Default avatar

BillPecos

nevoščljivke je napisal/a:
Pa dajte no. Melanija ima 46 let Donald 70. Sedaj pa odmislite bogastvo in mu pripišite 1000 Eur dohodka. Bi bila še vedno z njim?

Če je Tino postavil Massi, kdo je bolj mahnjen na denar, da služi se s slovesom? Je naredila veliko, govorimo pa o vrednotah.
Zlata kletka. Vsak ne more ali želi živeti v soju luči. Nekaterim to ni smisel, za druge pač je.
Default avatar

Melanija!!!

Sveta trojica je napisal/a:
Prvih dam ZDA je manj kot prvakinj v svetovni smučariji, torej?