Starševski čvek

Peter Prevc sredi sezone v tople kraje?

Default avatar

Tutita

OK, ne gre mu tako dobro kot lani. Nič hudega. Ne moreš biti vedno superioren. Še vedno je dosegal solidne rezultate in nihče ga ni za nič obsojal.
Potem pa sredi sezone prekine s tekmovanji in gre v tople kraje. A ni to čudno? A ni tako, da bi moral profesionalni športnik znati sprejemati tudi poraze? Ne pa rep med noge in glavo v pesek?
No, upam da mu bo odklop pomagal.
Default avatar

QBR

To ja ni nič takega.
Večina ptičev jeseni odleti v tople kraje. Peter se je sicer malo zakasnil, ampak, nič ne de. Bo pa malo kasneje priletel nazaj. Važno je le, da se vrne.
______________________
Default avatar

hm,

glavo ima pokonc, tisto kar daje med noge pa ni rep.
Default avatar

Nevenič

Glede na tako opevano skromnost in menda izjemno trden karakter, bi ga vseeno prej pričakoval med skakalci, kot v južnih krajih.
Default avatar

Crkovanka

Fant rabi psihologa, ne tople kraje. Očitno ne prenaša porazov.
Default avatar

11511

Zlobe da vam ni para.

Res je šel v "južne " kraje. JUŽNO od Poljske trenirat v Planico, da bo naslednji teden na tekmi v Zakopanih.
Default avatar

Marko

Saj ne bezi. Gre se za to, da spet najde stare obcutke. Kako bo to naredil, je njegova stvar. Na tekmah ocitno ni slo.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

ophgf+

No, evo. toliko govora o tem, da je Peter pravi športnik, ne pa Tina Mize. Iste hijene, ki so prej glodale Tino Maze, se zdaj spravljajo na Petra.
Glih gledam en film - navijači, ki te ob zmagah nosijo po rokah, se ob porazih še poščijejo ne nate. Živa resnica. Kot da je zaradi parih zmag vaša last.
Default avatar

e - coli

Itak, da hijene glodamo Tince, Petrčke, kmalu bomo tudi Ilko in če še kdo za njimi potem pride. Zakaj? Ker nam jih mediji in fanatiki navijaški prodajate kot heroje! Kot nezemeljska bitja! Kot da so večji od življenja samega! Potem naj se pa še obnašajo tako, kot da so iz filmov in stripov. Ne potem, ko jim ne gre več, ko se izkažejo za krhke in lomljive, ko izpadejo enako malenkostni, pohlepni in nevoščljivi kot vsi mi, obračat plošče z izgovori, da so samo ljudje. Zakaj ob njihovih uspehih niste modrovali, da so samo ljudje, da je njihov trenutni uspeh samo faza pred bolečim padcem na realna tla, kar vsakega navadnega smrtnika v življenju čaka? Zakaj bi morali še naprej verjeti v (smučarske) pravljice nadnaravne sposobnosti heroja, ki se na koncu izkaže kot eno navadno človeško bitje?
Default avatar

Moj braaattt

ophgf+ je napisal/a:
Moj brat je že od majhnega navijač Dinama. Ko zmaguje in ko zgublja :)
Default avatar

Prva roka

11511 je napisal/a:
Zdaj je mogoče v Planici, bil je pa tudi v toplih krajih. Mu pa čist provoscim.
Default avatar

Nevenič

Jaz mu privoščim vse, razen slaščočarke. Ta je zavidanja vredna.
Default avatar

JEBA je

Jeba je past. Evooo, tudi opevani Prevc tega ne prenese. Namesro da bi se boril..... umik! :(
Tako kot je težko vam, meni..... čisto navadnim ljudem.
Zamerim pa PREVCU - da se umika. Pa kaj?? Kaj je mislil, da bo briljiral par let?
Kje so zdaj njegove pametne izjave??

Tak je lajf. Kurja lojtra. En orenk bed je naredu, ker se je umaknil. Mrknil.

Vso štalo pa delajo novinarji!
Default avatar

ophgf-

ophgf+ je napisal/a:
So kakšnemu delavcu za vzpodbudo povečali plačo, ko mu "ni šlo" ali so ga raje kritizirali?
Default avatar

Sama zloba

Crkovanka je napisal/a:
Te je... jaz sem. Vseskozi nabijala zanj in se zdaj... in sem gledala letos po mojem ga je zlomil padec na prvi tekmi in.po tem se eden... ne pozabi, da je pred leti padel na letalnici in se tako poskodoval, da je moral zakljuciti s sezono. In vsak padec ze tako pride pod kozo, ce imad pa se tako slabe izkusnje s poskodbo pa se toliko bolj. Poglej si posnetek prve tekme, da je bi prvipo prvi seriji in v drugo tudi skocil odlicno ampak s padcem in po tem padcu se je ocitno zgodila neka zakrcenost, in.potem se en padec na tekmi kasneje... me zanima kako bi.blo teb, ce bi te vrglo na skakalnici.. da te vidimo. Jaz sem bila na mostu skakalnice na holmenkolnu in ko vifis v zivo kako hudi evo strmo je to... e pa vsaka cast vsem... tako da malo omeji svojo zlono in.poglej z bolj realne strani. Vse dobro Petruin drzim pesti, da mu cimprej ratajo skoki s katerimi bo on sam zadovoljen.vedno pa bom navijala zanj kot tudi za vse nase skakalce.So lahko nam vzor po vrednotah in delu.
Default avatar

resstehijene

Ampak ste pa res hijene!
Oglodale ste Tino do kosti in zdaj, ko je nje zmanjkalo, ste se spravile na Prevca. Ja, pa kaj, če je šel na jug?! Skakanje je njegov poklic, ki mu trenutno ne gre, kot si želi, če misli, da mu bodo topli kraji pomagali, ja, pa naj gre! Nekdo se napije, nekdo se stepe v gostilni, da spravi višek iz sebe, nekdo naskoči drugo babo, nekdo laufa na Šmarno, Prevc gre pa pač na jug.
Pa kar zadeva delavce, ja, tudi oni bi šli na jug, ko jim za tekočim trakom ne gre, če bi lahko. Ker pa ne morejo, pač laufajo na Šmarno ali v gostilno, vsak ima svoj ventil in svoje filanje baterij.
Default avatar

Cmoček

resstehijene je napisal/a:
Nimam čisto nič proti njemu, zame je še vedno vrhunski športnik. Pa čeprav deseti, dvajseti....
A si sama napisala - skakanje je njegov poklic. Če tebi v službi ne gre tudi zbezis od dela in vseh težav?
Default avatar

resstehijene

Cmoček je napisal/a:
Ja, se odmaknem, ne bežim, le odmaknem, ker pridem potem nazaj. Ustavim konje, spucam glavo, grem naprej. Pomaga.
Default avatar

Marko

ophgf+ je napisal/a:
A pravi navijač se mora poscat na športnika, ko mu ne gre, al kako? :))
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

ophgf

ophgf- je napisal/a:
Kolikor vem, delavcu, ki mu "ne gre", pripada plačana bolniška. A je Prevc mogoče ekstra plačan zdaj ali zakaj taki debilizmi? Kdo je še kdaj kritiziral delavca, ki je imel težave??