Starševski čvek

Poglejte kako perverzijo z otroki so si privoščili španski istospolni aktivisti

Default avatar
Na avtobusnih postajah v nekaterih španskih mestih je te dni mogoče zaslediti posterje, ki so del osveščevalne kampanje o mladih transspolnih osebah, ki jo je izvedla CHRYSALLIS. Asociación Estatal de Familias de Menores Transexuales. Sporočilo posterjev se glasi:

"Obstajajo punce s penisi in fantje z vaginami. Tako preprosto je. Večina jih na dnevni ravni doživlja stiske, ker družba zanika njihovo realnost. Govorimo o njih. Njihova sreča je odvisna (tudi) od tebe."

Slika
Default avatar
BOLNIKI!!!!
Default avatar
aaaa :-( ?
Default avatar
Ogabno! Pa kdo bo to ustavil?
Default avatar
ustavit jih je treba je napisal/a:
To bo ustavil Francisco y Rode el Conquistador, ki bo v Španijo premestil duhovnike, obtožene pedofilije v slovenskih hribovskih vaseh.
Srečna zdaj?
Default avatar
Sicer sem gej, ampak tole je pa res preveč vsiljivo, vulgarno in ostudno! Bolno!
Default avatar
Sem gej je napisal/a:
Se popolnoma strinjam. Sploh pa bi tole prej pripisala transspolnim aktivistom kot istospolnim.
Default avatar
Sem gej je napisal/a:
Vsiljivo, vulgarno, ostudno in bolno ... so epiteti, ki so namenjeni tudi tebi. Ne tuli v isti rog kot ljudje, ki te hočejo skuriti na grmadi, misleč, da se boš s tem rešil pred njimi. Samo sebe jim boš prinesel na pladnju in nič drugega. Vklopi možgane!
Default avatar
Ena lezbijka je napisal/a:
Velja isto zate!
Default avatar
FyR je napisal/a:
Jaz sem zgolj povedal svoje mnenje. Če pa te moje mnenje tako moti, pa je to tvoj problem, ki ga moraš rešiti in predelati sam. Upam, da ti uspe, pa lahko noč.
Default avatar
Kakšno slabo trolanje...
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
Sem gej je napisal/a:
Značilen primer vzvišene psevdo-terapevtske retorike človeka, ki se preživlja z mimikrijo. In problem je najbrž tvoj, saj ti kažeš potrebo po fantaziji, da je nekje nekdo, ki si zaradi tebe dela probleme.

Pravi problem pa je ta, da je tako dušebrižništvo povsem na isti frekvenci kot hipersenzibilnost vase zagledanih prihajajočih generacij izobražencev, ki od svojih profesorjev zahtevajo, naj na predavanjih ne vključujejo primerov, ki bi preveč vznemirjali slušatelje! Namesto da bi se kresala mnenja in izzivali argumenti, se današnji hipster-intelektualci raje ovijajo v svoje Zara šale, kape in rokavičke in srkajo svoj Starbucks na terasah s pogledom na najnovejšo arhitekturno instalacijo nekega amsterdamskega biroja. Bohnedaj, da bi jih kaj tako vznemirilo, da bi jim zadrhtela roka, v kateri držijo svojo kartonasto skodelico kave! To je ja tumač!
Default avatar
Eni smo pred dobrim letom povedali, da je to naslednja faza v agendi LGBTQjev, pa niste verjeli.
Za tisto, ki misli, da so transseksulalni aktivisti cisto nekaj drugega kot gejevski: LGBTQ skupnost zajema vse, ki odstopajo od normale, ne samo geje in se medsebojno podpirajo in sodelujejo. In Slovenija je sele na zacetku njihovega udara.
Jaz sem jih nekoc podpirala, a so ze zdavnaj prekoracili mero razuma.
Default avatar
FyR ima v svojem odgovoru geju in lezbijki čisto prav. Če gej in lezba mislita, da se bosta z mnenjem, ki sta ga izrazila v tej temi, morda "prikupila" ljudem (da bodo mislili, da nista nenormalna), se pošteno motita. Gej in lezba nimata pojma, da večina ljudi tu na MON-u njuno spolno nagnjenost kar enači s pedofilsko in da pedofile, geje, lezbijke in transseksualce običajni ljudje mečejo v isti koš. Tudi sama gejevska skupnost je kriva za to, saj so gibanje LGBTQ - torej zajemajo vse naštete plus biseksualce.

P.S. Se mi pa zgornja reklama zdi bolna in neprimerna.
Default avatar
To je definitivno šlo predaleč. Odrasle spolno zrele osebe so ena stvar, uporabljanje in reklamiranje otrok za svoje namene pa druga. Nimam problemov z geji in lejzbikami, in zahvaljujem se zgoraj pišočima da sta tudi podala svoje mnenje, ker pri otrocih pa se vsa moja strpnost konča. To je popolnoma ogaben prikaz kako zblojeni so postali skrajni aktivisti.
Default avatar
To so bolniki, in te bolnike so režimski mediji v Sloveniji podpirali. Tlačili panjihove nasprotnike. ane, Miša Molk, Tanja Gobec in ostale podpornice takih plakatov.
Default avatar
Kot da se tudi v Sloveniji ne rodi vsako leto par otrok takih, ki imajo ooje spolne organe in se zdravniki s starši skupaj odločijo, kaj bo, ali bo fantek ali punčka.
Default avatar
Barca je napisal/a:
o tem se ne sme govorit, ker če ne govoriš, potem tega ni!
Default avatar
Barca je napisal/a:
Pravi hermafroditizem pri človeku je izredno redek, kar pomeni, da se tak otrok v Sloveniji rodi na nekaj desetletij, ne pa vsako leto par otrok. Ti imaš v mislih neprimerno razvite spolne organe, recimo preveč poudarjen klitoris pri deklici ali premalo razvit penis pri fantku. Po novih smernicah naj izbira spola ne bi bila več posledica odločitve zdravnikov in staršev, temveč se otroke obravnava glede na njihov genotip - XX kot deklice in XY kot dečke.
Ena redkih izjem je testikularna feminizacija, kjer se oseba rodi navzven kot deklica, čeprav je po genetiki fant in ima v medenici gonadi, ki ustrezata testisom. Do sindroma pride zaradi neodzivnosti testosteronskih receptorjev na testosteron. Oseba odrašča kot deklica in šele okrog 18. leta, ko ne dobi menstruacije, se ugotovi, da nima maternice. Pri takih osebah se priporoča, da še naprej živijo kot deklice oziroma ženske.
Default avatar
Barca je napisal/a:
Ta kampanja nima nobene zveze s hermafroditi, ampak s spremembo spola pri povsem obicajnih otrocih, pri cistih XX in cistih XY. Razumljivo je, da se bodo hermafroditi morali nekega dne odlociti, katerega spola bodo. Ni pa razumljivo, da se vzpodbuja ze majhne otroke v spremembo spola da se jim umetno zamakne puberteto in da se mladoletnike kemicno testira. In da se iz vrtcev in sol odpusca vzgojiteljice in ucitelje, ki ne grejo v korak s to ideologijo. Zame je sprememba spola otrok zloraba otrok.