Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ali lahko anonimno prijavim nekoga na policijo zaradi petard?

Default avatar

Zakrinkana muslimanka

Ali lahko kot anonimna oseba na policijo prijavim svojega soseda, ki mece petarde vse v prek, star cca 16 let? Njegove mame cele dneve in noci ni doma, njen sin odrasca brez oceta. Vceraj pa je odvrgel neko zelo mocno petardo tako blizu mojega sina, da je po tem poku dobil glavobol, ki se je stopnjeval do ene ure ponoci. Ker glavobol ni prenehal, je potem vzel tableto, ki jih sicer ne mara jemati in po tableti je bilo boljse. Trenutno je ok., ampak s tem bistveni problem seveda ni resen. Kot anonimna oseba bi poklicala policijo, da butelju naredijo hisno preiskavo, ker ima tega streliva na zalogi uhuhu, saj so nabavljali v Avstriji in baje tudi na Hrvaskem, vmes pa bi se verjetno naslo se kaj drugega. Svojih podatkov pa ne bi rada izpostavljala samo zato, ker nocem, da za mojo prijavo izve moj "pametni" mož. Ker se baje nimam nobene pravice vtikat, tudi, ko gre za tako hud primer, ter lastnega sina. Je pac oseba s pomanjkljivim tostesteronom, po domace, nima jajc. In ce bi se pac ispostavila, bi policija prisla k meni naredit zapisnik, moz je pa itak skoz doma, da bi sla pa sama na policijo na skrivaj, pa nimam moznosti, ker je policija v 12 km oddaljenem kraju, sama pa ne vozim avta. Tudi, ce bi sla z busom, bi moj dedec vstrajal, da me bo on odpeljal do mesta in potem bi seveda štrancal za mano. Ja, saj sem res skoraj v taki kahli, kot tiste zakrinkane muslimanke. Tole sem ravnokar pogruntala. Upam, da mi bo nekdo od vas svetoval, kako na cim bolj eleganten nacin resim zadevo?
Default avatar

Bernnie

Vsako prijavo lahko podas anonimno.
Default avatar

za mimozico

Ja, ti kar prijavi "anonimno".

Če ne moreš potrpeti teh par dni, pa tudi bog pomagaj. Kaj ste eni občutljivi. Saj gre za par dni, madonca. Ne bo te konec.
Default avatar

podobnikar

za mimozico je napisal/a:
Aja, teh par dni pa lahko mularija počne kar hoče? Dokler tebi pod nogami ne raznese petarde ti je vseeno, a ne? Ali pa si eden tistih, ki jih meče?
Default avatar

Vtyinita

za mimozico je napisal/a:
Ti pa nisi cist pri zdravju, a ne? A par dni v letu je treba pa kar potrpeti, ko nekdo krši zakon? Bos tako mislila tudi, ko ti bo neko nedeljo na AC nasproti v napačno smer pripeljal voznik. Ah, saj to počne samo ob nedeljah, malo pač potrpi, a ne.
Default avatar

Tvoja odločitev

Zakrinkana muslimanka je napisal/a:
Sosed ti je skoraj poškodoval sina,mogoče danes ali jutri bo tvojemu sinu vrgel v glavo.Sigruno ni pri sebi.

Tvojega sina pa je glava bolela zaradi vstrašitve.Ko se je vstrašil je skrčil vse mišice,tudi vratne,ker nima učvrščenih mišic je to bil tak šok za vratne mišice,kar je bila posledica glavobol.

Pokliči na policijo in se pozanimaj,povej kaj se je zgodilo in da te je strah.Policaj ti bo vedel svetovat a se prijava naredi in kazensko ovadi,kar boš ti vpisana kot očividka ali pa bodo kot anoimno prišli do njega zaradi prijav sosedov,ker se je ogromno sosedov pritožilo nad njegovim početjem.

Vprašanje pa tudi kaj bodo dosegli,ker hišne preiskave sigurno ne bodo izvedli danes.Pač se pripeljejo do njega zaradi kršenja zakona o uporabi pirotehničnih sredstev.

Mogoče pa se ne bo nič spremenilo.
Default avatar

Zakrinkana muslimanka

za mimozico je napisal/a:
Pol pa sploh brez veze, da reklamirajo tako gonjo proti petardam, ce se mora samo malo potrpet. In ce bi bile resne posledice in bi moj sin oglusel? A bi potem tudi mogla trpet? In on, bi morwl trpet celo zivljenje, oziroma do naslednjega leta, ko bi bil se ob drugo uho, ali celo oko?
Default avatar

Zakrinkana muslimanka

Zanima me samo še to, ko bom povedala za vcerajsnjo situacijo z mojim sinom, ce bodo mogoce potem vseeno hoteli kake podatke, kdo je bil tam in kdo je kriv za to in to...verjetno. Potem smo pa spet na istem.
Default avatar

ahjaja

za mimozico je napisal/a:
Ne, jaz tudi par dni ne morem potrpeti. Če tebi ustreza pokanje, pojdi na vojno območje. Bo čisto po tvojem okusu!!!!
Default avatar

mehanik1

same pičkice.....vse bi anonimno...si enaka kot mulc, ki meče petarde.....podmukla.
izpostavi se, prijavi z imenom in priimkom in to tudi poveš mulcu in materi...glavo gor, delaš prav in to je to...ne vem kaj se je tu potrebno skrivati za anonimnostjo.
Default avatar

Zakrinkana muslimanka

mehanik1 je napisal/a:
Jaz se zaradi te matere in njenega sina ne bojim prijaviti. Ampak zaradi mojega zacopatanega moza, ki bi zaradi "dobrih" odnosov potrpel za drva žagat. In zato nocem, ker bi izvedel, da sem bila jaz.
Default avatar

samo fprašam

Bernnie je napisal/a:
kaj čakaš?!
Default avatar

prosiiim

ne čakaj, takoj prijavi, da ne bo spet kdo brez rok ostal :(
Default avatar

Zakrinkana muslimanka

prosiiim je napisal/a:
Sem prijavila. Tako. Povedala sem svoj sicer fejk ime in priimek, rekla sem, da smo se slucajno nahajali na cesti, pri kateri hisa zares stoji in hisno stevilko. Pplicist, ki je sprejel mojo izjavo je bil sicer zelo prijazen in je rekel, da bi sicer morala prijaviti takoj-ze vceraj. Rekla sem, da pac nisem bila seznanjena in prepricana o tem glavobolu. Potem je rekel, da je prijava sicer tudi danes dobrodosla in da bo obvestil policiste na terenu, da bodo popazili po okolici. Ker je moj pokorni moz ravno spokal k enemu frendu, sem iskoristila tole super priloznost priloznost.
Default avatar

dokler ne škodiš drugim

Jaz bi to takoj prijavila. Sem za to, da vsakdo lahko počne, kar hoče - DOKLER s tem ne škodi drugemu - človeku, živali. Metanje petard pa vsekakor je škodovanje drugim.
Default avatar

Bernnie

samo fprašam je napisal/a:
??