Forum.Over.Net

Starševski čvek

Isac Palma in Manca Špik

Default avatar

Prelep komad

Res, čufobit glas pevca, kateri žal ni zmagal na Talentih.
Default avatar

Morda pa skozi leta

Top, čudovit komad!
Default avatar

malce izpeto v 6 letu

Prelep komad je napisal/a:

Ja, res čudovit glas pevca, ki spominja na glas Tošeta Proeskega, ampak žal ni to za zmagat na talentih - nič več - je bilo že dovolj pevcev zmagovalcev v preteklih sezonah. Ker se je izkazalo, da prihaja čedalje več talentov,upravičenih, z drugih področij ( ročne inumske spretnosti, ples, artistika ob drogu, ipd)....

Naj taki pevci počakajo raje na kakšno licenčno oddajo ala The Voice v SLoveniji, pa naj se tja raje prijavijo - bo bolj realno in upravičeno tam sodelovat ( vsi enaki talneti, enak inštrument= glas in potem realna primerjava in pričakovanja). Pa nimam nič proti gospodu Isacu, bo zagotovo kot pevec naprej imel v Sloveniji zagotovljeno ciljno skupino oboževalk, kot jih je v Sloveniji imel Toše.
Default avatar

a joj no

A da bi pa kakšen link prilepili, pa ne gre?
Default avatar

malce pomoči

a joj no je napisal/a:
A ti ne veš, da je Youtube mega iskalnik tudi za slovenske glasbene komade? Vtipkaš noter, pa ven vrže...
Default avatar

Obaoba

Oba, je naslov komada.
Default avatar

Meni tudi.

Zeloooep komad in tudi pevec je bil moj favorit na talentih. Pa se ultra simpaticen je. Malo tako pozitivno zavidam njegovi zeni :) mu zelim vse najboljse v pevski karieri, ker je res top talent in vrhunski glas. Kar pa zmagovalcev zadeva sta pa res tudi talenta samo ocitna kopija ze videnih. Ce ze bi si prej potem zmago zasluzila ali anja na drogu ali pa on slikar oz. Tisti, ki je zlagal origami.
Default avatar

malce pomoči

mater je težko je napisal/a:
moje je bilo parodično napisano, z namenom ne servirano "na pladnju"; kot tvoje :P
Default avatar

malo matematike ne škodi

Meni tudi. je napisal/a:
Ma dej no-zmagovalca očitna kopija ??

gremo se malo matematike:
fantolina sta stara 14 let.

tista, ki naj bi ju po tvoje kopirala, sta pa uspela tole tehniko in zvrst osvojit šele pri nekje svojih 20ih....

20-14 = 6

Torej fantolinota "nažigata tistadva, za kateradva ti misliš, da ju kopirata za 6 let v starosti s to tehniko in zvrstjo glasbe :P 6 let prej :))))) Veš, kaj to v glasbenem izobraževanju pomeni, glede na to, da talenti lahko preskakujejo v izboraževanju tudi po par letnikov nižje ali srednje glasbene šole ? :))))

Malo se pa le spoznam, imam oddelano tudi srednjo GŠ ( današnji konservatorij za glasbo) in še AG ( akademija za glasbo).

Sicer pa nekomu, ki pada na glasbo za mešanje ženskih glav in src, ne morem zameriti, resnično ne. Saj ti ne.

S tem, da si napisala, da pa zavidaš njegovi ženi, mi je pa takoj jasno, na kaj si tudi padla :) Uboga žena, si je medvedjo uslugo sedaj naredila, saj poslušalke in fenice najprej padajo na videz :)
Default avatar

To pa je res komad!

Eden najlepših kar sem jin slišu..Bravo.
Default avatar

Meni tudi.

malo matematike ne škodi je napisal/a:
Kaj ti bo matematika, pri logiki pogrnes...kopira lahko nekdo, ki ponavlja nekaj recimo neko idejo za nekom in cellosa sta bila prva s to idejo, starost tukaj.pri tem dejstvu kopiranja ni pomembna. Tvoja razlaga je tudi butasta .....npr. ce jaz pr 50 razvijem nekaj prva in to patentiram, bom se vedno prva in ni nobene razlike v tem ali bi.me hotel kopirat petdesetletnik ali desetletnik v vsakem primeru bi bila to kopija... in vsak bi moral dobiti dovoljenje, ne bi bilo desetletniku zaradi starosti nic kaj vec ali bolj dovoljeno, ker pac se je on to spomnil pr desetihjaz pa sele pr pretdeset..ni to nobena pomembna okoliscinsa, kopija je se vedno kopija..tak da ne smesi se s takimi razlagami no, ker v logiki total pogrnes.
Default avatar

Meni tudi.

malo matematike ne škodi je napisal/a:

ja, povem,da sem poleg njegovega božanskega glasu opazila njegov srčen, prijazen odnos - to oddaja in mi je izjemno simpatičen - padla sem na preko tv-ja zaznan prijazen, empatičen in srčen karakter, ki ga oddaja... in ja pri vseh izvajalcih je tudi to pomembno...
saj petje je tudi del muzikalne izobrazbe - le kako da ti pevce tako zaničuješ in poveličuješ samo instrumentaliste?
ti imaš lahko še tako izobrazbo in se hvalisaš tukaj z nekimi faksi - pa ne boš očitno nikoli oddajala tako pristne sprejemajoče energije - ker to je v človeku ali pa ni...
Default avatar

smešiš se ti

Meni tudi. je napisal/a:
neumnost tvoja ne pozna meja. Tudi matematika niti tebi ni v korist.
V glasbi je tako: je razlika ali igra nekdo neko dodelano, izpiljeno tehnično izjeno zahtevno zvrst že pri 14-ih, nekateri pa "šele" pri 20-ih, pa čeprav 10 let prej :))))))- a je to težko tako razumet, no? To ni nobeno kopiranje, samo dokaz, kakšen talent si pri 14-ih, da posekaš stare rekorderje.... in ti se ne smeši s posploševanjem, ki v glasbenem izboraževanju tako kot tvoje opisano, ne funkcionira.
Default avatar

Meni tudi.

smešiš se ti je napisal/a:
ne smešiš se ti- ker kopija je kopija.- ne glede na leta... to, da onadva prej mlajša igrata jaz nisem nikjer oporekala, jaz govorim samo o kopiji od vsega začetka - in ja kopirata stil cellosov - nista si onadva tega izmislila... o tem sem govorila vseskozi. Če ti ne razumeš in blejaš nekaj v tri dni po svoje potem je to tvoj problem, logika in razumevanje ti je pod nulo. Še enkrat dejstvo je, da sta mlajša kopija cellosov kar zadeva stil oz. idejo. Pa če se ti na glavo postaviš - to tako je. Pa če se še tako hvalisaš z ne vem katerim faksom. Tega dejstva ne moreš spremeniti.
Očitno imaš ti težave resne z razumevanjem.
Default avatar

smešiš se ti

Meni tudi. je napisal/a:
Wauuu!

Celo čas si si vzela za nadgradnjo svoje prvotne kiks razlage.

Samo odgovori si na vprašanje. imaš zaključeno morda nižjo glasbeno šolo? Si šla skozi? Če si/bi kot talentirana , bi razumela.....
Default avatar

Meni tudi.

smešiš se ti je napisal/a:
Ženska, če si ti tako slaba v razumevanju, da ne razumeš napisanega od vsega začetka in butaš ven neke razlage, ki nimajo veze z mojim zapisom, je to tvoj problem. Jaz stojim za zapisanim - in nič nisem nadgradila, vseskozi že o tem govorim, samo tebi ne kapne - to je pa tvoj problem, če ti ne razumeš. In to o čemer pišem vseskozi - torej o kopiji ideje in stila - to nima neposredne veze z glasbeno izobrazbo... pa btw. imam tudi nekaj glasbene izobrazbe.
Pa odpri si svojo temo,da se ven mečeš katere fakse vse ti imaš od glasbene izobrazbe, ker očitno ti je to ven metanje in iskanje tvoje lastne potrditve največji namen tega pisanja.
Default avatar

škoda palme

Škoda palme, da se je špik v zatonu našlepala nanj.
Default avatar

Točno tako

Končno je eden napisal , prepotentna in brez kakih strašnih sposobnosti v petju . Se šlepa ....in zdaj se je obesla na Isaca...prekj na kvatropirce...Isac ima preveč kvalitetni glas...bo počasi mogel začet pazit v kakšen rang bo padel zaradi takih lovač.
Default avatar

hm,

saj ta tip niti slovensko ne zna...