Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Kia niro - rabim mnenje

Default avatar
Smo pred nakupom manjšega mestnega terenčka. Gledali smo že audi Q2, a je precej drag, ko mu dodaš vse za današnje dni obvezne dodatke. V ožji izbor smo postavili tudi Kio Niro. Zglede zelo lepa. Pri opremi pa ni takšnih zadreg kot pri Audiju. Kaj menite o tem avtu, bi bil OK za tričlansko družino? Vozila se bova sicer predvsem jaz in otrok - pač mestni nakupi, šola, dejavnosti, pa kakšen izlet. Naj vzamem bencinarja ali dizla? Letno naredim cca 15.000 km.
Tukej ga zelo hvalijo
http://avto.over.net/clanek/kia-niro-po ... -v-evropi/
Default avatar
1. Kdor razmišlja o Audiju, ne bo niti pomislil na Kio.
2. "Mestni terenček"???
3. Prozorna reklama, in to slaba.
Default avatar
Ne sračkaj z nekimi kvazi wanabee Audiji. Predrago in nič boljše od rižotkarjev. Včasih sem bil pristaš nemcev, a so se mi z VW afero do konca zarsali. Pa še kvarijo se preveč. Je prav bedno, ko celo nemci objavijo kakšno statistiko nepokvarljivosti, in postavijo na vrh japanarje in korejčke. Lani sta bila najmanj pokvarljiva prav Mazda in Kia.
Default avatar
Men se ceed nč ne kvar. Tako da kar verjamem, da je tako dober na raznih statistikah. Kupi. po mojem ne boš razočarana, razn če res ne moreš brez nemca. a ga boš precej več plačala
Default avatar
Nemca nikoli več. to je vse kar ti lahko povem. ma pa kio eden moj frend in mu res dober dela. ni avto, da bi doživljal orgazme od športnosti ali imidža, a jeb... to, važen, je da dela in da se ne kvari ter da je z enako opremo še vedno 30 procentov cenejši od vseh teh kvazi frajerskih nemških avtov z več kot pol krajšo garancijo.

Moderatorji