smešna si je napisal/a:
Teta fani je napisal/a:Tudi možu godi, da je njegova še vedno vredna greha ter da mami poglede drugih. Vsekakor pa muni krilo in dekolte še ne pomenita, da je bejba pripravljena oz išče seks. Ženske rade pikažemo svoje atribute.
Moja prijateljica ima svoj stil oblačenja in to so ravno visoke pete do kolen krilo ali obleka .pa verjemi da se tako ne oblači zaradi pogledov. V tem se dobro počuti in a niso oblačila ravno temu namenjena.
Ženska, ki je greha vredna, je lahko v žaklju, pa bo moškim povsem jasno, kako izgleda spodaj. Moj mož ve, da sem vredna greha in nima nobene potrebe to razglašaz vesoljnemu svetu. Jaz pa sem zelo rada lepa, zelo rada se oblačim lepo (tudi zanj, predvsem pa zase, za svoje počutje), ampak ločim pa kaj je za v spalnico, za na kopališče, za na ples, za na vrt, za v telovadnico in za k maši. Ene tega ne ločijo. Kar na vse aktivnosti oblačijo cunje iz spalnice.
Tvoje ime pa je ...? Očitno si svetovno znana modna eminenca, ki predpisuje vsem ženskam tega sveta, kaj je za kam, pa me zanima tvoje ime, da ti vem izkazat dolžno spoštovanje.
Resno, kdo sploh si ti, da boš odločala, katero oblačilo je primerno za kam? Pa če me prime it v Deha baggy hlačah v opero, bom šla v baggy hlačah v opero, zastopiš. Moja stvar.
Meni so všeč ženske, ki jih briga ves svet in se oblečejo, kot njim paše tisti moment. Pa tudi če je meni osebno to nagravžno - si rečem, ej, da si oblečeš mini kiklo, obrobljeno z umetnim krznom, moraš imeti pa jajca. Mi ni všeč, ampak tudi če bi mi bilo, ne vem, če bi si upala ...
Drugače pa tudi moj partner rad vidi, da se oblečem za rečt. Ko sem z njim, se dejansko bolj izzivalno oblečem, kot ko grem sama kam ali s prijateljicami. In se dejansko pokakam na to, kaj si ti misliš o tem.