Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Spoznal sem res krasno punco

Default avatar

Želim si samo njo

Zdravo vsem.

Imam problem, ki je očitno kar velik.
Sam sem star 30, živim pri mami, imam sicer svoj avto, delam, ampak še vedno študentsko. Sem še mlad, vem, a že v fazi, ko imam za sabo nekaj neuspelih zvez in bi si rad ustalil življenje.
Spoznal sem že veliko deklet, takšne in drugačne. Večina žal brez ideje o tem, kaj bi v življenju točno rade in seveda veliko takih, ki so zelo ok, ampak zasedene.

V podjetju, kjer delam, je nekaj časa nazaj delala tudi punca, ki je sicer bila zasedena, ampak je s svojim partnerjem vedno imela krizo, nista se razumela. Po eni strani razumem, ker ta punca je res posebna, njen partner je bil v primerjavi z njo neuspešen, zato je postal zelo posesiven do nje. Problem je bil, ker sta že imela skupnega otroka, zato ona kar vztraja v zvezi z njim.
Kaj hočem reči:
Ta punca je neverjetna. Mlajša kot jaz, ampak preprosto povedano, meni res carica. Ne morem je pozabiti. Na njej je res nekaj, ne vem ali je to karizma ali kaj...je zelo simpatična, doma pridna mamica, zna kuhati, kar je najbolj pomembno, da to rada počne - rada skrbi za družino, vzgaja čudovitega otroka. V kratkem bo magistrirala, hkrati dela, pričela je odkupovati stanovanje...skratka, ona je ta. Neverjetna. Vem, da zvenim kot zaljubljeni lole, ker to tudi sem. Ne morem si pomagati.
Ampak je tu seveda ovira - on, njen do sedaj edini partner, ki jo vleče v nazaj. Namreč zanesljivo vem, da sta skupaj samo zaradi otroka, ampak ona ga ni zmožna prizadeti s tem, da ga zapusti.

Kar mi pri njej veliko pomeni je tudi to, da kljub temu, da je s tem fantom samo zaradi družine, ga ni varala ali iskala fizične tolažbe drugje. Nazadnje, ko sem jo videl, mi je rekla, da bi raje bila sama, kot da bi ga dejansko prevarala. Je pa punca drugače odprta, komunikativna, takšna, kot da je v njej 10 različnih žensk...če jo ujeziš, te grdo pogleda, potem vse hitro pozabi in to zna izpeljati na res simpatičen način.
Ona je tako izjemen karakter, nisem še spoznal takšne. Velikokrat se je meni in sodelavcem zdelo, da o določenih stvareh "bluzi", ker naj bi toliko tega dosegla...potem sem (vem ja, vohljal) stvari malo preveril in dojel, da je res...res bo magistrirala, res je pridna mamica, pridna punca, z vrednotami, pridno dela, tako mlada pa ima že stanovanje (brez pomoči staršev ali partnerja)...izvedel sem, da je zdaj sredi selitve...moti me, da gre tale njen z njo čeprav se je sama trudila...

Vem, da sem neumen. Marsikateri kolega misli, da sem zabit, češ kaj bom z njo, saj ima tudi že prtljago. Ampak ni tako...punca mi enostavno ne gre iz glave in zato sem svoja čustva tu izlil...ne vem namreč ali me je sploh kdo drugi pripravljen poslušati, ker je ona v bistvu zasedena...ampak nisem je videl že skoraj eno leto tako, da bi govoril z njo in mi ni šla iz glave...enostavno ne morem...

Razmišljam samo o te na kak način naj se ji približam. Ker ona je res posebna...očitno, če toliko mislim na njo. Moram dodati še, da me daja manjvreden kompleks - kako bom jaz dovolj dober za njo? Vem pa, da bi jo bolj spoštoval in cenil kakor njen sedanji, ki ji niti na enem področju ne pomaga.
Njena lastnost je tudi ta, da je zelo sočutna do tega fanta, s katerim je. Ne zapusti ga, čeprav se zaveda, da njuna veza ni ok, ampak on jo vsakič znova roti in ona mu odpusti...po eni strani je odločna mlada ženska, uspešna, po drugi strani pridna mamica in sočutna partnerica...seveda pa ta partner, ki ga ima, to izkorišča.
Medtem ko ona niti ne sluti, da je meni zaradi tega zmešala glavo...rad bi imel tako ženo, da zna stati z nogami na tleh, a da me hkrati tolaži in je razumevajoča...zna skrbeti za dom in otroka...me ne bi nahrulila za vsako stvar...

Veliko fantom je bila všeč, tako kot je meni, ampak ni nihče tako pogumen, da ji to prizna. Razmišljam ali bi morala punca vedeti, da bi jo jaz res cenil in bi ji to vlilo pogum, da prekine s tem, ki ga zdaj ima? Enkrat sta celo prekinila (na njegovo željo), ampak jaz nisem imel dovolj poguma, da se ji približam.

Lahko me zmerjate, če želite, kar izvolite, nekam sem moral izliti svojo dušo. Vsako mnenje dobrodošlo in se opravičujem za dolgo pisanje.
Default avatar

Gost♥

Daj naslov, da slučajno ne zaidem tja! ☺☺☺
Default avatar

Yo_

In ti dejansko misliš, da se bo taka neverjetna punca zadovoljita s 30-letnikom, ki dela prek študenta in živi pri mami?
Default avatar

vso podporo

Ma daj no, kaj si se prav nanjo obesil, če ti je rekla, da zgini. Boš že našel še kakšno, ki te bo, tako kot tvoja mama, pripravljena prat, likat, kuhat, vzgajat otroke, bit sočutna do tebe, itd., pa še stanovanje ti bo kupila. Vem, da je težko najt in ti gre na jetra, da jo je že hitro pohopsnil pred tabo en drug, ampak lej, imej oči odprte, bo že.
Default avatar

Želim si samo njo

Jaz bi rad njo in sem za njo pripravljen narediti vse...ji pomagati v vsem...samo ne vem kako in ja...cenil bi jo, jo razvajal, jo spoštoval in upam da bi to bilo dovolj ok za njo. Ni naduta avša in je zato posebna, razumevajoča...po eni strani uspešna, po drugi strani res običajna punca, nima predsodkov in kompleksov. Ah...ko razmišljam o njej je enako kot da sem na drogi.
Default avatar

gost 4

Če je to tista, na katero mislim, se kar v vrsto postavi.

A je s severne primorske?
Default avatar

svetovna prvakinja

gost 4 je napisal/a:
Če je to tista, na katero mislim, se kar v vrsto postavi.

A je s severne primorske?
Od smeha bom umrla.

Zdaj ste mi pa res polepšali ta turoben dan!
Default avatar

dej bod realen

Jaz mislim, da ona se bo že ločila, ko si bo našla boljšega, ampak do zdaj ga pač še ni.

Zakaj bi enega luzerja, ki ji doma sedi, zamenjala z drugim (tabo)?
Default avatar

a ti misliš?

Yo_ je napisal/a:
In ti dejansko misliš, da se bo taka neverjetna punca zadovoljita s 30-letnikom, ki dela prek študenta in živi pri mami?
da so vse takšne kot ti, ki gledaš očitno samo na denar in ne osebe?
Default avatar

Yo_

a ti misliš? je napisal/a:
Yo_ je napisal/a:
In ti dejansko misliš, da se bo taka neverjetna punca zadovoljita s 30-letnikom, ki dela prek študenta in živi pri mami?
da so vse takšne kot ti, ki gledaš očitno samo na denar in ne osebe?
Ja, a je zate problem, če nisem pripravljena vzdrževat odraslih, za delo sposobnih oseb? Zakaj pa?
Default avatar

gost 4

No avtor a misliva na isto? Nič se ne opredeliš. P.S. Resno sem mislil, da mogoče vem kjera je če je s severne primorske
Default avatar

ioteamo

Fant, obnasas se kot 15.-letni mulc in ne kot 30.-letni moski in zivis v oblakih. Odseli se od doma, da bos na svojem in spoznaj resnicno zivljenje. Potem pa od tam naprej. Ko bos placeval poloznice in ostale reci, potrebne zate, bos zacel razmisljati drugace in ni vrag, da ne bos spoznal nekje zunaj neke ledicne punce zase.
Default avatar

glejglej

če ve za tvoja čustva in ne naredi nič, potem jo pozabi. jaz sem imela tudi nekoga tako rada v podobni situaciji kot ti (glede otroka in partnerice, ki naj bi bila takrat že bivša), ampak on, kljub temu,d a je vedel za moja čustva, se ni nikoli odločil to zaključiti, čeprav njegova z njim je - in ima otroke z druugimi. Ampak je njo sprejel nazaj celo s temi otroki drugih.
Tako,da jaz če bi po svoji izkušnji sodila, bi ti rekla, samo bejži, ker tega ne bo nikoli konec. vztrajati skupaj zaradi otroka, in da jo nekdo tako hudo izsiljuje to ni res. saj ji ne drži pištole na vrat in jo sili,da je z njim - sploh, če on živi v njenem stanovanju. Torej ima ona vse škarje in platno, da to konča - in vse ostalo zakaj ne naredi tega, so samo izgovori, dejstvo resnično pa je,d a ne konča, ker pač ne želi končati - to je edino kar je res.
Tudi v mojem primeru je bilo tako, ta njegova je prišla za njim k njegovim staršem in imajo tam dom - tako,da če bi človek res želel kaj končati, bi že zdavnaj pa ni. nasprotno sprejel jo je nazaj in tudi njegovi starši v skupno hišo z otroci od drugih partnerjev.
Ti povem je bilo zelo boleče poslušati sploh vse njegove obljube kako nekoč nekaj bo res naredil, ker da me ima rad... in vedno samo obljube nedoločne enkrat pa res... in te obljube so se samo prestavljale in odlašale
Ti povem ena sama resnica je - ni me imel nikoli in me nima rad, če bi mu bilo vsaj malo kaj do mene, bi že zdavnaj zaključil dokončno tisto. pa ni, nasprotno, Srejel je nazaj žensko z otroci drugih. Tako,d a jo že mora imeti zeloooo rad njo, ne meme, da to oprosti in da živi z njo. če bi njega vprašal bi spet povedal 101 izgovor kako da je to zaradi otroka skupnega in ne vem kaj še vse - samo to so samo izgovori.

tako,da ti svetujem naredi tako, povej kaj čutiš, in če bo tam zaključila, potem boš vedel,d a je to to... če pa ne bo in bo spet 1001 izgovor, pa res čimprej stran, ker boš prizadet in psihično izmučen od teh njenih igric in praznih obljub potem.
Default avatar

Želim si samo njo

gost 4
Ja, je s S. Primorske...kako veš?

Vem. Vem, da sem otročji ampak si ne morem pomagati. Hočem njo.
Res sem zmeden... ali naj se umaknem ali poskusim?
Default avatar

ioteamo

[quote="Želim si samo njo"]gost 4
Ja, je s S. Primorske...kako veš?

Vem. Vem, da sem otročji ampak si ne morem pomagati. Hočem njo.
Res sem zmeden... ali naj se umaknem ali poskusim?[/quote

In kaj pol cakas? Ce si tako svet preprican, da je ONA center tvojega vesolja go for it! Pa bos takoj izvedel/vedel pri cem si?
Default avatar

s2a7

ti avtor živiš v nekih svojih sanjah,ne pa v realnosti.s to žensko nisi imel nikoli nič,če je nisi videl ali slišal 1 leto,te se ta ženska niti ne spomni več,aja ti veš,da bi bil ti zanjo najboljši izbor,ker bi capljal po vseh štirih za njo in ker bi jo imel rad kot noben drug,eno so želje drugo pa realnost.če te pa toliko zanima kaj si ona misli o tvoji ljubezni do nje,pa je kontaktiraj pa se srečaj z njo,saj na konc koncev si človek star 30 let,ne pa mulc od 15 let,da sprašuješ na forumu kaj,da narediš.
Default avatar

Ella's

Po pravici povedano... Tudi mene marsikdo občuduje, glede na vse kar sem dosegla in kaj naredila iz sebe in menda še v redu zgledam, ampak jaz sem prav ugotovila, kako je fajn in boljše bit sam in če se mi taki občudovalci nalimajo, ko mislijo da sem popolna, pa je to daleč od resnice, me to fulll odbija :)))) So mi všeč samozavestni moški, ne taki ko ti dajo vedet, da jih lahko imaš takoj. Tako popolna pa tudi ni, če takega cepca prenaša.
Default avatar

čaki mal

Meni se ti zdiš čisto tak luzer kot njen sedanji partner ... hočem rečt, če je on luzer v primerjavi z njo, si ti še skoraj večji.

In običajno ženske s pošlihtanim podstrešjem zakonske težave rešujejo doma, ne v službi. Namig ...
Default avatar

Ljba

Malo si se preveč zapičil v razmišljanje samo o njej in s tem gredo mimo tebe druge priložnosti. Če sem prav razbrala, si jo videl nazadnje pred letom??? Ustvarjaš si iluzijo o njeni popolnosti. Imam občutek, da le ni tko popolna, ampak pustiva to. Si zelo fejst fant, vidiš in čutiš stvari, ki jih marsikateri dedec ne bi. Si prav tak... Za ožent, bi se reklo. Ej, sam zakaj pa ne bi naredil nekaj konkretnega. Jo poklical, povabil na kavo in videl kako stvar stoji. Ji konkretno izpoveš svoje misli, da se je zavlekla v tvoje misli in pod kožo, pa ne pritiskaj nanjo. Če te takoj zavrne boš vsaj nehal mislit nanjo oz.bi bilo normalno da nehaš. Če nič ne narediš boš pa samo upal, kot kakšen trap. Akcija.
Default avatar

ahaaaa

Ella's je napisal/a:
Po pravici povedano... Tudi mene marsikdo občuduje, glede na vse kar sem dosegla in kaj naredila iz sebe in menda še v redu zgledam, ampak jaz sem prav ugotovila, kako je fajn in boljše bit sam in če se mi taki občudovalci nalimajo, ko mislijo da sem popolna, pa je to daleč od resnice, me to fulll odbija :)))) So mi všeč samozavestni moški, ne taki ko ti dajo vedet, da jih lahko imaš takoj. Tako popolna pa tudi ni, če takega cepca prenaša.
glede na napisano, ti privoščim, da dobiš enega takega, ki te bo zaje****, kao saj te imam rad, sam ne boš me pa imela tako, kar načakaj se, če se bom jaz samozavestnežsploh odločil, da si ok in vredna mene, potem se te usmilim, nekoč, do takrat pa čakaj in se dokaži, d asi vredna mene samozavestneža... vmes de bom pa jaz se malo zavbaval... takega bi ti.

smisel ljubezni , če imaš nekoga rad, je da si z njim in da jo z njim deliš, ne pa da ga zajebavaš in se delaš nedosegljivega in si tako bildaš svoj ego...
evo da sem jaz tip, in bi prebrala to kar si ti napisala - te odpikam takoj na celi črti še predno bi te spoznala.
In še to da nekoga zajebavaš in se delaš nedosegljivega in si na njegovih čustvih bildaš svoj ego to ni samozavest... to je nadutost in nesramnost, nespoštovanje človeka. tebi se še sanja ne kaj je samozavest.