Forum.Over.Net

Starševski čvek

Štartaj Slovenija - GRD VODITELJ

Default avatar

Groza.

Pa kje so našli tega nagravžnega voditelja (Matija Goljar)?
Default avatar

vrtalka

A ti si pa lepotica lai lepotec?
Default avatar

Fant21

Cist okej je. Ti pa bodi s svojo plehkostjo in si lazi, da te imajo ljudje radi.
Default avatar

v bran

Glej, fant se je lotil projekta, ki mu v slovenskem prostoru nihče drug ni bil kos. Oddaja ni namenjena vizualni oceni voditelja, pač pa pomaga pri prodoru mladih podjetnikov.
Lahko mu samo čestitamo, da se je lotil oranja te ledine. In seveda čestitke tudi POPTV in Šparu, da sta pripravljena pri tem pomagati.
Default avatar

Tako

Na lepotnem tekmovanju menda res ne bi zmagal, vendar je oddaja super vedona in fant je pri svojih letih hudo sposoben in je že veliko ustvaril. Že leta se ukvarja s start up podjetji, če se ne motim, je bil celo mentor mladim iz ene novomeške šole, ki so dobili visoko nagrado na mednarodnem tekmovanju.
Meni osebno je vseeno, če je moj šef lep ali grd, važno da mi zagotovi delo in pošteno plačilo.
Avtorica, želim ti čim več lepotcev v življenju in predvsem ostani lepa tudi ti. Aja, pri notranji lepoti ti menda ni več pomoči.
Default avatar

družinska prijateljica

Prosim za sliko, pa lahko ocenim
Default avatar

družinska prijateljica

pa, saj je čist ok!
Default avatar

hm....

Ljudje so lahko grdi samo na en način. V duši. Kot avtorica.
Default avatar

mlekarca

Pri tem voditelju me toliko ne moti videz, kot njegov na trenutke nerazločen, sesljajoč govor. Kot da bi poslušal 3-letnega otroka. Poleg tega mi deluje strašno nezainteresiran, tog in lesen.
Default avatar

Lektur

Morate mu oprostiti , pač ni popoln kot ste vi tuki
Default avatar

govorna napaka

mlekarca je napisal/a:
Ima rahlo govorno napako - ki pa ne vpliva na kvaliteto njegovega dela.
Nezaintersiran ti deluje? Ojej ...
Default avatar

Tudi tako

Tako je napisal/a:

Ja, res je spodoben. Od države je uspel v teh par letih pokasirat za cca. 250.000€ nepovratnih subvencij, da hodi po šolah in mlade kao uči podjetništva.
Glej del tega denarja je šlo tudi iz tvojega žepa, kar me ne moti. Ampak del je šlo pa tudi iz mojega, kar pa me zelo zelo moti. Razumeš!
Default avatar

Tako

Tudi tako je napisal/a:
Ne, ne razumem! Kako bi po tvoje država spobujala podjetništvo in mlade k samozaposlitvi? Tako, da tala po 4500 eur novoustanovljenim sp, ki sonse takoj po preteku zahtevanih dveh let zaprli? No, pa daj ti predlog, da te slišim. Od moje plače denar gre v grobem za mnogo večje neumnosti, kot je spodbujanje mladih k delu. Razen nekaj izjem, s tabo na čelu očitno, si vsi želimo, da se mularija po šoli spravi v kolesje služenja denarja. In če jih starši nismo naučili, naj jih nekdo, ki to zna. In ti verjetno bo to naredila zastonj a ne? Razumeš ti vse to? Aja, tebi v javni upravi ni treba ničesar razumet, razen na uro poznat, kdaj je 15:00, da pičiš domov
Default avatar

P40

Meni je bil pa takoj všeč. Končno nekdo, ki ni fotokopiran. In sploh ne izgleda slabo. Pa kaj potem, če bi res! Lahko si lep kot slika, a ko odpres usta, se v trenutku vse razblini.
Default avatar

true

v bran je napisal/a:
Res je, se strinjam. Poleg vsega je pa tip simpatičen in prava osvežitev med vsemi temi umetnimi Keni in Barbikami, ki vodijo ostale oddaje. Npr. Nina Osenar - meni sicer lepa, simpatična, ampak za vodenje oddaje pa bolj tako-tako...
Default avatar

pearl rose

Jaz pa čestitam POP tv in Šparu, da so se lotili tega projekta. Samo poglejte to poplavo resničnostnih šovov in vse te "resničnostne zvezde" ki so posledica teh šovov. Podpiram idejo, da se spodbuja podjetništvo. Podpiram idejo, da se spodbuja inovativnost in delo.
Default avatar

Tudi tako

Tako je napisal/a:
Po moje se nima država kaj vtikat v to. Naj neha pobirat davke, pa naj ukine milijon in en predpis, pa se bomo ljudje že sami znašli.
Ampak v tvoji opranoglavi betici pač ni možno, da bi kaj naredila brez države. Kako pa "država spodbuja" podjetništvo v drugih državah, kjer niso nikoli imeli socializma in ga še danes nimajo tako kot pri nas? Začuda tam ni treba nič mlade "spodbujati", ker se kar sami samoiniciativno spravijo v podjetniške vode.

O ostalem tvojem belebtanju pa samo to:
bolj kot ti in vi vsi skupaj, si jaz želim, da se mladi takoj spravijo v kolesje služenja denarja. Ampak jaz vem, da so 3 ovire mladim, ki jim to prepričujejo: davki, predpisi in neustrezen učni program (ki ga je predpisala ravno tebi tako ljuba država).
Tisti poba, ki kao uči druge podjetništva, pa nima pojma o pojmu kaj je to podjetništvo, ampak samo "meša meglo" za velike denarje. Mlade lahko učijo podjetništva le pravi podjetniki, "stari mački" tipa Akrapovič in ostali. En mlečnozobi blebetač mora še veliko žgancev pojest, da bo smel samo stati v senci pravih podjetnikov.

BTW: Nisem iz JU kot mi očitaš, ampak iz zasebnega sektorja. In o podjtništvu vem neskončno več od tebe. Podjetnistvo se začne in financira iz FFF (family, friends, fools) ne pa z državnimi subvencijami.
Default avatar

Ruutka

Groza. je napisal/a:
Ti si najbrž poblajhana blondinka z napihnjenimi žnabli, umetnimi trepalnicami, narisanimi obrvmi in povečanimi joski.
In mislis da si lepa??