Starševski čvek

ste za prepoved kajenja

Default avatar
sama ne kadim, se mi pa zdi, da močno pretiravajo s temi zakoni...sej vsak je odgovoren za svoje zdravje, s tem ne bodo nikogar odvrnili od cigaret..kvečjemu bo še kdo začel kadit..recimo moja kolegica, ni kadila..potem se je pa začelo to kajenje zunaj, so vsi šli ven na čik, tam se je začela dogajat druga žurka, pogovori..in je začela kadit..ker je bila vedno zraven..
je prav, da se na kadi noter, v lokalu, pretiravajo pa s temi ograjami, koriti itd..naj bo, kar je..sej morajo gostilne tudi kaj zaslužit, če ti ne paše sedet zraven kadilca, čeprav zunaj, pač greš, ali se presedeš.
Default avatar
Torej bi se po tvojem moral nekadilec prilagajati zasvojencu?

Jaz sem za prepoved kajenja vedno in povsod. Naj si dajo pa cikgumi v usta, ce so prestari za materino dojko.
Default avatar
Ma, meni je vseeno, ko vidim na kakem nivoju je vse skupaj, ti raznonarzni bebavi aktivisti polni samih sebe, pa ne vidiji svoje popolne omejenosti in neumnosti, enaka politika, enaka stroka, če realno gledaš ni res ničemur podobno. To je res čas, ko resnično preostane le še večino sveta zravnat z zemljo in tisto kar ostane začet na novo. In to tudi prihaja, zdaj se mrzlično oboružujejo in kopičijo orožje vse strani, potem pa bo kar bo...
.
.......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet...
...........................................................................................................................................................................................
Default avatar
Mislim, da pretiravajo s to gonjo proti kadilcem. Sem pa nekadilka, vendar me kadilci ne motijo, če ravno ne spuščajo dima vame.
Default avatar
Sam ne kadim,ne moti me če kdo kadi,saj je že itak povsod ločen prostor za kadilce. Tako,da nisem nikoli nikjer občutil kakšne nevarnosti zame.
Moti me onesnažen zrak od avtomobilskih izpuhov v mestih,še posebej v Ljubljani. Raje naj poskrbijo,da bo zrak v mestih vsaj kolikor toliko normalen,da se bo dalo živeti.Vsak dan na Aškerčevi čakam avtobus,pa komaj zdržim, saj začnem kašljati,duši me in ne morem dihati. To je vsak dan in če bi res komu bilo mar za zdravje državljanov,bi že poskrbeli za boljši zrak.
Tako pa ne vejo niti kaj s sabo in so se spustili v neke kadilce, zaradi nabiranja točk.
Default avatar
Mene pa še zanima, kakšno bi bilo stanje v državnem proračunu, če bi polovica kadilcev prenehala kaditi.
Default avatar
Po prenehanju kajenja bi bilo stanje v proračunu takšno, da bi oblast hitro uvedla kakšen nov davek ali povečala obstoječe, ki bi jih plačevali VSI. Zato pametni nekadilci ne navijajo za prepoved kajenja, ker bi to na koncu tudi njim olajšalo denarnice.
Default avatar
Vsak se odloči zase, bo kadil, ali ne. Vsak se zaveda posledic za zdravje.
Že leta so ločeni prostori za kadilce in nekadilce, prepovedano je kajenje v zaprtih prostorih.
Mene ne moti, sem nekadilka,če kadijo tam, kjer smejo.
Res, naj se naredi več na tem, da bo drugih strupenih snovi manj.
Default avatar
Začeli so pretiravati v drugo smer. Res je, včasih je bilo hudo, ker se je kadilo vsepovsod in se nekadilec ni mogel umakniti pred dimom ne v službi, ne v restavraciji, nikjer. Zdaj je v redu.
Default avatar
Brigajo me zakoni ,prepovedi in nekadilci. Kadim povsod kjer mi zapaše. Tudi v bifeju, ko se zaprejo vrata.
Saj mene tudi blazno motijo drekači na cestah, pa jih moram glih tako gledat in prenašat...
Default avatar
Da, sem še za večje omejevanje, ker me dim še vedno moti. Zakaj bi se morala jaz odreči kavici ali obroku na svežem zraku zato, ker so tam vedno puhači?
Pač sori, vaša smrtonosna razvada ustvarja tudi smrtonosen dim.
Še bolj pa bi podprla prepoved kajenja v stanovanjih in vozilih, kjer so zraven otroci.

Fuj, starši, ki jim je več udobje puhanja v zaprtem prostoru, kot zdravje lastnih otrok.
Default avatar
Thorrr je napisal/a:

Tudi sama sem tako razmišljala.

Zdaj ne več:-(
Default avatar
Ugdut je napisal/a:
kontra vprašanje, zakaj bi se moral JAZ odpovedat čiku na svežem zraku če so nekadilcem namenjeni notranji prostori v lokalih, restavracijah itn. v katerih ne kadimo? torej če jst lahko spoštujem zakonodajo in ne hodim s čikom v zaprt prostor zakaj te zakonodaje ne spoštujete nekadilci in rinete NA LASTNO ODGOVORNOST ven med kadilce in težite da se vam kadi v glavo in vam to ni všeč? posledično je vseen če se protikadilski zakon ukine in začne folk k kadi hodit to počet še nazaj v zaprte, poleti klimatizirane, pozimi ogrevane prostore katerim smo se morali odpovedat zaradi vas in je problem rešen.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar
jaz sem za popolno prepoved, kot heroin. Velik preveč denarja gre za zdravljenje, kot pa ga priteče od davkov. in včeraj je Čebaškova fantazirala o klinično dokazani odvisnosti kadilcev, ki jih je potrebno tako tudi obravnavat, zdravit ipd. kot odvisnike od trdih drog.
ko pa otrok rabi zdravstveno pomoč, je pa večina terapij samoplačniških ... za kadilce je pa komplet zdravljenje brezplačno. Narobe svet resno.

če bi se posebej zavarovali in bi se zdravljenje plačevalo iz tega fonda, naj pa kadijo, daleč stran nekje. Dejansko med mojimi prijatelji in sorodniki ni enega samega človeka, ki bi kadil.
Default avatar
še bolj kot zdaj je napisal/a:
No vidiš, kako enostavna rešitev. Če ne moreš zdržati brez čika, pač greš.....
In ja, se za prepoved kajenja. Kdor hoče kaditi, naj kadi doma, za štirimi stenami. Na vsakem javnem mestu se naj PREPOVE !!!!
Default avatar
Thorrr je napisal/a:
Bi te rada videla :-P
In ravno zaradi takih primitivcev sem absolutno ZA prepoved kajenja POVSOD.
Default avatar
Mnogo preveč je enih bab in buatastih tipov zaposlenih v enih službah, kjer pod milim nebom nimajo kaj počet.
In potem več čas gruntajo, kako rajo še bolj pritisnit, vzgajat.... kar nekaj si zmišljuejo..... neka se vidi, kako so oni brihtni, daljnovidni in kako skrbijo za naše zdravje.

BANDA HUDIČEVA ne zna drugega, kot uvajat ene prepovedi, enormne kazni in vse po liniji najmanjšega upora.
Naj si znižajo plače, naj začnejo KONČNO delat nekaj konkretnega in naj pustijo ljudstvo že enkrat pri miru!
Naj RK in Karitasu prepovejo talat riž, makarone in konzerve. Ta futer je škodljiv ko 100 mater!!

Naj si nehajo ščitit hrbte in naj uštimajo svoje zadeve, kjer vse preplačamo x 100!!! Naj zaprejo svoje kamerade in naj jim odvzamejo premoženje!! Plus 80 milijard v tujini!!!

Naj se ta svojat zaveda, da jih mi futramo!!! Sami ne zaslužijo niti za sol!!
In zdaj nam že 25 let pišejo ene prepovedi!??!

MA IZGINITE, KER VAS NIHČE NE POTREBUJE!! Noben kadilec nas ne stane toliko, kot en politikant, razni ministri zblojeni nesposobni, razni ambasadorji in Zidarji, Bavčarji in podobna svojat!!
VSI SO ISTI !!
Default avatar
Ko potegnem crto zmaga tista ki sanja o kavici na svezem zraku po moznosti sred ljubljane,ki verjetno lezi med bogatimi gozdovi v katerih srecas srno,medveda saj tam ni ne duha ne sluha o avtomobilih,toplarni,razlicni industriji..Krave mlekarce se prosto sprehajajo po travniku in jo pomolzes in hopa je sveze mleko za kavico na svezem zraku hahaha
Povdarek na svezem zraku haha
Sem nekadilka ampak ta gonja proti kadilcem je prav smesna ce pogledamo koliko problemov je ki so potrebni urgentne resitve.
Default avatar
ejejejej je napisal/a:
Ti gnida lahko prepoveš sebi, svojemu dedcu in svoji mulariji!!
Ne želi si, da bi tebi kaj prepovedovali, ker nisi angel brez kril!!
Le kje si bila s svojo faflo, ko se je kradlo na veliko?? Kje si, k se še zdaj goljufa in krade??
Nimaš toliko dometa?
Jea, na kadilce se spravljate, hahahahaha!! Dražava je v kur...cu, zato si izmišljujejo vedno nove zatege! Svojat, ki vsak dan krade denar NAM, bugu pa čas!!
Za njih je denar, še celo plače si višajo, čeprav ni nobenih rezultatov, nobene odgovornosti.
Kaj šele, da bi jim narod zaupal....

Uživi babše in sikaj! To rabi ablast!