no ja saj punca je postavna,lepa, visoka,vitka ampak moja je rekla da je to Petra Majdič..
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Ojoojjojj
fatal
pojma nimam
Trocki
Kaj je to važno?fatal je napisal/a:predvsem ime je zelo slovensko :)
halo?
Master shef
Kuharca s kremšnitami
Ja, seveda
simpl
laracr
fejst?
Vsake oči imajo sicer svojega malarja, kakšne povezave s fatalnostjo pa žal pri njej ni.Kuharca s kremšnitami je napisal/a:Alma je že fejst babnica:)) Pa še kuhat zna in pečt sladke stvari:)) Sami plusi.
Ja, kot žirantka na Master Chefu je pa huda in se je tekmovalci najbolj bojijo.
Top model x
Končno dober izbor
Točno. Upravičeno fatalka leta.Kuharca s kremšnitami je napisal/a:Alma je že fejst babnica:)) Pa še kuhat zna in pečt sladke stvari:)) Sami plusi.
lepa pa res ni
No, zdaj pa pretiravate.Top model x je napisal/a:ima lep obraz, krasno postavo prej bi bila lahko miss kot pa fame fattale.
Gost♥
Jst tud!☺☺simpl je napisal/a:sem prebral ..fafalna..??
Pravilno povedano. Bojijo se jo. Prav odbijajoča je.Kuharca s kremšnitami je napisal/a:Alma je že fejst babnica:)) Pa še kuhat zna in pečt sladke stvari:)) Sami plusi.
je mimo
Nekoč pa slab izbor
A tako kot Sanja Grohar? Če se prav spomnim, je bila enkrat razglašena za fatalko leta. Mi je bilo kar slabo ob tem.Thorrr je napisal/a:Pravilno povedano. Bojijo se jo. Prav odbijajoča je.Kuharca s kremšnitami je napisal/a:Alma je že fejst babnica:)) Pa še kuhat zna in pečt sladke stvari:)) Sami plusi.
Prava fatalka je privlačna, sexi, misteriozna, ženstvena...ne pa resna in stroga..
Chocolattt
kako to gre