Forum.Over.Net

Starševski čvek

Javil se je po več letih

Default avatar

kaj naj sedaj storim

Nekaj let nazaj sem prijateljevala z moškim, s katerim sem si jaz želela več kot prijateljstvo.
Oba sva bila samska, malo pod 30. On ni mislil enako in me je celo prizadel ker mi je rekel da vame se pa nikoli ne bi mogel zaljubiti. Ves čas mi je pa namerno puščal občutek, da bi med nama lahko bilo kaj več. Oba sva bila podoben karakter, precej ambiciozna. No, bilo je tako da mi je zmetal par žaljivk, res krepkih. Zato sem stike z njim popolnoma prekinila.
Posvetila sem se izključno in samo delu pa naj bo prav ali ne. Zanj potem več nisem slišala. In ravno včeraj me je klical. Po več kot šestih letih. Govoril je precej razumsko in da bi me rad srečal. Potem mi je priznal, da sem mu vedno bila pri srcu, samo da se je vedno bal vezati.
Zdaj me nekaj zanima pa najsi prejmem cel kup kritik da sem nezrela.
Kaj bi vi naredili s takim moškim?
Nekoč mi je bil blazno všeč, s tem da nikoli nisva bila par. Potem sem si uredila življenje, s katerim sem zadovoljna in se pojavi on...z nekim prepričevanjem...več kot šest let se nisva ne videla ne slišala in vendar mu je nekako uspelo da mi zamaja misli...
Default avatar

Ella's

Jaz, če me kdo užali, ga nočem več niti videt, sicer če se opraviči, mu še nekak oprostim, mi pa ego ne dovoli, da bi še kaj...
Default avatar

bivši

OK, ne bo me!
Uživaj.
Default avatar

nfwpo3erui

če si zadovoljna z življenjem in novim partnerjem (predvidevam, da ga imaš), potem ti ne bi smel prav dosti zamajati misli.
mogoče so mu druge opcije padle v vodo in brska po "minulem delu", kje bi lahko spet kaj izplenil.
dejstvo je namreč, da te pozna, da recimo da ve kako te obrniti.
ženske rade rinemo v težave in zdi se mi, da si na dobri poti :))
Default avatar

Silverija nepr.

Ella's je napisal/a:
Tako nekako razmišljam tudi jaz.
Ta se je mogoče spremenil, in ti sama veš, čutiš, "kakšne povratne občutke" ti daje, kakšen, kako velik je tvoj ego in kako boš šla, mogoče še 1x, preko krepkih.
Mogoče mu je samo dolgas, eni tiči se nikoli ne spremenijo. Mogoče ga nobena ne opazi in boš samo neka rezerva, mašilo, za njegov manjko, praznino. Dolgoročno, kratkoročno, vseživljenjsko...
Vsekakor se moraš odločiti sama.
Vse dobro in srečno.
Default avatar

nekoč tako

Imela nekoč podobno izkušnjo. In sem ga zavrnila na lep način. Potem sem pred leti izvedela, da je umrl. Pogosto se sprašujem kako bi bilo, če bi spet postala prijatelja. In ja, žal mi je za njim.
Default avatar

Tvoja_teta

kaj naj sedaj storim je napisal/a:
Ja ja, bal vezati, bal svojih čustev ... Naj ti nekaj povem: to enostavno ne obstaja. Mogoče pri 0,001 % moških, ampak to bi bili moški, ki pobegnejo ali jecljajo, nikoli moški, ki te namerno žalijo. Meni se zdi hudo žaljivo do tebe in tvojega intelekta, da te sploh kliče in misli, da boš padla na tako prozorno foro. Pa kako se temu tvojemu sramežljivčku naenkrat mudi - šest let se ne javi, potem ti pa v enem samem telefonskem pogovoru po parih minutah že "prizna", da že ves ta čas hrepeni. Pa daj no. Ti bom povedala zelo po domače: poklical te je, ker mu je stal in so ga vse ostale na seznamu že skenslale, potem je pa obrnil list in je tam našel še tebe, pa si je rekel "eh, dejmo probat, če je res tako glupa, kot sem si jo zapomnil; mogoče pa bo kej."
Default avatar

uporabi pamet

Žalil te je in rekel da vaju ne vidi skupaj...Nato je odšel in se po 6 letih vrnil kot da ni nič bilo??? BODI PAMETNA...TAK moški se nikoli ne bo spremenil...tudi če ti lapa kako se je le bal navezati....NE SE MU PUSTITI...Ker bo spet isto naredu...le igrati se hoče z tabo...

Verjemi pravi moški bo zate prišel ob pravem času...
Default avatar

it'sme

o, poznana zgodba... Verjetno je drugje dobil čevelj v rit, zdaj bi si pa ob tebi rad mal ego nabildal. Verjemi, da nič drugega. 6 let??!! Kje je bil 6 let??
Čimprej se strezni, ker je ta moka že zdavnaj črviva.
Default avatar

ENA BESEDA

kaj naj sedaj storim je napisal/a:


Z ENO BESEDO: ODJEBI GA....TI si mu očitno le f*** frendica... ko mu nobena ženska noče dati več,ker ga poznajo že..6 let nič od njega? pa žalil še? NE NE in NE....Naj ostane tam od kjer je prišel...
Default avatar

egonastran

Ne vem, kje ve razberete, da je ženska vezana (jaz razberem, da ni) in da je bila nekoč s tem moškim v zvezi (ni bila, jasno je to napisala). Kaj vem, minilo je 6 let in po šestih letih niti ti niti on nista več tisti osebi, kot sta bili pred 6 leti. Zamera, užaljenost, nekaj krepkih, to je tako že mimo, da res ne vem, kaj se na to obešaš. Če pa te po tolikih letih še vedno ego boli (kar je živa žalost), potem vse skupaj pozabi, sicer pa ... srečaj se z njim, še vedno se lahko zahvališ in posloviš.
Default avatar

dsimon1

nekoč tako je napisal/a:
Podobno, razen, da nisva imela stikov in mi nikoli ni bilo zal. Tudi takrat, ko sem izvedela, da je umrl, nisem cutila prav nicesar. Nekako je bila smrt posledica nacina zivljenja in tudi ce bi se zivel in bi ga videla, bi mi bilo vseeno. Prevec sem trpela in takrat sem se si predstavljala, kako bi mu poveda svoje. Dokler nisem custveno zakljucila z njim.
Default avatar

3zhb

Kaj pa je za razmišljat. Preteklost je preteklost in ta tip to je.
Default avatar

Jst pravim

Jst bi tako rekla, nc ne zgubis, ce mu das moznost, da vidis kaj bi ti rad povedal.
Default avatar

resnična zgodba

Ti povem zgodbo, zelo podobno tvoji. Nekje na podeželju, daleč od Ljubljane, sta živela fant in dekle. On je njo ljubil do neba, ona je ljubila življenje oz. tisto, kar je pod to pojmovala. Prihajala in odhajala je, on jo je ljubil. Bolj smo mu govorili, rajši jo je imel. Na koncu je spakirala kufre, šla v Ljubljano, našla službo in se gonila okoli. Po nekaj letih se je vrnila, mu skesano padla v objem, rodila hčero in ju oba zapustila, ko je hči hodila še v OŠ.
Zaključek prepuščam tebi. Moja nasvet je da ga pozabiš in se malo pozanimaš o njem. Morda ti odpre oči in ozdraviš, preden te ponovno užali.
Default avatar

Yo_

egonastran je napisal/a:
Ja, ravno zato. Kaj pa on ve, kakšna je ona po 6-ih letih?
Na suhem je, pa se je spomnil nanjo - na točno tako, kot je bila takrat in ne zdaj - tako, ki mu je (bila) na voljo...
Default avatar

nmmn

V kp obstaja ena taka zgodba, kjer je eden tako izkoristil drugega, v portorozu tudi, pa vidis v lj tudi, pa v celju jaz osebno vem za eno..zato zakljucek ker mi poznamo zaksne zgodbe tudi ti ves kaj te caka.. resno odlici se sama kot sama ves in cutis a ti bo ena mona ki pozna sosedo v lj ki je zo naredila potem tebi odgovarjala za posledice... ne bo... sama ves kaj narediti jaz si vedno tako recem vedno naredim tako da imam sama s sebojcisto vest in sama sebi nimam kaj ocitati. Kaj to je je odvisno od primera do primera...in enako je pri tebi tvoj primer samo tvoj in samo ti se lahko odlocis... drugace pa e bi mene tip z ktrokom zapustil, bi imela otroka, najvecje bogastvo, za norca se glih neb dost sekirala
Default avatar

gola resnica

Sorčy, glede kake sprašuješ nisi sposbna za nobeno vezo. Vsaka 8 letnica bi vedla kaj nardit.
Default avatar

poznamo tudi tak primer...

nmmn je napisal/a:

Primer punce, ki se ni ozirala na mnenja drugih, zdaj pa živi z odvisnikom, dela cel dan, drugič noseča in ne sme nič zinit...
Vest ima pa čisto, to pa res....pa mi ostali tudi...
Default avatar

Yo_

nmmn je napisal/a:
Imaš si za očitat... Da si ali popolnoma nepismena ali pa totalno nažgana...