Politični čvek

Ves svet vidi, da Rusija izvaja vojne zločine v Siriji.

Default avatar

Piz.dun ruski

Za vse so pa krive ZDA in Evropa. Putin je Stalin II.
Default avatar

Piz.dun ruski

Celo francoski predsednik se noče pogovarjati s tem ruskim teroristom in klavcem.
Default avatar

Vzhodniblok

Piz.dun ruski je napisal/a:
Ta zlobni Putin...
Default avatar

tarči

Putin je car.
Default avatar

Vzhodniblok

Piz.dun ruski je napisal/a:
Francozi bodo govorili o humanosti,ta je mal bosa...kok se Putinu je-b-e za "holanda olagumo"...
Default avatar

So orank zmeden i zaslepljen

Ti pa res pojma nimaš.
Default avatar

Vzhodniblok

Putin zavrnil obisk Francije...SAA,Hezbollah,iranski dobrovoljci,Rusija...ekspresno osvobajajo Aleppo!!se en hud udarec za pro-zahodne klavce...
Default avatar

Razputin-

Piz.dun ruski je napisal/a:
Amerika vse kaj dela z lahkoto in samo to, da Rusijo pumpavin izčrpava. Najprej so jo z nafto iz škrilja in sedaj z orožjem.
Rusija nima nobenih možnosti in bo vojno na tujem ozemlju izgubila. Izgubil jo bo izčrpan Ruski narod, ki je dovolj fukjen, da verjame Putinu.
Default avatar

Putin je edini pošten

amerika in izrael sta uničila muslimanske domove, ker hočeta ozemlje, Putin pa normalne muslimane brani, hudič ameriško židovski je naredil vojne zločine, Rusija pa je ISIS napadala.
Default avatar

Vzhodniblok

Razputin- je napisal/a:
Nic bat Rusija zaradi Sirije NE bo propadla!!!samo stare zaloge praznejo...CE bi bolje poznal situacijo bi vedel,da je EU(Merklova NE) edina,ki nabija Rusiji sankcije...glede nafte v istem zosu je SA a vsi vemo koliko je Amerika odvisna od tepiharjev.Skrata Rusija zmagujena vseh polozajih!cas bo pokazal svoje...
Default avatar

Za razliko od drugih velesih

Putin vsaj probava nekaj storiti poti IS republiki, da se neha agonija in novi valovi beguncev. Kaj pa koalicija dela? Prodaja novo orožje ISIL in krivi Rusijo za mešanje dreka. Hvala lepa res. Lahko je njim mešati drek, ko posledice ne sežejo čez atlantik.
Default avatar

matjazko

Interesi velesil (politični, gospodarski) pri razdeljevanju tujih ozemelj so lahko 'moralno neoporečni'? Ne.

Kdo je tu dober? Nihče, ker vse vodi pogoltnost, sla po dobičkonosnosti in po lastnih koristih..

Kdo se predstavlja kot dobrega in pravičnega, ki mu je mar za ljudi? Vsi...

Kateri so 'zlobni'? Vsi drugi...

V interesu vseh teh velesil je vnos nestabilnosti z vojnami in kaosom, da imajo izgovor pri vmešavanju in igranju policaja in navideznega dobrotnika.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar

WildWind

Nisem rusofil nisem zaslepljena s sovraštvom do Stalinove SZ....sem obkrožila za EU in Nato....pa vendar, trenutno se mi zdi, da v kolikor Rusi ne bi posredovali, bi danes bila Sirija druga Libija...kaj se pa tam dogaja pa vsi vemo......Bojim pa se, če bodo ZDA in SA zbudile ruskega medveda malo preveč....
WildWind
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ability is what you're capable of doing.
Motivation determines what you do.
Attitude determines how well you do it.
Default avatar

Nerazgledanci!!

Se prav vidi, kako ste nerazgledani ljudje. Ko boste malo boljše začeli misliti privrženic ZDA ali Rusije, se malo poglobili v dogodke skozi stoletja, desetletja in danes, boste videli, da sta obe državi popolnoma isti. Eni ste na strani ZDA, ker sovražite ruse, drugi ste na strani Rusije, ker sovražite ZDA, oz. po vaše t.i. jenkije. Če vidiš boljše, vidiš, da v bistvu ni nobena od teh dveh držav kaj boljša od druge. Američani kuhajo vojne po svetu, Rusi pa si lastijo tuja ozemlja. In naj mi še en jeben rusofil reče, da rusija ni ukradla del ukrajine, en del pa jo bombardira, bo zame takoj izpadel, največji bedak, ki sploh ne ve, kaj je realno življenje. Tudi Američani niso nič boljši. Oni pač kuhajo vojne povsod po svetu, njim je glavna prioriteta kao mir in nafta.
Glede ruske podpore ASADu se pa popolnoma ne strinjam, saj je asad dal poklat svoje državljane med protesti proti njemu. Dal je zavetje bivšemu ukrajinskemu predsedniku, ker je dal med protesti poklati svoje državljane itd ... Res, cela zgodovina rusije od prejšnjega tisočletja, pa do danes, je med enako gnilimi, kot ameriška. S tem, da v prejšnjem stoletju niso Američani klali indijance, ampak Evropejci - natančneje - angleži ... rusi pa so klali takratne sibirce, da so prišli do krzna. Zgodovina mape ZDA in Rusije v prejšnjem tisočletju (?) - rusi so bili veliki malo več kot današnja slovenija, med tem, ko so zdajšnje ZDA ostale enako velike, kot so bile takrat, noben američan ni ukradel ozemlja, ampak so ga Američani odkupili od raznih državnih vladarjev. Na primer Louisiano so Američani kupili od takratnega francoskega vladarja itd ...

Obe državi sta gnili. Kdor bo rekel, da so rusi ok, Američani pa slabi, in obratno, bo samo še več dokazal, da še vedno ne razume pomen življenja in tega, kaj se v resnici vse dogaja okoli njega.

Še enkrat, glasno in jedrnato ... OBE DRŽAVI STA ISTO GNILI!
Default avatar

Gost♥

Vsi vedo, da ima Vladimir prav, le priznati je težko!
Default avatar

novodobni car

tarči je napisal/a:
Seveda! Saj so Rusom večino zgodovine vladali carji.
Default avatar

Putin bi moral

na sodišču za vojne zločine odgovarjati za svoja dejanja. Isto kot Bush mlajši.
Default avatar

stari bedak

Ko sem jaz rekel,da je putin našuntal in poslal miljone migrantov v eu si se mi smejal ,da sem blesav. Sedaj si prišel na moje.
Default avatar

stari bedak

Ko sem jaz rekel,da je putin našuntal in poslal miljone migrantov v eu si se mi smejal ,da sem blesav. Sedaj si prišel na moje.
Default avatar

nič novega pod soncem

stari bedak je napisal/a:
Še enkrat si zamudil priložnost, da bi ostal tiho. Kaj čmo.