Starševski čvek

Črna oblekica, tričetrt rokavi, dolžina pod koleni

Default avatar
Vprašanje v naslovu, kje bi lahko kupila takšno obleko, predvsem me zanima za področje Novega mesta, Krškega. Elegantna, predvsem pa je pomembna dolžina. Vse, ki sem jih videla do sedaj, so bile prekratke. Hvala za pomoč.
Default avatar
Ja do kolen je zelo lepa in elegantna, čez kolena pa je za stare koke (sem 65 pa je nebi nosila).
Tako rekoč midi mi nikoli ni potegnil.
Default avatar
ena kr tko je napisal/a:

Ne vidim, da bi avtorico zanimalo tvoje osebno mnenje o dolžini?

Na Asosu imaš res na tone takih oblek. Tudi vračila so po novem brezplačna, edini shit je, da kar dolgo čakaš na robo.
Default avatar
pa daj zadrži se je napisal/a:
Hvala za mnenje, vendar me bolj zanimajo trgovine, ker bi rada na mestu poskusila obleko, ne da naročim nekaj, pa ugotovim, da to ni to. Mislila sem na Vogele in podobno. Za dolžino nad koleni namreč mislim, da moje noge pač niso primerne, sem dovolj samokritična, da vem, da ne bi izgledalo. V pasu sem ozka, predel okoli kolen je pa šibka točka. No, stara sem malo nad trideset, tako da fosil menda še nisem:), kot je omenila ena zgoraj.
Default avatar
Si mogoce zelo visoka in so ti potem oblekce malo kratke? Drugace ima Comma v kolekciji eni dve taki, manekenkam pride tik nad koleno, ce si tam pod 170 ti zna pa pod koeno segat. Jaz jo imam ze par let od Marc o Polo
Default avatar
Lorealka a je napisal/a:
Sem ravno 170, Comma praviš, tu so verjetno cene precej zasoljene, kajne? Mi lahko zaupaš, koliko si dala zanjo, na žalost moram gledati na vsak cent in kakšna draginja ne pride v poštev:(
Default avatar
iščem... je napisal/a:
Kaj pa če si jo daš sešiti? Mala črna oblekica je le klasika, fajn je če je iz dobrega materiala in točno taka kot hočeš, jo boš lahko dolgo nosila.
Default avatar
Potem ti bodo predrage, 89 eur, pa tudi verjetno kak cm prekratke. Koliko je bila moja nimam pojma, jo imam ze tja v 10 let.
Default avatar
khjkhkjjbb je napisal/a:
Ja, tudi o tem sem že razmišljala, pa saj veš, čez komot ga ni, pa cene tistih, ki sem jih videla v trgovinah, so mi bile zelo sprejemljive, le dolžina ni bila prava. Drugače imaš pa popolnoma prav, klasični kosi bi morali biti kvalitetni, se strinjam:)
Default avatar
iščem... je napisal/a:
Predolgo lahko daš skrajšat, prekratko je pa problem. Mogoče poglej med malo daljšimi oblekami, ki jih potem daš zarobit.
Default avatar
Mogoče celo H & M, zdejle gledam na netu letošnjo kolekcijo. Ne vem pa, kaj od tega imajo v trgovinah pri nas.
Imajo ene z dolgimi rokavi, ampak rokav skrajšat tudi ni problem.
Default avatar
jaz sem jo kupila v Mani