Forum.Over.Net

Starševski čvek

Mož z drugimi ženskami

Default avatar

Rožica 75

Prosim nasvet..
Mož zadnji čas veliko športa, pretirano skrbi za sebe, hodi na treninge, kjer se druži z drugimi ženskami, ( ima 48 let),trenutno je 3 dni v Poreču na tekaških pripravah ( sicer jih je vseh moških in žensk okrog 20), toda on je peljal dol samo ženske.., ne da bi me vprašal .. In to z večjim novim avtom ,katerega večina kredita plačujem... Ko hočem da gremo mi kam za vikend ne more dobiti fraj, ko pa gre za maratone in vse v zvezi z tekom pa ni problema z dopustom.

Drugače vsak dan hodi tečt cca 3-4 ure z obvezno kavico...ko sem jaz v službi in otroci v šoli.
ko ga vprašam kje je bil, postane agresiven in pravi da vohunim za. Njim, mobitel skriva in ima zaklenjenega...
Ko mu omenim da mi to ni všeč, mi reče da z nobeno nima nič, če pa bi želel pa bi lahko vsako....in mi pravi da sem otročja...
Prosim za nasvet... Ali naj tudi jaz grem v kakšno takšno društvo....
Hvala
Default avatar

Jaz predlagam

Najemi detektiva in bo. Meni je to, da postane agresiven, ce kaj omenis, sumljivo.
Default avatar

Popay

Ni ti treba it v društvo, samo najd si enga s katerim se boš kresala, ko je on na maratonu. Življenje je čisto preprosto, če želiš....., če ne, jebeš ježa, isto kot ti, ki plačuješ kredit za veliik avto v katerem tvoj mož polaga maratonko.
Default avatar

kriza tole

Jah, ko je moj to počel so se moji sumi na koncu pokazali za pravilne. Drugače pa ja, zakaj se tudi ti ne bi začela ukvarjat s kakšnim hobijem. Je pa tako, da je lahko potem posledica popolna odtujitev med vama. Težko je reči, kaj je prav glede na njegovo obnašanje. Po prebranem bi jaz sklepala, da ima krizo srednjih let. Lahko, da ga bo s časoma minilo, ni pa rečeno. Saj vem, da ti nisem dala nekega konkretnga nasveta, te pa razumem, ker sem bila v podobni situaciji. Sedaj ločena in samska kar pa tebi ne privoščim in upam, da ne bo šlo v to smer.
Default avatar

mene pa zanima

Kaj imaš ti od tega, ko on druge ženske v vajinem avtu vozi v Poreč.
Ne mi rečt, da se še s tem slepiš, da dol sam spi??

Halo, spoštuj se vsaj malo, kufre in gremo....
Če ne pa še kar postopaj in glej kako ti tvoj mož z drugimi preživlja čas in ne s teboj in otroci
Default avatar

teta fani

Uf imaš pa celo frko doma. Sama sem rekreativna športnica in tečem vsak drug dan dobro uro. Tako da nikar ne verjemi možku, da teče vsak dan po tri štiri ure. Kakor koli pa dobro in zdravo je, da ko imamo družino da se naši hobiji dopolnjujjo. Če gre pa on vsak dan poleg službe še za par ur na rekreacijo pa pustimo ljubica ja ali ljubica ne vsekakor ni ok in se bi jaz res vprašala zakaj si sploh iz temu moškemu, če nimata popolnioma nič skupnega. Ti se ga pa še bojiš.
Tako jaz kot mož imava hobije. Nekaj skupnik enega vsak zase ampak ti hobiji ne smejo vplivati na kakovost življenja naše družine.
Zato bi jaz na tvojem mestu danes ko pride domov iz Poreča popizdila na polno in mu dala vedeti da tako več ne gre. Da mu ne zaupaš, da te zanemarja tako tebe kot otroke, da boš od zdaj naprej vozila ti novi avto in da si bosta našala nek skuppni hobi.
Default avatar

dejčica 40

Saj odgovor že itak slutiš a ne ? V moževem življenju nisi več edina.Med njimi je zagotovo ena ki ji je naklonjen.
Default avatar

Če ti ni prav, se loči.

Rožica 75 je napisal/a:
Zveza ni zato, da ti koga omejuješ. Nič ne pišeš o otrocih. Torej jih nimata.
Pa pojdi še ti tečt.
Kaj jaz mislim o prostem času?
Vsaj dve uri dnevno je samo moj in ko to preračunaš je to 14 ur tedensko.

Z nekimi kao svojimi omejitvami lahko uničiš to zvezo.
Default avatar

jzhgjhgc

lepo si kupi opremo in začni teč z njim, boš hitro videla koliko je ura!
Default avatar

najprej preberi!

Če ti ni prav, se loči. je napisal/a:
Površna si. Ima otroke in službo. Ne govori o omejitvah na tak način, kot ti pišeš. To, da si nekdo poleg službe otrok in partnerja vzame prav VSAK dan 2 uri časa zase, kaže na popolnoma egoistično osebo. Za take ljudi oziroma tiste, ki so. njimi, je boljše, če so sami.
Default avatar

Tekač

Rožica 75 je napisal/a:
Pojdi z njim laufat , če ne bo za , pa pojdi pol ti z menoj :)
Default avatar

Ranklka

Tekač je napisal/a:
Default avatar

Tisa_R

Agresija, živčnost, skrivanje telefona, veliko časa zdoma, distaciranje od tebe - to so tipični znaki varanja. Imaš več možnosti - od najema detektiva, do tega, da sama vzameš dan dopusta in greš za njim ali pa se doma (oz. kjer je on) pojaviš nenapovedano ob nepričakovanem času. Verjetno mu tudi ideja, da bi ti rada tekla z njim in imela skupen hobi, ne bo preveč všeč. V vsakem primeru se zavedaj, da skoraj zagotovo ob poizvedovanju ne boš izvedela ničesar prijetnega.

Ne bi bilo slabo, da že vnaprej dobro premisliš in se vsaj okveirno odločiš, kako boš odreagirala v različnih možnih scenarijih. Od tega, kaj se ti zdi najbolje za tvojo družin ter kako boš načela in vodila pogovor z njim, do tega, kaj je tvoj cilj pogovora - kako si predstavljaš nadaljnje življenje svoje družine, nadaljevanje / nenadaljevanje zakona, itd. Poskušaj ravnati čim bolj preudarno, ne glede na to, kaj se dogaja. Torej ne v afektu, ampak glede na to, kaj je za vse dolgoročno najbolje.

Vnaprej tudi premisli, na koga se lahko obrneš v primeru družinske krize. V težkih časih namreč vsi potrebujemo oporo ljudi, na katere se lahko zanesemo in katerim je mar za našo dobrobit.
Srečno!
Default avatar

Hugo Boss

Sam sem doživel to kar zdaj doživlja tvoj mož.Pri meni je razlog bil drugačen, namreč veliko sem delal na svojih stvareh in imel manj časa za njo.
Na koncu sem bil obtožen varanja, čeprav sem ji bil zvest, mi ni verjela.
Sva šla narazen, jaz pa naprej.Mi ni bilo ne vem kako žal za njo.
Takšna ženska, ki ne spoštuje mojega časa in energije, ki mi ne verjame, me ni vredna.
Default avatar

zracunaj

Ce se tifinancno izzide brez njegovega vlozka in ce bi bili otroci ob njegovih 'terminih' varni in dostojno preskrbljeni potem morda lahko gres v konkretno preverjanje. V kolikor ne,delaj ta cas na tem,da si (v kaksnem sefu npr kjer ni dostopnih podatkov ob locitvi)naredis dostojne zaloge zate in otroke, pocakas da otroci malo odrastejo, delas na sebi (vizualno in duhovno:knjige za osebno rast,meditacija,prehrana,rekreacija..da ne zbolis od custev) in mu ne posojas avta,ki ga placujes ampak ga koristis zase in otroke. Srecno in objem!
Default avatar

update

Hugo Boss je napisal/a:

Če nimaš časa za žensko, bodi raje sam. Pa bodi sam sebe vreden.
To velja za vse s takšnimi pogledi na ženske.
Default avatar

Hugo Boss

update je napisal/a:
Najraje sem sam, vsaj trenutno, mi paše :)
So ženske, ki razumejo moške kot sem jaz, a jih je res manj.Večina jih je odvisnih od moške družbe, potrebujejo konstantno nekoga, da jim dela družbo, ne znajo biti same.
Default avatar

jaz ti povem

ženske ste take pijavke, nonstop bi visele na možu ... pa kaj ne znate zase živet, ko njega ni in ko je?
Default avatar

vedeti ali ne vedeti

Zdaj, ali je razlog varanje, boš morala poiskat odgovore, čeprav njegovo obnašanje je pravzaprav dosti zgovorno, ampak kar se pa vas kot družine tiče, pa to dejansko niste. Družina je lahko suport in navijanje v cilju, vmes pa sprehod po obali, kosilo z otroci v bližnjem lokalu, posedanje na sončku, tudi izkoristek časa za nakupovanje. Ne bi se strinjala, da hodi na takšne izlete na način, da vas kar izključi, po možnosti v agresivni drži. Te kozlarije z omejevanjem in svobodo življenja pa si kar vtaknite nekam! Dec se je samo omejil, ko se je poročil. Če je htel svoboden lajf, bi pač ostal samski in božanski!
Default avatar

potepenc

Če rabite nekoga, ki bo opravil detektivsko delo, torej zasledovanje moža in potem poročanje z dokazi, se lahko obrnete name, na e-mail: potepenc(afna)gmail.com