Mali oglasi

KOZMETIČARKE IN DERMATOLOGI POZOR: UGODNO PRODAM IPL + RF LASER NAPRAVA ebeauty DBT11 + IN MOTION SISTEM

Default avatar
UGODNO PRODAM: 2 LETI RABLJENO IN LE NEKAJKRAT UPORABLJENO IPL + RF LASER NAPRAVO EBEAUTY DBT11 Z IN MOTION SISTEMOM. CENA: 8.000,00 Eur.
(Cena novega kompleta znaša 14000eur)

OPIS:

IPL+RF laser “ebeauty DBT 11” predstavlja prodajni hit, saj poleg izvrstnih karakteristik in vrhunskega hlajenja dosega odlične rezultate. eLite IPL+RF naprava je prava izbira za profesionalne salone, ki želijo izvajati varne in kvalitetne tretmaje. Naprava sočasno uporablja IPL energijo in RF (radiofrekvenca) energijo, ki združeni dosegata bistveno boljše rezultate kot naprave s samo IPL tehnologijo.

UPORABLJA SE ZA:

- trajno odstranjevanje dlačic
- pomlajevanje kože
- odstranjevanje gubic
- odstranjevanje aken, herpesov
- odstranjevanje žilic
- odstranjevanje raznih pigmentacij
- napenjanje kože
- oblikovanje telesa
- odstranjevanje celulita (monopolarna RF)
- lifting obraza (bipolarna RF)
- odstranjevanje glivic na nohtih
- (možnost dokupa kavitacije)

IPL (Intense Pulsed Light) je tip intenzivnega, širokopasovnega, koherentnega izvora svetlobe z valovno dolžino 420-1200nm. S tako posebnimi lastnostmi je lahko IPL »laser« široko uporaben pri terapijah, ki temeljijo na selektivnem delovanju na človeško tkivo z delovanjem fototermolize svetlobnega izvora. IPL lasersko foto pomlajevanje je učinkovitejše, dosežemo ga v krajšem času kot pri običajnih postopkih, odstranjevanje odvečnih dlačic pa je trajno. Zlahka se znebimo raznih pigmentnih madežev, tankih žilic in podobno. Dodatna energija RF (radiofrekvenca) pa le še pripomore k varnosti in uspešnosti postopka.
IPL+RF »laser« ebeauty DBT11 je prodajni hit, saj ima izvrstne karakteristike, vrhunsko izvedeno hlajenje in odlične rezultate. Predstavlja optimalno eLite IPL+RF napravo za profesionalne salone, ki želijo izvajati varne in kvalitetne tretmaje. Gre za sočasno uporabo IPL energije in RF (radiofrekvenca) energije, zaradi česar se dosegajo bistveno boljši rezultati, kot pri samostojni IPL tehnologiji.

Opis tehnologij:

IPL »laser«
IPL »laser« naprave delujejo v valovnem spektru od 400nm do 1200nm. Z njimi uspešno izvajamo številne tretmaje, kot so pomlajevanje, lifting obraza, trajno odstranjevanje dlačic – epilacija, odstranjevanje žilic, aken, herpesov ipd.

IPL »laser« naprava je neinvazivna naprava, ki pozitivno deluje na samo tkivo. Tretmaji v osnovi povzročijo hitrejšo rast kolagena, ki je glavno vezivno tkivo v koži. Povzroči lepši ten kože, odpravi gubice, blagodejno vpliva na akne, odstrani rjave lise in ostale pigmentacije, odstrani Rosaceo, največkrat pa je uporabljen ravno v boju proti dlačicam. Z IPL »laserjem« zelo uspešno trajno odstranimo dlačice z vseh predelov našega telesa.
IPL naprave so nepogrešljiv del področja kozmetike in lepotne kirurgije oziroma lepotne industrije.

Zaradi izjemnega tehnološkega napredka je sedaj na voljo kombinacija IPL tehnologije z Radiofrekvenčno tehnologijo, ki omogoča še bistveno uspešnejše rezultate kot samostojna IPL naprava. Radiofrekvenca tako ogreva globlje plasti kože in za razliko od IPL nima vpliva le na določene ciljne tarče, ki absorbirajo svetlobo v določeni valovni dolžini. Tako zaradi RF energije uspešno odstranjujemo tudi svetlejše in sive dlačice v katerih je malo melanina.

Radiofrekvenca – RF

Po fizikalni definiciji radiofrekvenca (RF) pomeni električno in magnetno valovanje, ki prenaša RF električni tok. To je električno in magnetno valovanje visokofrekvenčnega izmeničnega toka (AC). AC, ki zaniha manj kot 1000-krat na sekundo, je nizkofrekvenčni električni tok, AC, ki zaniha več kot 10.000-krat na sekundo, pa je visokofrekvenčni električni tok. RF je torej takšen visokofrekvenčni električni tok. Medicinsko je RF tisti visokofrekvenčni električni tok, ki ima frekvenco v razponu od 0,5 MHz do 8 MHz. Široko se uporablja v brezžičnih komunikacijah in je nezamenljiv. RF toplotna tehnologija, denimo, pretvarja visokofrekvenčni električni tok v toplotno energijo, ki jo je mogoče uporabiti na področju estetske terapije.

RF v eLite IPL+ RF ročniku predstavlja stranski del ročnika in tako omogoča pretok električnega toka skozi kožo. Radiofrekvenca tako dodatno ogreje kožo, kar omogoči uporabo manjše IPL energije in bistveno boljše rezultate.

In kakšen je princip delovanja samostojne bipolarne RF naprave za toplotno terapijo?

Glede na različen upor kože se z uporabo ustreznega radiofrekvenčnega oddajnika ustvarja ustrezna električna energija in se pretvarja v toplotno energijo, ki skozi ohlajen epidermis prodre globoko v dermis, zviša temperaturo, pospeši krvni pretok v dermisu in podkožnih tkivih, takoj napne segreta vlaknata tkiva, stimulira dolgoročno regeneracijo beljakovine kolagena, sproži učinek napenjanja kože in odstranjevanja gub. Tretmaji niso omejeni z barvo kože, po terapiji pa ne ostane na koži nobena brazgotina, izginejo tudi kožni madeži.
Tretma se izvaja na najvarnejši način, saj za izvedbo terapij ni potrebna nobena anestezija, ravno tako pa po tretmaju ne ostanejo otekline in rdeči madeži. Normalno lahko nadaljujete z vsakdanjim življenjem. Vsak tretma pokaže drugačne učinke, vidno izboljšanje pa se lahko pokaže 6 mesecev po začetku tretmajev. Naprava za RF toplotno terapijo je s strani uradne medicine priznana kot neinvazivna in neoperativna terapevtska metoda za odstranjevanje gub in napenjanje kože, ki vzame najmanj časa in ima najdaljši učinek.

To je že dolgo časa poznana tehnika, ki se je uporabljala predvsem v medicini – kirurgiji in temelji na principu upora kožnega tkiva proti radiofrekvenčnemu valovanju. Tkiva kože in podkožje se posledično segrevajo, kar v primeru nizkih energij pripelje po eni strani do preoblikovanja kolagenskih vlaken, po drugi strani pa do stimulacije fibroblastov in gradnje novih kolagenskih vlaken in medceličnine. Posledica je čvrstejša in bolj napeta koža.
Radiofrekvenco uporabljamo predvsem za uvelo in povešeno kožo na obrazu, vratu, dekolteju, redkeje po trebuhu in nadlakteh. Stranski učinki so blagi – občutek toplote in nežna rdečina po posegu, ki se ob ustrezni negi že v nekaj minutah umiri.

PARAMETRI:

Tip : IPL+RF laser sistem ebeauty DBT11
Ročniki: IPL ročnik, Bipolarni RF ročnik, IPL+RF ročnik, IN motion ročnik
svetlobni vir: IPL (Intense Pulsed Light)
Valovne dolžine: 420/510/560/640~1200nm (IPL Standard) 40/690/755~1200nm (Opcijsko)
Velikost kristala ročnika: 8 x 40 mm²(IPL) , 12 x 30 mm² (IPL+RF); 12×45 mm² (IPL+RF) Φ 15(RF) , Φ 32 (RF)
Hladilni sistem: Zračni in vodni krožni sistem, zaprt vodni sistem, ročnik s hladilnim kristalom
IPL energija: 10~50 J/cm2
RF Energija: 1~10MHz (Bi-Polar)
Pulzna dolžina: 2~15ms
Pulzna sekvenca: 1~15 pulzov (nastavljivo)
Pulzni časovni zamik: 5~50 ms
Hladilni sistem: -4℃~ +10℃
LCD zaslon na dotik
USB Port : Možnost nadgradnje preko USB porta, možnost nastavitve svojega jezika in svojega logotipa
Priključna napetost: 220V / 50Hz

NOVOST – »IN MOTION FAST MODE«

Novost pri napravah eLite Tina in eLite DBT-11 je tudi zmožnost naprave, da omogoča hitro delovanje z do 10 bliski na sekundo. Izvaja se tako, da posebni »IN MOTION FAST MODE« ročnik drsi po koži in preide en predel obravnave od 4-7x. Za tretma tako porabite do 4x manj časa kot s klasičnim izvajanjem, kjer se z ročnikom premikate predel za predelom. Stranka tako za sam tretma porabi bistveno manj časa, kar vam in njej prihrani čas.
Bliskavica ima življenjsko dobo do 1 milijon bliskov, kar izkazuje kakovost in učinkovitost same bliskavice.