Starševski čvek

A druga beseda za prostitucijo je nega telesa???

Default avatar
http://www.slovenskenovice.si/novice/sl ... -na-zavodu

Tule berem, da so erotične maserke iskali kar preko Zavoda za zaposlovanje. Kot da je to čisto ena običajna služba običajne maserke ali fizioterapevtke ali morda kozmetičarke. GRE PA ZA OBIČAJNO PROSTITUCIJO!

Zdaj me pa zanima: od kdaj je prostitucija v Sloveniji legalna? Erotična masaža, ki jo oglašuje podjetje, ki je omenjeno v članku, je "masiranje" gole maserke, ki se drgne ob telo stranke, odkrito pa ponujajo tudi oralno obdelavo in sex.

Nič nimam proti prostituciji, celo za legalizacijo sem se zavzemala. Na živce mi gre samo to, da se bobu ne reče bob in da se ne neha s sprenevedanjem v obliki "erotične masaže", naj odkrito povejo, da gre za prostitucijo - prodajanje telesa pač.
Default avatar
O tem sem že brala, pa še po TV je bilo. Ja, zgleda, da je prostitucija v naši državi res dovoljena, kdaj je prišlo do spremembe, ne vem. Najbrž je državi najbolj važno to, da se od vsake dejavnosti pošteno plača davek:)))
Default avatar
Zakaj vsi plačujemo davke, razen lumpov in prostitutk?
Default avatar
Saj tudi za čistilke nekateri napišejo, da se iščejo sanitarne delavke
Default avatar
Saj pravim, jaz proti legalni prostituciji nisem. Ilegalna prostitucija tako ali tako ne prinese nič dobrega in povezana je s trgovino z belim blagom, tihotapljenjem orožja, mamil, skratka, s kriminalnimi posli. Zato bi bilo dosti bolje, če bi bil poklic zakonit, pa katera želi, ga naj pač opravlja ter pošteno zaračunava, ampak pošteno tudi odvaja davke državi.

Preseneča me le to, ker še zdaj ne vem, ali je prostitucija v Sloveniji zakonita ali ni? Če morda ni - kaj pa potem tale erotična masaža predstavlja za državne uslužbence, ki klasificirajo poklice? Čisto res le "nego telesa"?
Default avatar
Med se smiljo prave maserke, ki morajo strankam razlagati, česa vse ne "nudijo".
Al pa celo pridejo stranki na dom, ta pa pričakuje "nego telesa ".
Default avatar
Imperio je napisal/a:

Lahko bi po pravici povedali, kaj ta nega telesa pravzaprav je. To je nega penisa, baje za ženske tudi nega češplje:-) Nega, nega, pa še malo nege, pa še malo... uh, nega vse do orgazma. Najbrž so cene te "nege" precej zasoljene...
Default avatar
Potem pa te tvoja zaposlitevena svetovalka, ker si ji zameriš, prisli, da se moraš prijavt na tako delovno mesto ali pa te brišejo iz evidence brezposelenih. Ali kako imajo to?
Default avatar
V sloveniji je prostitucija dekriminalizirana. Na zavodu imaš celo šifro poklica prostitutek-ka.
Default avatar
aja, biti prostitutka v sloveniji se ne preganja, biti posrednik je pa težko kriminalno dejanje z zaporom. Tako da tile plešejo po robu zakona.
Default avatar
potem pa te zavod je napisal/a:
ne. naj ti da napotnico, pa jo greš tožiti. Nihče te ne sme posredovati-napotiti na spolne usluge, v sloveniji je to resen prekšek.
Default avatar
Nega telesa, my ass je napisal/a:
So ja, ampak delavka dobi zelo malo. Takoj poklicati policijo, če delodajalec ali stranka dobi samo idejo o tem.
Default avatar
Prostitutek je napisal/a:
Tole je nekako kontradiktorno. Torej si v naši državi po poklicu legalno lahko prostitutka ali prostitut, ampak delati moraš sam, brez posrednikov / zvodnikov? A potem moraš odpreti S.P. ali kako? Ker če si kot "erotična maserka" zaposlena pri eni taki firmi, je tvoj delodajalec v bistvu tudi posrednik, a ni?
Default avatar
ztdbvvcghhjk je napisal/a:

Kaj misliš s tem, takoj poklicati policijo? Saj tako podjetje vendar javno obstaja, a nisi prebrala, da je zaposlene celo iskalo prek zavoda za zaposlovanje?
Default avatar
V modri zoni je napisal/a:

Jaz se vidim nobene razlike med to erotično masažo in prostitucijo.
Default avatar
White clouds je napisal/a:
Ne smeš biti zvodnik zvodnica. Če stranke želijo spolne usluge, maserka pa noče, ne smeš spodbujati ali na kakršen način ji predlagati naj opravlja spolne usluge zate. To je uradno. Neuradno se pa pogoltne ponos in še kaj drugega pa izplača maserki dodatek na črno.
Default avatar
bistvo je zdravstvenem zavarovanju za nesrečo pri delu ☺
če si maserka zlomi prst na šihtu dobi 100% bolniško
Če pa se kaj zgodi med sekspm prostitutki, pa nima zdravstvene zavarovanja, niti penzijskega zavarovanja