Forum.Over.Net

Starševski čvek

citroen ali vw

Default avatar

vasemnenje?

Ce bi se odlocali za nakup avta in imeli budget 17000€, bi se odlocili za nakup novega avta- v nasem primeru za citroen berlingo ali za 3, 4 leta starega vw pasat karavan? Moz na vsak nacin hoce berlingota, jaz bi raje nemca. Na leto naredimo prb.18-20000km. Odlocitev bo itak nasa ampak me zanimajo mnenja
Default avatar

VW ne!

vasemnenje? je napisal/a:
Samo nov avto.
Berlingo, Kangoo ali Partner.
VW odpade. Pa še 3-4 leta star. Ne
Default avatar

Toyota

MI smo že leta na Toyoti, hibridih, o čem drugem sploh ne razmišljamo, morda kakšen alternativen japonc.

V tvojem primeru ... Kaj pa vem, mogoče wv.
Default avatar

kaj pa vem no

Od teh dveh bi izbral Berlinga (ker je nov), čeprav ima malo podhranjeno mašino. Pač je to keramičarski avto. S passatom ima sodelavec velike probleme, tako da ga res ne bi kupil. Nekako ti VWji niso več to, kar so bili včasih.
Mogoče poglej še kakšno Škodo Rapid Spaceback:
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... SI%20Scout
Ali pa (malo dražjo sicer) C4 Picasso?
Default avatar

kultna pripadnost

Ko se vozim za WW pasati poloti, golfi in podobnim, me dostikrat zasmradijo pot pred menoj z črno ali pa belo dimno zavesa (zgoneni avti). ne hvala za zvenečega "nemca".

Moj izbor, tudi v tem segmentu, ki ga gledate: Fiat - ker imajo multijet ali multiair mašine, ki so zakon. Neuničljive in nepožrešne. Samo če hočte pač švaba met, tako kot večina, samo da je "švaba" pol pa mejte. In sem garant, da bo obveljalo v vaši družini " po babje" :)
Default avatar

MarieSophie

Mene tudi nekaj zanima v zvezi z Citroeni. Zakaj rabljene citroene, stare cca do 3 let tako na veliko prodajajo? A je mogoče kakšna serijska napaka teh avtomobilov? Ali nekaterim preprosto ne odgovarjajo?

Kar se tiče VW, so pa tudi cene starih rabljenih vozil z veliko prevoženih kilometrov precej navite...
Default avatar

avto kupovalka

zaj tudi kupujem avto in je ena izmed izbir VW, prilicno nov oz mozno, da cisto nov, se mi pa ne bi podru svet, ce bi bil 3 leta star, samo potem bi drug model kupila.
Default avatar

svaba je svaba

Definitivno Passata. Berlingo sploh ni avto, ampak kombi. Bljak.
Imamo novega Passata, super avto. Kolegica ima starega 14 let, zdaj kupujejo novega, pa bodo starega obdrzali za mularijo, ki ravno zvozila.