Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ste nekoč že živeli?

Default avatar

To so znaki!

Ste se že kdaj vprašali, ali ste nekoč že živeli?

Si stara duša? To so znaki!


Tisti, ki verjamejo v reinkarnacijo, verjamejo tudi v to, da so nekatere duše mlade, druge pa modre in stare. V katero kategorijo spadate?

To je značilno za stare duše!

Potrebujejo čas zase.
To ne pomeni, da nimajo prijateljev in da se zapirajo med štiri stene. Pomeni le to, da jih ne moti, če so sami. Ravno nasprotno. Zanje je značilno tudi, da se radi družijo s starejšimi.

So zelo občutljivi.
Ne, ne jokajo za vsako malenkost. Stare duše so sočutne. Skrbi jih za sočloveka in naravo. Vidijo podrobnosti, ki jih drugi spregledajo, in takoj začutijo, če nekaj ni v redu. Ne morete jih pretentati, saj vidijo v vašo dušo.

Ne sledijo trendom.
Imajo svoj stil, ki se večini zdi smešen. V mladosti so bili uporniški in se s sošolci niso razumeli najbolje.

Niso materialistične narave.
Vedo, da denar ni pomemben. Veselje jim prinašajo stvari, ki niso minljive. Zanimajo jih intelektualne teme in duhovnost.

Zavedajo se minljivosti.
Ker so smrt že večkrat izkusile, vedo, da nič ni večno. Hvaležnost izražajo na vsakem koraku.

Počutijo se stare.
Veliko jih skrbi, saj niso naivni. Odlikujeta jih modrost in potrpežljivost, a jih mnogokrat razjeda tudi dvom. Drugi imajo občutek, da so hladni in nedostopni, a temu ni tako.

http:/*********/si-stara-dusa-to-so-znaki-clanek-274901
Default avatar

stara, zelo stara

Hvala za to razlago. Sem zelo stara in modra
Default avatar

gola resnica

Hja, zgleda da sem stara duša, sam modra pa ne preveč... Zgleda da me je v prejšnjem življenju nekaj hudo razjezilo da v tem tok sikam...
Default avatar

zgleda tako

Po napisanem sklepam, da imam za seboj ze vsaj 100 zivljenj.
Default avatar

nfwpo3erui

tudi jaz sem očitno stara duša..... ampak sem šla enkrat na regresijo in tam nisem nikamor prišla in sem dobila razlago zakaj ne :))
-ali sem preveč nova duša
-slaba možnosti vizualizacije
-premočan razum

Pa se pejt pol :))
Default avatar

Našla sem se v tem

Našla sem se v tem, ne vem pa še, če verjamem v reinkarnacijo,nikoli še se v to nisem poglabljala.
Tudi staro se ne počutim.
Sem modra? Lahko,da sem. Vem pa,da vse našteto v današnjem času nima nobene teže,nič ni vredno. In kje bi sploh lahko uveljavljala svojo modrost?
Default avatar

stara, zelo stara

Našla sem se v tem je napisal/a:
Zate ne vem, ampak sama sem modro tiho, ko gledam vse te butle okoli sebe! že to, da prepoznaš butle, ima svojo težo, veš....
Default avatar

Sloven.

Ja saj, Slovenci namesto da bi se ukvarjali s cim drugim, modrujemo o regresijah, konspiracijah, kemtrajlih in podobnemu sranju, medtem ko nam drzava crkuje. Produktivnost na visku. Ampak saj mi nismo nic krivi, ne? Drzava je nekdo drug.
Default avatar

v bistvu intro

Vse to so lastnosti za introverte. In kdor se najde v opisanih točkah, je preprosto introvert.
Default avatar

domov bi

Ko sem bila stara okoli tri leta, se spomnim hrepenenja, da moram nekam nazaj domov, čeprav sem bila doma s svojo družino. Zeleni hribi so me spominjali na dom. Mislim, da sem umrla od padca v prepad. Do šestega leta sem imela neprestane sanje o padcih. Spomnim se občutka, ko omahneš v globino. Kot najstnica sem bila jasnovidna. Nikoli nisem verjela, da nas po smrti več ni. Vedno sem čutila, da sem drugačna od vrstnikov. Še danes se čutim neprilagojeno za ta svet. Imam skrivnosti in znanja, ki jih držim samo zase. Igram različne vloge, ki se jih zavedam. Na nek način sem svobodna, saj na nobeno stvar ali človeka nisem vezana. Ta svet je res privid in mi smo tako zelo noter padli v ta privid kot otroci v risanko ali igro.
Default avatar

da te potolažim

domov bi je napisal/a:
Ta svet je čisto lepo reala. Ko imaš občutek privida imaš mogoče duševno motnjo. Otroci so pa samo bolj občutljivi na okolje, okolico in bolj zaznajo občutke, čustva drugih ljudi. To potem tekom let pozabimo, ker imamo druge skrbi. In ne skrbi nisi nič drugačna od drugih ljudi, ko bi bila drugačna ne bi živela na tem svetu v smislu, ki ga ti pišeš.
Default avatar

zgoljpozitivno

aleksandra je napisal/a:
V resnici nič od naštetega. Le tvoj "višji jaz" je preprečil vpogled/dostop, v tvoje dobro oziroma vse te regresije so tako pod vplivom teme in lažnih entitet, da kar bi videla, zvedela, je laž. Težave z regresijo imajo pa že po defoltu izrazito svetla bitja, ta temnim vse steče kot po maslu.
Default avatar

Tashq

Kaj pa če zate velja le pol stvari, za ostalo polovico pa velja ravno obratno?:)
Default avatar

pred 11 leti

ko sem rodila sina, mi je sorodnica, ki ima razvit ta čut rekla, da sem rodila staro dušo, ko sem čez 2 leti povila še hči, je spet rekla da je stara duša, jaz pa sem mlada duša. Povedala mi je stvari, ki mi pri vzgoji zelo zelo koristijo, razjasnila mi je občutke......
Skratka verjamem in vse zgoraj napisano velja za moja otroka, in vzgoja je kar velik zalogaj, čeprav mi vsi govorijo kako čudovita in pridna otroka imam.
Default avatar

domov bi

da te potolažim je napisal/a:
Lepa in preprosta razlaga. Blagor tebi in tvoji preproščini...
Default avatar

pol se pa čudim, od kje vojne...

A ni čudno, same stare in modre duše, svet je pa tako krut in nepravičen.

Aja, ve ste vse krasne, drugi so pa mlade in trapaste duše.
Default avatar

nfwpo3erui

zgoljpozitivno je napisal/a:
bi bila res vesela, če mi pustiš kak kontakt.. bi imela eno vprašanje zate..
hvala
Default avatar

ja veš da

aleksandra je napisal/a:

(Premočan) razum nima nobene veze z regresijo, to ti je regresoterapevt očitno rekel, da bi se bolje počutila in ne bi zahtevala denarja nazaj ;) Nova/stara duša tudi ne igrata nobene vloge.
Najbrž pa res nimaš občutka za vizualizacijo, oziroma nisi dovolj prepričana v te zadeve, nekateri regresoterapevti sploh ne želijo delati regresije, če prej ne prebereš kakšne knjige tipa "Potovanje duš". S tem te "zmehčajo" da lažje "doživljaš" zgodbice pod vplivom hipnoze.
Default avatar

nfwpo3erui

ja veš da je napisal/a:
ni zdej tole tako zelo pomembno, pa vseeno.. sem o tem premočnem egu brala tudi drugje, ni ravno to samo izjava tega tipa in tudi denar ni igral vloge..
v te zadeve pa definitivno nisem prepričana, prepričana sem lahko v stvari za katere imam dokaze..
moj razlog za tole regresijo je bil nekje drugje
Default avatar

POGANSKO SRANJE!

TO JE NEKRŠČANSKO POGANSKO SRANJE! Jezus tega ni učil.