Forum.Over.Net

Starševski čvek

A vsi moški varajo?

Default avatar

slabovoljka

Za ene tipe je tako jasno takoj, da ne znajo brez, da bi težili vsaki ženski za seks.
Ampak so pa moški za katere sem bila prepričana, da pa res ne bi varali. Urejen odnos z družino, družino, ženo spoštuje, ampak že nekaj takih me je nagovarjalo k seksu.
Včasih potem razmišljam, da bi komu to povedala, ampak kdo bi mi sploh verjel, da taki družinski očetje, možje, in oh in sploh poštenjaki skušajo varati?
Že kar nekaj takih primerov sem imela. Pa ne vem ali mislijo, če sem samska, sem pa vsem na voljo ali kaj?
Samo groza me je ob misli koliko vseh moških poskuša varati.
Default avatar

topla voda

slabovoljka je napisal/a:

Tako ti gledaš na zadevo, ti pa nekaj povem, ko je sodelavka ven spravila, da jo žicam, sem se spraševal, kaj hudiča ji je, kaj je meni, kake signale dajem. No pol sem/smo ugotovili, da v bistvu vsak pozdrav, pogled ona vzame za flirt. Aja bila je samska, očitno tako željna deca, da ji je varovalka pregorela.
Default avatar

slabovoljka

topla voda je napisal/a:
Če ti tip direkt reče, da želi seksat s tabo?
Če se pogovarjaš z njim in te začne objemat in skuša slačiti?
Jaz sem včasih naivno mislila, da klepet z moškim, ne pomeni flirtanja. Samo za poročene moške očitno pomeni ravno to.
Da ne omenjam tega, da krila sploh ne nosim, preden začne kdo o minicah. Globokega dekoletja nikoli, ne kaže trebuha, popka. V glavnem sem v kavbojkah in nekih mikicah, nobenih štikl. Da ne bo kdo pisal kako se zapeljivo oblačim, da sem si sama kriva.
Da ne omenjam treh svojih razmerij, ko so gospodje 'pozabili' omeniti, da so poročeni.
Default avatar

Bolj ženkse varajo.

topla voda je napisal/a:
Bolj ženske varajo in ne prenesejo zavrnitve.In ja se jim utrga.Kar neke privide in prisluhe imajo.
Default avatar

topla voda

slabovoljka je napisal/a:
To je pa spolno nadlegovanje in prav je da ga prijaviš, poročen ali samski, tako se ne obnaša.
glede zadnjega stavka, pa kaj naj ti rečem, kljuka se za kljuko obesi!
Default avatar

topla voda

Bolj ženkse varajo. je napisal/a:
Že doživeli, ampak HB še v času "samskosti".
Default avatar

nedam

slabovoljka je napisal/a:
Jaz se zahvalim za ponudbo in povem, da me vezani delajo frigidno.
Default avatar

slabovoljna

nedam je napisal/a:
Dobra :).

Ma, razočarana sem, ko misliš, da je moški ok kolega, da je tudi res zvest ženi, potem pa vidiš, da je kolega le do takrat, ko mu poveš, da nočeš seksat z njim.
Z raznih portalov za spoznavanje sem vajena, da tam pretežno poročeni visijo. Samo tako v reali pa nisem mislila, da je toliko varalic oz. takih, ki skušajo varat. Za nekaj moških sem bila prepričana, da so res zvesti in sploh ok. Pa ugotoviš, da ne.
Default avatar

slabovoljna

Prav sprašujem se, če je kak moški, ki je zmožen družiti se z ženko, se pogovarjati, čeprav ve, da nima šans za seks?
Naivno sem mislila, da so moški poštenjaki, da se da družiti z njimi, da ne vidijo žensk le kot spolni objekt.
Default avatar

point je

slabovoljna je napisal/a:

da iščeš, pa da ne dobiš, pol so pa vsi isti, al kaj?
PS
Naša šefica je samska, ga ni ki bi ji upal samo namigniti na sex, saj veš zakaj a ne?
Default avatar

Popay

Avtorica, to bom sm teb povedal, pa ne okol govort, heeh,.... jaa, vsi moški varajo, če imajo šanso in, če je ženska privlačna. To, da so te pa kar trije poročeni zapecali, pa še mene skrbi, čist resno, kako ti je to ratalo oz., kako je njim ratalo......
Default avatar

nedam

slabovoljna je napisal/a:
Te razumem. Jaz jim odkrito in naravnost povem, da takšnih moških ne spoštujem. Prvo zato, ker tisto kar se zlahka ponuja, najdeš za vsakim vogalom. Nima nobene vrednosti. Tisto kar je pa redko (beri vrednote) je pač zame dragoceno. Vrednote so diamant in jaz sem vredna diamanta! Verjemi, se kar zamislijo potem...seveda ostani prijazna, morda jim razširiš obzorje, pa čeprav vsaj za par minut.
Default avatar

samo fprašam

Popay je napisal/a:
a če ni lepa, potem jo pustijo na miru? neee, tudi grde imajo šanse pri poročenih
Default avatar

odgovor na vprašanje

Ne, moj oče ni in moj mož tudi ne, pa moj svak ne, pa... jih še kar nekaj poznam, ki ne. Pa če verjamete ali ne. Mi je vseeno. Samo odgovorila sem na vprašanje.
Default avatar

zdaj si pa podrla iluzije

odgovor na vprašanje je napisal/a:
pa kako si lahko taka, to je še edino kar ima, da so moški pač prasci, še posebej poročeni!
PS
V naši familiji samo eden od 8 vara, in tisti eden je tak podenj, da mi ni jasno, kako mu nasedajo;)
Default avatar

ene nosimo ta križ ja

ko sem jaz to napisala kar si ti sem bila lahka, samovšečna, žrtev itd...gotovo si to večina forumašic misli tudi za tebe

moški varajo ja..sem mislila, da tisti pri 50 kjer sem zdaj jaz ne bodo več taki, da bodo že vedeli, kaj v življenju res šteje, se bodo kaj naučili iz napak..sem delala račun brez krčmarja

in tako kot ti nosim ta križ, veliko se jih je trudilo, da bi me spravili v posteljo, veliko jih vidim sedaj ko žena ni poleg če sem jim jaz prestara se spravljajo na mlajše

probaj tako kot jaz..v otroštvu so nam pripovedovali neke pravljice o sta se poročila in srečno živela do konca svojih dni...čeprav veva in ti in jaz da jih večina vara..naj nama ne umre upanje da kateri pa mogoče ne .. ok?:-)
Default avatar

crna_vrtnica_neprij.

Eh.. večkrat slišiš kakega ko pravi "o kaj bi pa tej delal".. pa ko imajo take dvoumne... pa se posmejem in mislim svoje.
Kar nekaj takih korenjakov, ki dnevno oblajajo vse kar leze, ki ti skoraj padejo v dekolte, pa se je zgražalo, ko je ena aktivno iskala ljubimca (poročena in z otroci).. Mislim potem pa poslušaš - ubogi dec s tako babo, pa kaj ji je, saj ima otroke itd... Prijel je le en, od vseh tistih korenjakov pa je sedaj ostal le nasmeh in zgražanje nad njo.
Dojemanje osvajanja ima vsak drugače.. Za mojega ti garantiram da te ne bo slačil, te objemal, ne bo ti vstopil v osebni prostor... verjetno pa če bi bil v družbi bi te dražil in mogoče bi katere dojele da flirta.
Default avatar

Boom

nedam je napisal/a:
Itak, da so za vse drugi krivi.
Default avatar

SoulHealer

Mene je v bistvu presenetilo, koliko je varanja, ko sem z leti spoznavala ljudi. Pa ne varajo samo moški, tudi ženske so prekleto dejavne na tem področju. Samo moški se bolj hvalijo okrog, ženske pa držijo bolj zase - moj občutek.
Ko sem slišala zgodbe, kako poročene ženske hodijo k tipom samo na seks ... nisem mogla verjet.
Sicer pa sem bila tudi sama kdaj deležna kakšnega osvajanja, ampak nisem pa nikoli imela občutka, da bi tip dejansko kaj storil. Večinoma jih je samo gobec :)
Default avatar

slabovoljka

Najbolj naivne ženske trdijo, da v njihovem sorodstvu pa ne varajo moški. Ja, kaj resno mislite, da bo vam ata razlagal, da vara? Pa, da bo svak ravno svoji svakinji razlagal, da vara?
Ne se slepiti.
Na kupe moških samo zato ne vara, ker so zavrnjeni, ker nimajo prilike. Je pa kriza kaki uglajeni, družinski in na sploh na videz zvesti možje, poskušajo varat. Ja in njihove žene so sveto prepričane, da njihov mož pa že ne.