Forum.Over.Net

Starševski čvek

SAMOOSKRBNI MOŠKI

Default avatar

iščem nasvet

Spoznala sem samooskrbnega moškega. Ne vem kako bi se izrazila, tak moški ki na daleč kaže da ženske ne rabi da živi življenje. Gre v gore sam, pa ga vprašaš če mu ni dolgčas, pa reče da ne rabi drugih da mu diktirajo kaj bo delal. Nenormalno mi je všeč. Stalno čvekava, odlično se razumeva, pogrešam ga. Ampak nekak ne znava narediti preskoka. On ne bo silil v mene če mu ne bom dovolila. Še za objem me vpraša. Ko ga vprašam glede žensk mi reče da bi jo imel, veliko naredil za njo vendar na silo ne bo nič počel. Živi sam, pere, lika, kuha, vse dela brez problema. Čeprav mi je všeč, imam občutek da me ne potrebuje. Kako se približati takemu moškemu? kako mu priti zraven? prosim za nasvet. Prijateljica mi pravi naj mu jasno pokažem naklonjenost, potem pa bom videla. To da sem mu všeč niti ne dvomim, ne vem pa kaj misli o tem če je on meni. Mah kura sem.
Default avatar

Go for it

Daj mu priložnost. Tudi če ima in zna vse, še vedno rabi žensko, kot ženska moškega.
Default avatar

Butl z licenco™

iščem nasvet je napisal/a:
ne žali perjadi. Vsaka prava kura že po tretjem krogu okoli drevesa počepne, da jo petelin (ki sploh ne teka za njo) naskoči ☺
Default avatar

Gost♥

iščem nasvet je napisal/a:
Bejba nima kej počet za šporgetom! V hribih se ne prilahaja, pralnega stroja ne zna uporabljati brez tehtnice in merice za prašek, pomivalji stroj ji je španska vas v Franciji in tako dalje in tako naprej.
Pa saj vas imam rad, še raje pa imam mir, ko si ga zaželim. Maša je dojela štos in funkcionirava dobro!
Default avatar

nasvet mame justi

Kar direkt ga vprašaj če je gej. Vsi normalni moški si ob sebi želijo žensko, (skrivni) geji pa se ves čas neki otepajo. Če bo rekel da ni, potem mogoče nisi njegov tip ženske in ima še dovolj časa zbirat.
Če si mu vseeno všeč on pa hoče živet sam, je z njim nekaj očitno narobe. Ali ima psihične travme, ali ima kakšne čudne fetiše za bregom, ali pa kaj drugega.
Daj mu par dni časa da se izjasni, potem je čas da začneš gledat za kom normalnim.
Default avatar

Peachess

Gost♥ je napisal/a:
Maša ❤
Default avatar

Boom

Ene res ne veste kaj bi rade. Zdaj jamraš, ker sam poskrbi zase, ko ti ga bo enkrat ratalo privezat nase boš pa jamrala, da samo po hribih lazi in doma nič ne premakne.
Default avatar

poznam podobnega

Jaz tudi poznam enga tazga tipa. Bolj možatega od njega še nisem videla. Zna preprosto vse, od popravljanje avtov do domačih opravil. Je pa tudi sam. On si tudi želi ženske, vendar pravi da ne bo skočil na vsako ki pride mimo. Počasi ga zrahljaj, menim da ti ne bo žal. On ne da noče it v gore z žensko, on preprosto noče milijonkrat prestavljat pohoda ker nekomu nekaj ni všeč. Menim da preprosto noče drame v življenju, ker jo ima že preveč. Pridruži se mu pri hobijih, povabi ga kdaj k sebi. Pojdita plesati. Menim da bosta kmalu skupaj, samo pogumno. To so taki moški, ki bi za žensko storili vse, vendar ne če ona tega noče.
Default avatar

oja hehe

O, pa ti je všeč. Ampak očitno ti rabiš moškega na podoben način, kot veliko drugih bab. Se pač bojiš, da ti bo ušel, če ga ne boš privezala nase z gospodinjskimi opravili. To te skrbi, a? Da mogoče nisi dovolj, da bi bil s tabo samo zaradi tebe. Ne skrbi, tudi zate se bo našel kakšen kavč krompir. Tale to pač ni in ne bo, zato pozabi, da bo prenašal kakšna huda tečnarjenja v zameno za sobarico.


Mimogrede, samooskrben???? Samooskrben?????
Default avatar

Rok-1

iščem nasvet je napisal/a:
Izvoli moj komentar, ki sem bil tudi sam točno takšen, dokler sem bil samski. Nisem "potreboval" ženske za to da me "spravlja v red in vzdržuje" in še vedno je ne.
Sem je pa vesel in predvsem sem vesel njene družbe.

Tvoja prijateljica ima prav. Jasno pokaži in še kaj naredi v tej smeri. Ko se ti približa, se lahko (do konca) približaš tudi sama, ko se te "naključno" dotakne, lahko tak dotik potencirano vrneš, itd.
Predvsem pa mu direktno povej, da uživaš v njegovi družbi in bi je rada čimveč.
Od tu dalje gre pa le za to koliko je morebiti štorast - in pa kaj v resnici želi. Malo dvoma pa mora biti, že za začimbo.
Default avatar

Thorrr

Največja oslarija je, da nekdo misli da vsak NORMALEN moški rabi žensko....v bistvu je ravno obratno....tisti ki jo RABIJO ,so nesposobni pusiji in odvisniki od odnosov!!!
Default avatar

vprašaj ga, zakaj je tak

Jaz bi ga kar direkt vprašala zakaj je tak. Poznam enega ki je ratal tak, ker ga je ena ženska po sodišču vlačila zaradi spolnega napada, ubistvu pa je sama skakala po njemu on jo je pa zavrnil. Ne bi verjela če ne bi videla. Niso vsi moški pedri, ali štorasti, enim drugi sesujejo poglede.
Default avatar

oja hehe

vprašaj ga, zakaj je tak je napisal/a:
Ja, ljubi bog no. Kakšen pa je?

Vpraša naj ga, zakaj je samostojen? To misliš?
Default avatar

general Glanzkopf

Ene pa res nikoli niste zadovoljne. Če srečate tipa, ki je zadovoljen sam, vam je čudno, z maminimi sinčki, ki rabijo babo, da jim špila rezervno mamico, pa je po vašem tudi en sam križ..
Default avatar

sem tudi taka

iščem nasvet je napisal/a:
Jaz sem pa podobna temu tvojemu moškemu :).
Znam postoriti kar rabim sama. Imam plačo. Grem sama v gore, smučat, na dopust, na potovanja... nisem pri volji, da bi imela nekoga ob sebi, da bi mi diktiral, da naj mu kuham in kaj naj kuham in kako naj bo pospravljeno. Ni mi do tega, da bi imela ob sebi nekoga, ki gre na dopust ležat na hrvaško obalo. Ni mi do tega, da bi mi kdo težil, ker grem v gore ali pa, da bi šel zraven in stokal kaj vse ga boli. Ni mi do tega, da bi mi kdo diktiral s kom naj se družim in s kom ne (drugače povedano: moški pričakujejo eni, da bo ženska skenslala moške kolege, ker imajo njega, to pa jaz tudi ne bi).
V bistvu ne rabim moškega. Si pa želim. Ne rabim, ampak želim. IN ta moški, ki ga omenjaš, si mogoče tudi želi žensko, je ne rabi, jo pa mogoče želi.
Ampak verjetno tako, zdaj sklepam po sebi kakega moškega bi jaz imela, da bo njemu podobna glede aktivnosti, da ne bo težila z gospodinjenjem,, da ne bo težila, ko bo šel v gore, da ne bo težila, ko bi šel na potovanje... mogoče niti noče otrok in mu ni do ženske, ki bi mu težila z otroci.
Default avatar

Butl z licenco™

Gost♥ je napisal/a:
Maša ni pernata ☺ zato dojema ☺
Default avatar

BonicaMellucci nepr.

[quote="Gost♥",
Pa saj vas imam rad, še raje pa imam mir, ko si ga zaželim. Maša je dojela štos in funkcionirava dobro![/quote]
Ni ona dojela nobenega štosa, verjemi. Odgovarja ji, da ima sama mir, ko si ga zaželi.
Default avatar

Butl z licenco™

sem tudi taka je napisal/a:
občasniki ☺
Default avatar

kja

nasvet mame justi je napisal/a:
Gej ni, če ji kaže naklonjenost in vsi moji so bili taki, edino eden sicer živi sam, ampak vem da pogreša čustveno bližino, vem, ker še po ne vem koliko letih išče stik z menoj, ker ve da sem sama. Je pa tako - da ko ugotoviš, da si lahko sam, ne potrebuješ nikogar, tudi kompromise zelo težko sklepaš in se prilagajaš. Težko je s takimi. Sama sem tudi taka. Pol je to sebično do drugega partnerja. Take it, or leave it... Jaz pač npr. se prilagajala nekomu ne bom več, ker se mi ni treba, men je fajn tudi če sem sama, če pa ne bi hotela bit, pa trenutno lahko izbiram še kolikor mi paše, lahko se samovšečno sliši, vem da ne bo vedno tako. V vezah, po nekih družbenih normah,se pač ne počutim dobro. Nisem še našla takega, da bi se. Idealen moški mi je, da se ujamem v seksu z njim, zato mora bit kemija in rada se morva imet, ampak da mi pusti svobodo in da živiva vsak na svojem koncu. Vedno se zatakne pri ljubosumju.