Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Nudistična plaža

Default avatar

Mira123

Živjo
Sedaj enkrat misliva s partnerjem in otrokom na morje pa sem razmišljala kako bi izgledalo če bi šli na nudistično plažo kakšni so vaši nasveti izkušnje...
Default avatar

Rok-1

Kakšen nasvet pa želiš?
Greš tja, se namestiš, se kopaš, sončiš, bereš, zadremaš... poješ kakšen sladoled - in potem greš domov.

Vsa poanta nudizma je, da se ukvarjaš s sabo in ne z drugimi. Drži se tega, pa nimaš kaj zgrešit.
Default avatar

buks

a burkini so tam dovoljeni?
Default avatar

Mandolina

Mira123 je napisal/a:

Sem hodila leta nazaj.
Zdaj ne bi šla več.Mi je brez zveze.In dosti bolj zanimivo je na oblečeni plaži.Bolj zanimivo, bolj sproščeno , tudi izbira kopalk ni zanemarljiva, saj imajo zdaj zelo lepe.
Default avatar

[email protected]

Meni je super. Nič ni posebnega, kot je že nekdo napisal - greš tja in to je to. Ni težav z mokrimi kopalkami (mene recimo rad matra mehur in si jih moram preoblačit), ni belih robov na koži, meni je to občutek popolne svobode. Ljudje pa veliko bolj kultivirani kot na običajni plaži.
Default avatar

Mandolina

Jaz se recimo počutim bolj svobodna v kopalkah.
Razen tega mi je nudistična plaža dolgočasna.Nobenih barv, samo koža z ritkami, joški in janezi.
Default avatar

Potreba

Nasvet je tak;
Ker imaš očitno potrebo po razkazovanju svoje riti in svoje pezde, pač glej da bo na plaži tvoja rit in tvoja pezda dobro vidna. Se nonstop naprej sklanjaš, ležiš razkrečeno itd.....
To je vsa kunšt nudizma.
Default avatar

a34

Potreba je napisal/a:
ok sedaj vemo kako se ti obnašaš. Hvala ker si podelil/ la.
Drugače, pa so to čisto normalne plaže.
Default avatar

Potreba

a34 je napisal/a:
Drži, plaže so čisto normalne.
Ampak kopalci niso ravno normalni.
Potreba po razkazovanju svojih intimnih predelov, genitalij, anusa...izhaja iz potrebe zdravljenja manjvrednostnih kompleksov tistih, ki to golorito potrebo čutijo.
Intima naj bi bila stvar zasebnosti, ne pa stvar javnega razkazovanja in pretvarjanja, da te nihče ne gleda in da tudi ti ne gledaš nikogar. To enostavno ni mogoče, pa če še tako zatrjuješ da je.
To ne pomeni, da bi se morali sramovat svojega golega telesa. Nasprotno.To pomeni, da moraš svoje telo in tudi sebe, kot osebo spoštovat.
Če ti pelješ svojo ženo golo vsem ostalim na ogled, s tem dokazuješ, da jo preziraš in jo osebno jemlješ kot prodajni artikel v trgovinski izložbi.
Če nek moški spoštuje svojo ženo, jo ne bo v javnosti golo razkazoval drugim.
Nizkotno.
Default avatar

Fkk turist

Mira123 je napisal/a:
Pravilno razmišljaš.Nudistična plaža je vedno bolje urejena.Tam niso primitivci.O spolnosti ni ne duha ne sluha.Midva zahajava na eno izredno lepo plažo poleg poreča.Wc ji so izredno čisti,nikjer ne vidiš še tako majhne smeti.Vse je razkošno in kljub veliko ljudem je placa kolikor želiš.Sva pa šla enkrat isti dan za spremembo v zeleno laguno.Ej ciganija do podna.Tiste babe z kopalkami do ušes pa nenehno preoblačenje in skrivanje.Vse nagneteno ,da se komaj obrneš.Meni je postalo slabo.
Tisto glede debelih riti.So še grše v kopalkah.
Skratka nudisti so ljudje na višjem nivoju.Čisto drugi svet.In,ko enkrat probaš to,si res navdušen .
Toplo priporočam.
Default avatar

Njdl

Ni lepsega kot svobodno lezanje na plazi in uzivanje.Sama si vedno najdem miren koticek nekje izven urejenih plaz.Imam mir pred pogledi pa se nikogar ne motim.Sem pa ze dozivela na teh "divjih" plazah fotografiranje "gospodov" lepih ritk. Seveda mi doslednji gospod ni hotel pokazati slik na tel...ker to je njegova zasebna lastnina....moja golota je pa na ogled.. V posmeh sem dobila odgovor "gospa kaj morem,ce imate lepo postavo in top ritko, saj to je pohvala".Od takrat dalje me plaze ne vidijo...druga perverznost so "gospodje"na barkah, jahtah, ki si z dalnogledom iscejo svoje zrtve..ja tudi to sem ze dozvela..Bolano...
V glavnem je res tako kot so ti napisali ostali. Odlocitev je tvoja...mogoce ti bo na zacetku malo neprijetno a uzivajte.
Default avatar

kar ena mama

no, ker greste kot druzina bi jaz pripomnila se to. Vprasanje koliko so otroci stari in kako svobodno bivate doma. Ce se vsak zaklene v kopalnico in sveta pomagalka, ce te otrok vidi golo, potem mu bo na taki plazi cudno in nelagodno. Ce pa se doma ne skrivate mu to ne bo nic novega, vprasanje pa tudi od starosti otroka, moj se pri 6 letih ne bi slekel pred mnozico ljudi, pred familjo pa je skakal v morje gol, ker smo bili sami.
Default avatar

zakaj pa

Mandolina je napisal/a:
In zakaj naj bi bilo na navadni plaži bolj sproščeno? Razen, če si ti na nudistični vsa zategnjena. Jaz se povsod počutim sproščeno (če ni gneče ali kakih drugih motečih dejavnikov). Kar se kopalk tiče, mi je pa prav fajn, da jih na nudistični plaži ne potrebujem. En strošek manj, ni potrebno preoblačenje, nimaš belih lis na koži od kopalk, plavat je tudi super brez ... Kar se pa zanimivosti tiče, pa tudi ne vidim razlike. Jaz grem na plažo predvsem zaradi plavanja in sonca in mi je prav malo mar, kakšni so tisti okoli mene, bolj ali manj zanimivi. Samo da jih je čim manj in da dajo mir.
Default avatar

starejši otroci

Če so majhni otroci,potem ne bo težav.Kakšni 12 ali več let pa jih ne boste prepričali.Midva sva šla na morje in naš sin je bil star okrog 14 let.Ne boste verjeli.Smrkavc je hodil na drugo plažo midva na fkk.Je rekel,da on ne misli it na nudistično in ,da mu delava sramoto ter,da slučajno ne bi kje na domačem omenila kam se hodiva kopat.Hehe pač ga nisva od malega vzgajala v tem duhu.
Sicer je nudizem prekrasen ,brez kopalk in svoboda.Prav lep občutek.Ni nobenega zijanja in spolnosti kakor eni mislijo.
Default avatar

Otrok na plaži

Mira123 je napisal/a:
Kot otroka so me vlačili s seboj na fkk in je to name vplivalo precej slabo. Ogledovanje spolnih organov svojih staršev iz neposredne bližine se vtisne v otrokovo psiho za vedno. In po tem, ko so mi par počitnic tumbali, da to pa res ni nič takega, to je pa ja normalno, da smo vsi nagi - no, po tem sem razvila ustrezno sproščen odnos do golote. In tem istim staršem to sploh ni bilo všeč. Pri petnajstih me je nek tip vprašal, če bi se slikala za neko revijo. Jasno, da sem se, kaj pa je to takega? Doma pa cela štala. Moja mama je pa lahko ležala naga vsem slinastim Nemcem in lastnemu otroku na očeh? Še zdaj mi ni jasno, kaj sta razmišljala. Je golota naravna ali ni?
Default avatar

pollyanna

O moj bog eni ste res počeni.
"Ogledovanje spolnih organov svojih staršev iz neposredne bližine se vtisne v otrokovo psiho za vedno. In po tem, ko so mi par počitnic tumbali, da to pa res ni nič takega, to je pa ja normalno, da smo vsi nagi - no, po tem sem razvila ustrezno sproščen odnos do golote. In tem istim staršem to sploh ni bilo všeč. Pri petnajstih me je nek tip vprašal, če bi se slikala za neko revijo. Jasno, da sem se, kaj pa je to takega? Doma pa cela štala. Moja mama je pa lahko ležala naga vsem slinastim Nemcem in lastnemu otroku na očeh? Še zdaj mi ni jasno, kaj sta razmišljala. Je golota naravna ali ni?"

Če je tale kdaj videla nudistično plažo od zunaj naj me pes pocitra. Tako si zadrgnjene slovenceljke predstavljajo škodljivi vpliv golote na majhne otroke.
Ja in po masturbaciji se tudi fantom roke posušijo.
Đizs.
Default avatar

fkk kopalec

Otrok na plaži je napisal/a:
Ti se usmerjaš po cerkvenih kriterijih,kjer učijo,da je golota nekaj slabega.To je pokvarjenost.Golota je nekaj najbolj naravnega in samoumevnega.Pozabljaš,da so si oblačila izmislili ljudje in ne narava.Samo,če filaš otroka z skrivanjem ,potem je normalno,da se bo čudil.Eni mešate goloto vedno s spolnostjo.Fkk nima veze z seksiom in vsem kar pripada poleg.Po pravici povedano je tam takšno vzdušje,da sploh ni tiste erotične atmosfere.Ne da se to opisati ljudem,ki niso nudisti z srcem in dušo.Nikoli prav nikoli se mi ni dvignil na fkk plaži.Pa sem precej poln libida.Tam enostavno ni to to.
Default avatar

Clarity

Potreba je napisal/a:


Jaz nisem pes ali morda ortodoksna ženska iz islama, da bi mene mož kam peljal. Lahko se odločam sama, kam bom šla in peljem samo sebe. Nisem lastnina moža, da bi se on odločal, ali me bo kje "razkazoval" golo ali pa me bo raje skrival. Nisem ne lastnina, ne otrok in sem sama svoja svobodna oseba, ki se odloča o tem, kam bo šla, kje bo, koliko časa bo tam in kako bo oblečena.
Zdaj vidim, da imam srečo, ker imam takega moža, ki v meni ne vidi lastnine ali neke vrste sužnje, ki bi ji ukazoval in ji dovoljeval ali prepovedoval.
Default avatar

Otrok na plaži

pollyanna je napisal/a:
Ne vem, če se eni tega zavedate, ampak ko človek vsaj anonimno da iz sebe stvari, ki ga mučijo že od otroštva, na to pa dobi takle odgovor, je to samo še dodatno boleče, pa četudi te ne poznam. Tepli in žalili so me zaradi stvari, ki so me jih sami naučili, in tega staršema ne morem odpustiti. Zakaj misliš da lažem, mi ni jasno.
Default avatar

Saj to je to

Clarity je napisal/a:
No saj to je to. Opisala si se prav tako, kot sem opisal. Ne pripadaš nikomur in vsem. Na razpolago si vsem.