Forum.Over.Net

Starševski čvek

Mož me je zelo užalil, zdaj pa se zgovarja, da se je hecal

Default avatar

mala kraljica

Danes zjutraj, ko sem hotela vstat me je mož potegnil nazaj, a jaz sem morala vstat, potem pa je začel prepevat Ostani še minuto moja mala p r a s i c a -....

Pesem je pravilno Ostani še minuto moja mala KRALJICA ...!!!!

No, zdaj pa me klicari, da se je hecal, samo zame to ni hec, ampak žalitev.
Ne vem kako bom šla čez to :(((
Default avatar

Hruška debeluška

Pa s kakimi neandrtalci ste ene poročene, no. Če ni provokacija, seveda...
Default avatar

Eneja34

Zmerjaj ga nazaj. Pol pa ga vprašaj, če mu to odgovraja.
Default avatar

ta mimozico

S čim se ti ukvarjaš? Nimaš resnih problemov?!
Default avatar

Hej

Tukaj je največji problem v tebi, da ne znaš sprejet njegovega humorja. Vzemi tako, da si se mu zdela spolno mamljiva in te je namesto za kraljico označil za ******. Ok, mogoče se ti to zdi malce nenavaden humor, ampak mislim, da ni škodljiv. Nasmeh na obraz in ne sekiraj se!;)
Default avatar

Lolčika

Pa mu reči nazaj, da je ******.
Mene bi tudi to zmotilo. In ne, to ni humor!
Default avatar

PUMA

Upam da je provokacija. Ne morem verjet da res obstajate tako občutljive ženske
Default avatar

pusti pri miru

Polomil ga je in potem skušal popraviti z izgovorom, da se je šalil. Nič slabega ni mislil, verjetno tega ne bo več ponovil, zato se ne ukvarjaj več s tem.
Default avatar

Pra*ec!

mala kraljica je napisal/a:

TRAGIČNO!
NESPREJEMLJIVO!
KOT SOFOKLEJEVA TRAGEDIJA!
KONEC JE!
NE MOREM VERJETI!

(S čem se folk obremenjuje, pa to ni res...)
Default avatar

Pujsa & Pujs

Reci mu, da je on pra.sec, če si ti pra.sica. IOn še res je.
Default avatar

pujsek

Ni se hecal, pa tudi daleč od tega da te je hotel žalit. On si te je le (ponovno) zaželel! Po moje sta preživela strastno noč, in on si je zaželel še dodatek.
Default avatar

teta fani

Lej morda še mu je takrat zdelo to blazno hecno izpadlo je pa molo čudno oz žaljivo kar si mu tudi povedala in on se je opravičil kar je tudi prav. Ne trmi se in ne napihuj zadeve stvar je zaključena.pika
Default avatar

krava

ja takoj se loči pa brisače prat
Default avatar

jjkk

LOČITEV TAKOJ....VSE MU POBERI
Default avatar

Popay

Samo res, to je glupa fora s temi prasičkami in prasci. Men je enkrat ena rekla naj jo tako kličem med sexom, pa mi nikakor ni šlo to z jezika. Prav nč dobr občutek ne bil, da prasi-co fu-kam.
Default avatar

Catriona

Te čist razumem in tudi jaz ne razumem takih prostaških hecov. Enostavno niso vsi za to. Mož te očitno še ne pozna tako dobro. Mogoče bi katera druga vzela to kot seksi opazko, ampak ti (pa jaz) pač ne.
Mislim pa, da se ne bo ponovilo. In prav je, da pokažeš, da ti ni prav in da to ni tvoj nivo.
Default avatar

smisel za humor

Jah, tako je , če človek nima smisla za humor, za dovtipe, besedne igre;). Pol je pa užaljen
Default avatar

modrival

Evo avtorica, tud če je bil hec, nič važno, kratka navodila kako se ukrepa. Napisala jih je ženska iz stroke, ki preverjeno pozna, kako to "pametne" ženske rešujejo.

SlikaSlika
.
.......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet...
...........................................................................................................................................................................................
Default avatar

jezik lomi kosti

Evo, zaradi takšnih hecov je šla pri meni ena res dolgoletna in tudi prva resna zveza končala. Vedno bolj pogosto je imel štose vključene z žaljivkami ******, kurbica. Recimo si je pel, ubil te bom ****** ali kurbica, zraven pa se smejal. Kot da bi se mu odpelalo iz dolgčasa. Ampak zanj je to vedno bil hec, čeprav prošnje, da naj neha oz. izpusti te besede, niso bile uslišane. S takšnim obnašanjem mi je konkretno zbil željo tudi po spolnosti in potem je šlo vse navzdol. Ja, na koncu pa je spregledal, kaj je povzročil s takšnimi heci, ampak poti nazaj več ni bilo.
Default avatar

prašičje igre

Prašičje igre je imel v mislih;))