Forum.Over.Net

Starševski čvek

Se veselite nove sezone serije Usodno vino?

Default avatar

prihaja na male zaslone

Se veselite nove sezone serije Usodno vino, ki naj bi bila po mnenju POP-tv najbolj gledljiva slovenska serija (hahahahaha, pa kaj še)?

To je zame en bruh od serije.
Default avatar

neveselim

Ne, nič se ne veselim. Gledala sem jo 2x po pol ure in mi ni všeč. Zdi se mi slaba, za odtenek boljša od raznih resničnostnih šovov.
Default avatar

Sdfggh

Ce jo bodo predvajali pred 20 uro, potem me ne moti. Ce pa bo v prime - time terminu ob 20ih (zagotovo bo), potem pac ne bom gledala pop tv, ampak kateri drug program.
Default avatar

žaljivi igralci

jaz sem včasih redno gledal serio usodno vino. zdaj pa ne več. zakaj? ker se igralci že prek serije vidno vtikajo v politiko- da spomnimo- ko je bil referendum o geyjih in posvojitvah otrok so pred serijo vrteli posnetke na katerih so VSI igralci podpirali ZA. jaz takih ljudi ne mislim gledat.
sicer pa glede na vsebino se ne trudjo bit niti humorni če niso niti kvalitetni
Default avatar

igralci???;))

Scenaristi mogoče, igralci odigrajo, kar imajo napisano ;)
Default avatar

Mišelj

Te bedarije ne gledam!
Gledam pa "Kar bo, pa bo!", ki je res dobra in duhovita serija.
Default avatar

janez k

To je najbolj bedna serija na pop tv-ju.
Default avatar

Oven66

Jaz se pa zelo veselim; pred poletjem sem imela vsaj kaj za gledat na TV; Eno žlahtno štorijo in Usodno vino, tako da upam, da bodo tudi s Štorijo nadaljevali, obe seriji sta 1000-krat boljši kot razni butasti resničnosti šovi in ameriški filmi polni nasilja.
Default avatar

rsh

Oven66 je napisal/a:
Malo boljša je od resničnostnih showov, a res malo. Ne morem gledat. Rada pa gledam Eno žlahtno štorijo. Je čisto nekaj drugega. Tudi Kar bo, pa bo je odlična. Škoda, ker ne bo 3. sezone.