Forum.Over.Net

Starševski čvek

40-ta zadnji izdihljaj mladosti,čas,ko se ženskam zmeša.

Default avatar

Resnica.

Jah,bo držalo.
Ko človek pride v 40ta ve,da je to to.Zadnji izdihljaj mladosti,ko enkrat prideš v 50ta začne funkcionalnost telesa hitro padati,degradacija dnk teče hitreje.
Moški to bolje prenesejo kot ženske,ki to slabo prenašajo,večini se začne mešat,varat,razdirat družino itd...
Ženske so bolj prikovane na fizične aspekte življenja,videz,lepota itd...
Tudi mediji bolj vplivajo nanje,so večje potrošnice,življenje bazirajo na zunanjih atributih,ko se vse povesi se povesi tudi možganska skorja,ki jo je propaganda pretentala,da bodo večno mlade.
Default avatar

tonires

ne drzi nikoli... vsaj ce po seb sodim - najvecja vednota mi je ustvarjena druzina, ljubezen, v njej spostovanje, ljubeci odnosi...

niti malo me niti v malem pomisleku ne daje karkoli od zgoraj navedenega
Default avatar

Resnica.

tonires je napisal/a:
So tudi izjeme kot si ti.
Default avatar

most vzdihljajev

general Glanzkopf je napisal/a:
Jah, moški ga tako ali drugače na j****o.
Default avatar

Njanja

Hm... imam sicer šele 30 let, tako da se mi zna še zmešat, ampak se nimam več za mlado. Nekako se mi zdi, da sem s 30 vstopila v srednja leta in da si mlad tam nekje do 30.
Default avatar

moja opažanja

Ne vem kaj bi pokazala raziskava na tem področju, a po mojih opažanjih prizadene kriza srednjih let bolj moške. Veliko žensk pa ostane sužnja možem in otrokom do smrti. Moški pa začnejo hodit v fitnes, gredo na dieto, spremenijo frizuro in stil oblačenja, kupujejo razne igračke, vpadljive avtomobile, si najdejo mlajše ... Tisti, ki zdržijo do 40. Mnogi to storijo že prej, je bolj družbeno sprejemljivo, da se moški pobere pri 25, ker ugotovi, da dojenčki jokajo. Spet tretjim ni potrebe, da bi doživljali krizo, saj se jim ni življenje z ustvarjanjem družine nič spremenilo - je imela žena enega otroka več, porabila svojo plačo za gospodinjstvo in otroke, možu je pa ostalo za hobije in pivo. Potem imamo ženske, ki na eni točki ugotovijo, da jim ni treba biti same za vse, da si zaslužijo partnerja, ki jih spoštuje, odidejo in takrat imajo res čas, da se uredijo, poskrbijo za zdravje in si kaj privoščijo. In na koncu so šele tiste, ki jih opisuješ in doživljajo krizo srednjih let.
Default avatar

tarči

Resnica. je napisal/a:
Po mojih opažanjih se poleg žensk, najbolj odpelje moškim.
Default avatar

modrival

tarči je napisal/a:
Tvoje izjave so take kot od CImerotiča, ki pravi da spoštuje svoje straše, še posebej mamo in očeta.Slika

Drugače pa ja babja norost s polno ritjo vsega in polno ritjo pravic brez vsakršne odgovornosti resničnoi do konca znori proti štiridesetim. V to smer je pač družba šla in se vidi kam gre, če baba nima nobenih vajeti, najebale ga bodo pa na račun tega produkta vse prihodnje generacije žensk.
.
.......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet...
...........................................................................................................................................................................................
Default avatar

tarči

modrival je napisal/a:
Namen dosežen:-)))
Ja res je, samo tudi dedcem se odpelje. Samo nihče ne opazi, ker že prej nismo čisti normalni.:-))
Default avatar

tarči

modrival je napisal/a:
Namen dosežen:-)))
Ja res je, samo tudi dedcem se odpelje. Samo nihče ne opazi, ker že prej nismo čisti normalni.:-))
Default avatar

Krasno.

Njanja je napisal/a:
Če še dobro zgledaš, v kar ne dvomim, si lahko prava lepotna izzivalka kattini :0)
Default avatar

general Glanzkopf

To, da se je babam odpeljalo, jočete smao neki loleki, ki ste milili, da vam bo ena zvesta do smrti. V drugih temah pa itak tulite, d abi imeli 18-letnice. A ste lahko vi tepci bolj sami s sabo skregani, zakaj bi vam babe bile zveste in zakaj s ene bi ločile od večnih dojenčkov, ki po netu gledajo 18-letnice?
Default avatar

general Glanzkopf

Babam se občasno odpelje, večina dedcev pa je odpeljanih cel lajf, sami namišljeno machoti, ki mislijo, da bodo imeli 18-letnice cel lajf..
Default avatar

copatar

general Glanzkopf je napisal/a:
Za tebe se itak ve,da si copatek.
Default avatar

enakopravnost na vseh področjih

modrival je napisal/a:
Saj tudi moška norost s polno ritjo vsega in polno ritjo pravic brez odgovornosti in brez vajeti, ki nori pred in po 40., nas ni pripeljala daleč in so zaradi tega trpele cele generacije moških, žensk in otrok.
Default avatar

general Glanzkopf

Babe so se postavile malo na azdnje noge, dedci pa že jočejo, da je to koenc civilizacije. Za bruhat, kakšni mehkužci, v času Šparte taki ne bi preživeli otroštva.
Default avatar

Starec

Uf kako bi eno osemnajstletnico med nogami polizal
Default avatar

huda na kvadrat

copatar je napisal/a:
Ni copatek, je kar Moški, se bere skozi vrstice. Tak za poročit :D ;). Se ne ponujam,da ne bo pomote, sem premlada ( mi še preeeceeej manjka do 40.), samo pravim, kar opažam. :P
Default avatar

pohoten

Jaz pa iščem kakšno tako zrelo ,seksaj več življenje je kratko:-)