Forum.Over.Net

Starševski čvek

kupujem nov telefon

Default avatar

nevedna na kubik

Ker mi moj Htc crkuje po tekočem traku ( že v garanciji na popravilu), sedaj ga pa ne bi popravljala kupujem novega. ker denarja nimam na pretek, želela bi pa vsaj enak ali celo boljši telefon res ne vem kako se določiti, saj se ne spoznam na napisane karakteristike telefona.
Imam tega https://www.simobil.si/telefoni/htc-desire-530-siva# , sedaj pa gledam tega https://www.mimovrste.com/gsm-telefoni/ ... lus-4g-bel .

Hvala za vsako informacijo, pa morda predlog še za kakšen drug telefon, ki bi mi cenovno ustrezal in ne bi bil slabši, oz. raje boljši od predhodnika.
Default avatar

nevedna na kubik

donsepo je napisal/a:
Sicer sem imela v mislih gotovinsko plačilo nekje do 200 evrov, toda tudi tale opcija ni slaba. Glede na to da imam telemachov paket Več, me pride tale telefon v dveh letih 240 evrov.
Pa še kakšna pomoč pri njih za začetek nastavitev. :)
Default avatar

crna_vrtnica_neprij.

nevedna na kubik je napisal/a:
Če imaš Telemachov paket je sedaj Huawei v akciji (telefon meseca) in pride 110€
Default avatar

nevedna na kubik

crna_vrtnica_neprij. je napisal/a:
Ja, če imaš paket Še več. Jaz pa imam paket Več, ki me trenutno stane 5 evrov, saj več minut ne potrebujem. Pri tem paketu pa pride telefon praktično 10 evrov na mesec. Je pa res, da samo za 5 evrov potem dobim paket Še več, plus telefon. Toda, če nimaš denarja na pretek je to kar velika razlika. ( no, tudi, če kupiš telefon z gotovino daš cc. 200 evrov, ja, saj vem). Ne bi se smel trenutno pokvariti...
Default avatar

shuraip

Ne. S Kitajske hodi približno tri tedne. Tudi jaz priporočam. Elephone, Ulefone. Samo računaj še na DDV.
Default avatar

gifšsd

Pardon, vidim, da je stock in Europe.
Default avatar

lunaaaaaaa

Js ti ful priporocam samsunga a3....js sicer nimam 2016 ampak mi je zakon! baterija zdrzi, dost spomina, lepe slike...res priporocam:)
Default avatar

zopo in kubot

Drugi so itak preplačani, ker kupimo z aparatom še znamko.
zopo ima lučko (edigital)
kubot pa fajn fotoaparat (mimovrste)
Default avatar

zakaj ga rabiš

Jest pojma nisem imela o mobilnih telefonih, ker sem bila brez več let..... poznam tiste ta stare. Sedaj pa mi je že vse jasno o njih...

Sicer pa, prvo se je treba vprašati zakaj in koliko ga rabiš. Če ga samo za klice, je dobra Nokia (ki ima še tipke), če ga za branje novic, potem rabiš nujno dobro resolucijo, ostalo ni toliko pomembno, če ga za več npr. za uporabo aplikacij (FB itd.), potem mora imeti dober procesor in veliko rama ter seveda spomina.

Če hočeš igrati Pokam mora imeti 2GB rama, pa dobro internetno povezavo 4G (čeprav gre najbrž tudi s 3G), android okoli 5 itd.
Default avatar

mehanik1

priporočam

OUKITEL 6000 pro.....ima vse kar imajo veliki in še več.....trenutno na ebayu v italiji v skladišču za 150€ plus 10 € poštnine....v roki ga imaš v treh dneh.
Default avatar

multiman

nevedna na kubik je napisal/a:
Default avatar

iošds

No, mi smo z eksperimenti s manj znanimi kitajskimi znamkami končali. Telefon je po enem letu končal v smeteh. Napihnila se je baterija.