Starševski čvek

In kaj bi bilo narobe, če bi leta 1945 zmagali Nemci? Za nas Slovence bi bilo bolje

Default avatar
Zdaj bi živeli v normalni, uspešni državi, ne pav tem komunističnem zmazku!

Ne sprenevedajmo se in ne trosimo puhlic o nacizmu in fašizmu Komunizem je milijonkrat hujše zlo.
Default avatar
Pejt spat.
Default avatar
Nisem noben ljubitelj Hitlerja, nikakor ne odobravam kar je počel, a nam Slovencem bi bilo bolje pod okriljem Nemčije kot Srboslavije.
Default avatar
Seveda nam bi bilo boljše, saj nas sploh ne bi več bilo. Slovani smo bili - skupaj z Romi, Židi ...na spisku za zradirati, saj nismo zadosti blond in modrih učk... arijska rasa in te zadeve.
Default avatar
podrušo je napisal/a:

Nismo bili vsi na spisku, Slovenci in Hrvati smo bili dobro zapisani. Hrvati so celo svojo državo dobili. Sicer pa Slovenci nismo Slovani.
Default avatar
recimo bobu bob je napisal/a:
Nisi ljubitelj Hitlerja, samo ne moreš preboleti, da je izgubil vojno.
Default avatar
recimo bobu bob je napisal/a:
Edino, kar imamo Slovenci med sabo nedvomno skupnega (drugače smo skup zmetani z vseh vetrov) je jezik, ta pa je nedvomno slovanski. Če nismo niti Slovani, potem nismo nič.

In ja, praviš, da bi nam bilo bolje? Ko bi danes naša kanclerka uvažala migrante?

Hočete več takih čokoladnih doktorjev očitno:

Slika
Default avatar
recimo bobu bob je napisal/a:
Krasno državo so dobili, prečudovito. Še najhujšim nacistom se je želodec obračal, ko so videli, kaj Hrvati delajo po svojih koncentracijskih taboriščih in so jih prosili, naj se malo umirijo, da ne bodo njih spravili na slab glas. Kakšen klavec moraš biti, da ti nacisti rečejo, da jih boš spravil na slab glas, je pa menda jasno.
Default avatar
Spet pripadniki Fürer-ja, še živečega, hehe, neverjetni so....... ampak na žalost ni daleč od resnice. Hitler je hotel Evropo osvojiti na silo, vendar na silo nič ne gre. Nemci s pomočjo Američanov po 2 SV so osvojil Evropo brez kapljice krvi in nasilja, vsi hočemo voziti njhove avtomobile in imeti standard kot ga imajo oni..
Default avatar
recimo bobu bob je napisal/a:

Če bi malo pogledal, kaj je počel Hitler s Štajerci in Dolenjci, takih traparij ne bi nikoli pisal. Za začetek je na Štajerskem pobil se, kar je imelo možgane, na Dolenjsko pa je naselil Švabe, take, ki bi jih sicer najraje strpal v umobolnice, pa jih ni smel ;)
Default avatar
Žogca iz ofsajda je napisal/a:

Kje si pa to bedarijo pobrala? Nacisti, ki so sežgali 6 milijonov Judov so se nad nečim zgražali - hahahaha
Default avatar
strelaš kozle je napisal/a:
Ti se smej, ampak tako je bilo. Napisano v več knjigah. In prebrano tudi v Jasenovcu. Ustaši so bili bolj krvoločni. In procentualno gledano (koliko jih je bilo v primerjavi z Nemci) so ubili več ljudi.
Default avatar
Žogca iz ofsajda je napisal/a:
No,ce smo pri tem so se tudi makaronarski oficirji zgrazali nad domobransko brutalnostjo,ni jim bilo jasno kako lahko brat brata kolje brez kancka vesti...Tito je ze vedel kje mora udrihati,sam kaj ko so podgane razbezale po Argentini...Hitler je rabil zemljo in NE prebivalstva,tak da bi nas 99% koncalo v kurilnici.Hvala partizanom,rdeci armadi,da so resili...
Default avatar
recimo bobu bob je napisal/a:
Brez Jugoslavije bi bla danes Slovenija vsaj za četrtino manjša. V Sloveniji je bilo v obdobju Jugoslavije zgrajenih več kot 500 000 stanovanj za simbolično najemnino, ki so jih ljudje kasneje lahko odkupili za minimalne zneske. V tej svobodni Sloveniji kaj takega za povprečno družino ni mogoče, razen če želi polovico življenja, ki je samo eno, živeti ob kruhu in mleku.

Jugoslavija je dala večini današnjih upokojencev penzije, ki jih mladina, ki odrašča v svobodni Sloveniji ne bo videla ali pa bodo sramotno nizke, večina pri 30-tih še sploh nima delovne dobe.

Življenje je samo eno. Zato živeti za ene ideale, za eno kao svobodno Slovenijo, od katere več kot 100 000 brezposlenih revežev na socialnih podorah nima ničesar pri samo enem življenju ki ga majo, je bolano.

Jebe se meni za politike, za SDS drhal izključevanja in žaljenja ljudi, ki ne mislijo tako kot oni. Ljudje želimo imeti službe ne glede na to, ali na hiši plapola slovenska ali jugoslovanska zastava.
Default avatar
Žogca iz ofsajda je napisal/a:
Lahko našteješ naslove teh knjig? Samo ne prosim srbskih avtorjev, daj kakšne zahodnoevropske, objektivne.
Default avatar
Tip :)) je napisal/a:
Zelo dobro napisano KRATKO, JEDRNATO in tako, kot nas misli se kar nekaj tistih, ki smo takrat ziveli in tudi uzivali tiste case.
Default avatar
Tip :)) je napisal/a:
Zelo pošteno povedano in realno.
Default avatar
Točno tako je napisal/a:
Nič ni dala Jugoslavija penzij, a misliš, da se kje nahaja jugoslovanski sklad za črpanje? Dajemo jih kar lepo danes zaposleni s poudarkom na gospodarstvu. Pa seveda skoraj 2 manjkajoči milijardi dajejo danes še nerojeni otroci in vnuki.
Default avatar
recimo bobu bob je napisal/a:
Ne veste, kaj pišete, ljudje. Ali res nimate drugega dela, kot da pišete provokacije na MON? Tudi v primeru, da res nimate nobenega dela, bi lahko svoje podstrešje uporabili za kaj manj škodljivega, kot je provociranje in delanje špetira.

Lep dan se je naredil danes, avtor(ica), pojdi malo na sprehod v naravo.