Starševski čvek

v kateri servis naj grem menjati zobati jermen za Renault Megane?

Default avatar
Čaka me velik servis na Renault Meganu. V kateri ljubljanski servis se mi splača iti menjati zobati jermen, da ne bo nazarensko drago? Naj povem, da sem že globoko v kriterijih za menjavo jermena in da se zavedam, da strgan jermen še veliko večji strošek...
Default avatar
Jaz sem ga menjala v Realu, cena ista kot na neuradnih servisih, s to razliko, da na pooblaščenem servisu dobiš originalen del.
Default avatar
Tudi jaz bi ga menjal pri pooblascenemu. Nikoli ne veš kakšen chang slang jermen dobis. Sploh pri kaksnemu takemu, ki se bo potem zgovarjal na vse možno.
Default avatar
v vasi je en kovač, ki je včasih podkoval konje. Pohiti, dokler je še živ
Default avatar
Od ponedeljka dalje imajo jermene v Lidlu v akciji.
Če vzamete poleg še šampon za lase, vam jermen brezplačno zamenja prodajalka na blagajni.
Default avatar
renault? je napisal/a:
Piše se renault megane, torej z malo začetnico, ne z veliko. To ni lastno ime. Če bi govoril o firmi, se ta piše z veliko, sicer pa ne.
Default avatar
To zna naredit čisto vsak avtomehanik in nobene razlike ni ,če ti naredi v hiši real ali pa popoldne doma v svoji garaži.Bi rekli avtomehaniku menjat glavni jermen je nekako tako kot cipi dobit tiča med noge
Default avatar
Glede na to, da Renault Megane spada v srednji cenovni razred vozil, tudi original potrošni material( kamor sodi tudi pogonski jermen), ni drag, saj tudi veliko Renaultovih rezervnih originalnih delov vgrajujejo tudi v Nissane (naprimer Micra, Qashqai, ker so dosti cenejši, tehnologija Renault-Nissan za srednji cenovni rang vozil je podbna..

Priporočam pa AH Real za LJ konec- ker po osebnih izkušnjah s pooblaščenimi privatnimi servisi ( 2x), so ti vsaj 10-15% dražji pri zaračunavanju storitev, ( sploh kar se zaračunavanja delovnih ur in postavk tiče :) .
Default avatar
Tara3 je napisal/a:
O matr, ti pa maš cajt - se vidi, da je čas kislih kujmarc in nimaš kaj drugega za počet, kot jebat ljudi v glavo s pravopisom. A se še kako motiššš...

Renault Megane - bo kar prav....See for yourself:

https://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Mégane
Default avatar
najcenejši originali Renault je napisal/a:
Cena jermena je popolnoma skoraj enaka kot na bmw.Sem imel pa fiata za katerega je glavni jermen dražji od bmw petice.Deli ne gredo cena po razredu.
Default avatar
Kako pametna vauuu je napisal/a:

Kje piše, da sem ona?

In ja, malo nerodno zapisano- storitev je tista, ki je dražja pri večini privatnikov, pooblaščemih servisov - ker dostikrat zaračunajo četr do pol ure več, kot na tavelikih uradnih servisih.
Default avatar
jest tut mislim, da najboljše da na AVTOservis!
Default avatar
Hahaha, kaj ste smešni. Original Renaultovi deli. Pa menda ja niste tako naivni, da mislite, da so Made in France. Original renaultove dele kitajčki štancajo, tako kot tudi volkswagnove in vse ostale.
Default avatar
Glavni servis z vsemi jermeni, vodno pumpo, šponarji itd, ne sme pridet več kot plus minus 200 € z delom vred...pri veliki večini avtov....kjer je gromozansko več, je tud gromozanski nateg...