Starševski čvek

Je to sploh življenje?

Default avatar
Sem ločenka pod 40. let. Mamica, otroci so že samosvoji, počasi gredo po svoji poti. V čem je moja težava. Osamljena sem in to zelo. Najprej nimam prijateljice, ki bi se ji lahko zaupala, vse moje prijateljice so odšle. Manjka mi druženje, vesela bi bila ene prijateljice, da bi včasih šle na izlet, da bi ji lahko zaupala.
Delam in to zelo težko delo, ampak dobro veste kakšne plače so v Sloveniji tako, da s svojo plačo komaj prebijem skozi mesec, životarim. Kupujem kar je najbolj nujno. Nimam ljubezni...nisem grda, po besedah ljudi sem privlačna, a moški v meni vidijo samo trofejo, resne veze ni šans. Le kdo si želi ločenko ter mamico. In tisti, ki si želi vezo pa z moje strani ni iskrice, da bom pa z nekom s težkim srcem, ne to pa ne. Sem se zaljubila, moški je v meni videl samo lutko za seks, čustveno sem bila na tleh, zaradi tega, še danes sem. Skrbi imam čez glavo, psiha trpi in, zaradi tega mi je začelo pešat zdravje.
Je to sploh življenje?
Default avatar
Rada bi ti napisala kakšno besedo za vzpodbudo, pa je ne najdem, verjetno si sama poskusila že vse mogoče, da bi zlezla iz začaranega kroga, pa ti ni uspelo. Včasih pri nas pogrešam kakšne skupine, take za druženje, kjer bi se lahko človek v miru pogovoril, dobil kakšen nasvet, da bi vsaj za trenutek pozabil, kakšno je njegovo življenje.
Vsaj otroke boš imela kmalu samostojne, en cilj boš dosegla, malo ti bo vendarle lažje.
Default avatar
Mislim oprosti, saj jaz te zelo razumem, ampak povej mi, zakaj neki si tako razočarana. Enkrat si se zaljubila, očitno v zblojenca, zakaj bi te videl kot lutko za seks mi ni jasno, razen če je bil poročen. Običajno so moški 40+ precej resni, mnogi so se enkrat že opekli, če so ločenci, imajo sami verjetno tudi otroke, zakaj bi se tebe potem zaradi tega izogibali?

Živiš v nekem prejšnjem času.
Default avatar
Razumem, da ti ni lahko in da je osamljenost lahko zelo težka.

Poskusi si polepšati življenje, mogoče na kakšen izlet, razna društva v tvojem kraju sigurno kaj organizirajo, pa ni drago. Pa še koga boš spoznala. Včasih pa pomaga že sprehod ali pa kopanje, če je kakšna prilika v bližini, skratka poskusi se imeti lepo za urico ali dve in si malo odpočiti.
vse dobro
Default avatar
brrrt0 je napisal/a:
Najprej se nisem samo 1x zaljubila...z enim je bilo resno, a žal ga je smrt vzela. Ta zadnji...žal tako je naneslo, da je bil res zblojenec, bil je mlajši od mene in otročji.
Default avatar
Konec je napisal/a:
prvič samskih pametnih sploh ni, tista peščica ki jih je lahko gleda na denar, če že nisi 10 let mlajša od njih

eno akcijo izobraževanja moških bi morali organizirat..in jih naučit, kaj so resnična čustva, resnična ljubezen, resnično srečno življenje
Default avatar
Konec je napisal/a:
Ženska z otroki je zanimiva za moškega ki je na istem,
išči moškega ki ima že otroke,
Ne iskat med samskimi brez otrok.
Default avatar
Tvoje stanje je odraz tebe same. Polovicno napolnjen kozarec je nekomu pol prazen, nekomu pol poln. Iz sebe si nardila iskalko nekoga, ki bi se mu rada zvezala okoli vratu. Vprašaj se ali ti srečo res predstavlja nekdo drug? A ni sreča v malih in preprostih stvareh, ki izhajajo iz nas samih? Težko delo za malo denarja ima mnogo ljudi, pa se klub vsemu znajo veseliti. Pomisli raje vsak dan za kaj si srečna kot na to, zakaj nisi. Uzivaj se v tej vsaj navidezni brezskrbnosti, dokler še nam je na voljo, vsi nimajo več takšne sreče. Zelim ti cimbolj poln kozarec, punca!