Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

terme banovci-priporočam za dopust

Default avatar

kiu88

Pozdrav,

vsem, ki še nimate lokacije za dopust, morda namig, terme Banovci. Res je nekoliko dlje do Prlekije, a je v kampu odlično poskrbljeno, predvsem za otroke. Lahko se po mili volji vozijo s kolesi, kajti kamp je ograjen, ogromno je bezenov za najmlajše, tudi aktivnosti z animatorjem, naprimer razne gusarske dogodivščine. Priporočam družinam z otroci do 12 let.
Izlet pa npr. kolesarjenje do Babičevega mlina, otok ljubezni. Skoraj nujno pa je, da vzamete kolesa, če imate možnost, so zelo lepe ture, pa v glavnem ravnina, ravnina.

Lp
Default avatar

via banovci

se močno strinjam,

tam dopustnikujemo že četrto leto zapored; naselje Zeleni gaj, res je fajn,
vse ravno prav veliko in pri roki,

animacija je super, kolesa si je možno tudi sposoditi,
Default avatar

banovci so zakon

Najbolj prijetne, lepe terme pri nas. Za moj okus, seveda. Vse je ravno prav veliko, vse je čisto, osebje izredno prijazno. Okolica ponuja veliko zanimivih izletov.
Midva greva vsako leto enkrat, ali dvakrat za vikend. Enkrat sva bila v posezoni pet dni. Bilo je res super.
Default avatar

MI tudi

Mi smo bili lani 2 x tam, še konec avgtusta enkrat, tako nam je bilo všeč. Prijazni, dobra lokalna hrana, poudarek na ajdi, animacija za otroke pa je super - s tistimi gusarji so zaposleni dva ali 3 krat dnevno, kolikor pač želijo. tobogani niso predivji, so pa, za tiste otroke, ki jih potrebujejo. bazen dovolj velik, večerno kopanje do 22. ure, kaj hočeš še več?
Default avatar

kockakockica

Meni so tudi Banovci super... grem vsako leto večkrat.... najlepše je za Valentinovo. Je pa treba napisat po resnici... tobogana sta samo dva, otroški bazen pa samo eden in še ta z mrzlo vodo (preverjeno, bila prejšnjo torek). Na splošno ni nobenih vlaganj, še vzdržuje vedno manj. Žal, Sava resorts...

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net