Starševski čvek

Ce vam partner rece, da vas bo zaradi debelosti zapustil

Default avatar
Z partnerjem sva skupaj 7 let, zadnjic pa me je sokiral z izjavo, da ce ne bom shujsala, ne zeli biti vec z mano. Zaradi scitnice sem se zredila 20kg, dol sem jih z zdravili dala 5 v treh mesecih.ampak gre pocasi...in me je sokiralo, da mi sploh lahko rece kaj takega in sem se vedno uzaljena zaradi tega. Kot da je z mano zaradi izgleda?? Ne razumem. Sem samo jaz to tako grdo vzela? Vem pa da mu debele zenske niso vsec, in da mi kar naprej tezi glede moje teze, ampak da bi me zato zapustil..pa ne razumem..
Default avatar
zapusti ti njega prej in mu dokaži da je piz.da

srečno
Default avatar
S tabo je najbrž iz večih razlogov, ampak dejansko si se zredila kar precej. Mu pač take ženske niso všeč....je vsaj iskren.
najbrž ti je večkrat kaj okoli tega namiglil, pa si preslišala....zato sedaj tak šok.
Ga po svoje lahko razumem.
In razumem tudi tebe, če je bolezen vmes je jeba....ampak če si uspela shujšat 5 kil lahko še kakšno.
srečno.
Default avatar
Pa bistveno si spustila - je to 20 kg na recimo 155 cm in 55 kg? na 180 cm in 60 kg ali koliko?
Default avatar
" no ja "

ne serji no!!! MOŠKI KI RES LJUBIJO SVOJE ŽENSKE, SO Z NJIMI!
Default avatar
telo mine, ostane karakter je napisal/a:
Aja, zato toliko razvez?
Default avatar
telo mine, ostane karakter je napisal/a:
No-ja je itak buckasta,zato pa nekaj računa na pamet. ;)
Default avatar
Odslovi ga, spravi se v formo in poišči drugega.
Default avatar
Osamosvoji se, finančno in mentalno. Če ti zaradi 20kg grozi z ločitvijo, kako ti bo šele grozil, ko se boš postarala ali kaj, če boš kaj resno zbolela in imela deformirano telo (rak prsi, izguba uda, kaj kožnega, ...).
Bodi samostojna v vseh pogledih, da te razhod ne prizadane, vsaj fnančno in mentalno ne.
Default avatar
Kakšna kurja pamet vlada tule gor.
- on nje ne sme pustit ker se je zredila kot picek
- ona naj pusti njega ker ji je rekel da jo bo pustil ker se je zredila kot picek
Default avatar
Če bi imela takrat, ko sta se spoznala toliko kg kot jih imaš zdaj, vprašanje če bi sploh do zveze prišlo. Seveda podpiram iskrenost, ne podpiram pa pomanjkanje razumevanja. Naj ti pomaga, da te bo nekega dne manj ;)
Default avatar
Realno vprasanjeee je napisal/a:

Hudič je s temi kilami, ja.Razumem tebe in razumem njega, da bi vseeno rad imel ob sebi tisto žensko, v katero se je zagledal.
Bi bilo tebi všeč, če bi se tvoj zredil za 20 kilogramov?
Sigurno ne.
Daj se malo na vajeti in malo manj jej.Bo bolj zdravo zate, pa še bolj seksi boš.
Je pa grdo od njega, da ti takole grozi.
Te je že kdaj prej prosil, pa ga nisi slišala? In zdaj ti je rekel na grdo?
Ja, na žalost.S tabo je tudi zaradi izgleda.Vsi imamo radi ob sebi kolikor toliko lepega partnerja.
In urejenega.
Default avatar
Mene bi definitivno bolj zjezilo če bi mi skozi težil okoli kil. Tebe vidim da to sploh ni tangiralo, dokler ni rekel da bo prekinil če ne shujšaš. Očitno njegovih opazk nisi jemala resno, zdaj ti pa prpa dela, pa užaljenost......
Default avatar
Resnica je verjetno bolj v tem, da ga poleg kil moti še sto drugih stvari. V bistvu ni več zaljubljen vate. Išče pa krivca v tebi.
Poznam primer, ko se je s kilami zaradi tipa ženska borila toliko časa, daje bil na koncu sama kost in koža. Ampak jo je vseeno zapustil. Vmes je bilo še sto obljub: če boš shujšala, bova imela še enega otroka, gremo na morje, bomo kupili avto itd. Za bruhat pogoji. In seveda če ne boš, te bom pustil. No, pustil jo je suho, shirano in totalno deprasto. Prej je verjela, da bodo kile rešile njene težave. Težave pamso bile drugje, v sosednji ulici
Default avatar
no-ja je napisal/a:
Imam 100 kg na 1,60 m, pa mi še nikoli ni rekel, da me bo zaradi tega zapustil. Bi bil prej vzrok v teži mojega karakterja... :-)
Default avatar
Tako kot pravi ze nekdo zgoraj, ce te bi zapustil zaradi kilogramov, kaj bi se zgodilo, ce se huje zbolis (saj so tudi ti kg posledica bolezni) alk se poskodujes? Bi ostal s tabo ali prav tako odsel?
Default avatar
Ne nabijaj.

Če bi se ti res zredila zaradi ščitnice, bi ob jemanju hormonov kile izgubila tik-tak. Sploh pa pri ščitnici ne gre za klasično debelost, ampak zatekanje, poleg tega so prisotni še drugi, bolj moteči znaki, ki jih ne bi spregledala in niti slučajno ne bi trajalo tako dolgo, da bi prilezla na 20 kil viška.

Ja, verjamem, da ti je mož zagrozil. Če bi se moj partner zredil 20 kil, bi ga brcnila v rit. Sicer je to nemogoče, ker ni požrešen in se v vsem življenju nikoli ni zredil za več kot 5 kg. jaz sem ista. Ko me hlače začnejo tiščat, vem, da je čas, da malo popazim na prehrano.

In to nima nobene zveze z boleznijo in deformacijo telesa zaradi le-te. Eno je, če človek zboli, drugo pa, če je odvisnik!
Default avatar
no-ja je napisal/a:
A to je pri zahtevku za ločitev bistveno?
Default avatar
ščitnica, hahaha je napisal/a:
To mora možu biti lepo v zakonu s tako ljubečo in toplo žensko.
Default avatar
babja logika je napisal/a:
ja, to je pa ženski forum :) dvojna merila za ženske in moške ...