Starševski čvek

Nov teroristični napad v Franciji

Default avatar
Grozno...
Default avatar
Vera miru, kaj pa drugega. Glavnoo da naše človekoljubke vsem po vrsti pojejo dobrodošlico in kar omedlevajo od občudovanja, ne rabijo ne dokumentov, ne preverjanja, samo da so iz povsem drugačnega sveta in že po videzu drugačni in so že vredni vsega občudovanja.
.
.......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet...
...........................................................................................................................................................................................
Default avatar
Kakor katera... Jaz sem tudi človekoljubka... ampak ne te vrste :) Očitno si res želijo severnega kalifata. Kje pa so evropski moški, da ubranijo svoje ženske in otroke, tudi svojo vero, običaje in tradicijo?
Default avatar
kockakockica je napisal/a:
Tu pri nas se borimo proti ljudem, ki želijo islamizirati državo. V Franciji imajo pa 7 mio. muslimanov, ki so francoski državljani in ne znam si predstavljati kako bodo ustavili to morijo. Deportirati jih pa očitno ne mislijo. Udarili so na njihov največji praznik in v enem najbolj znanih francoskih turističnih biserov.
Default avatar
Ker je zadnje čase tako oglaševano naša država ter sosednja, ne bo dolgo, ko bodo to izkoristili tudi v te namene. Nepismeni verjetno niso. Govoriti o varnosti, pa te še nekdo z busom prevaža kot krompir, če že sam ne paziš nase.
Vesela sem, da sem nekoč vsaj kaj obredla brez strahu in videla tudi kaj lepega. In ja, blizu vas je vse, zato bodite pozorni na vse, ko že na veliko razlagate tudi mediji, kako smo mi Slovenija in še Hrvaška, nedotakljivi. Dokler ne bo počilo, ker je to zelo fajn sporočati prav takim. Če vas je že zapustilo s tistimi, ko je treščilo. Zakaj potem mediji ogrožate, tudi?
Default avatar
Včasih smo žural na muzko, kaj a sedaj pa na zvoke življenja? Degeni izmaličeni možgansko.

Upam, da imata najlepša mesta pripravljena proti teroristični načrt, kako bo to zaščiteno kot celotno SLO, ko bo kakšen vdor, ker oni ne želijo slišati, da je kdo varen, ker sejejo strah. Ampak, nam se itak ne more nič zgoditi, če se že najmlajšim, pa še teroristi niso bili.
Default avatar
Zdaj se lahko za par let kar poslovijo od turizma na Azurni obali.
Default avatar
men men je napisal/a:
Le kaj si ob tem mislijo muslimani, ki živijo pri nas? Tako iskreno, na tiho, sami pri sebi???
Default avatar
kockakockica je napisal/a:
Ne vem in me ne zanima. Me bolj zanima stiska in žalost sorodnikov žrtev v Nici. Morilec je menda zajel tudi nekaj talcev v bližnjem hotelu.
Default avatar
kockakockica je napisal/a:
Kaj si mislijo? Veseli so širjenja islama - a misliš, da so kaj drugačni?
Default avatar
Le kaj je napisal/a:
Ravno to bi te moralo zanimati...
Default avatar
7541 je napisal/a:
Se bojim, da imaš prav... Ampak kot kaže odziv naših vrlih evropskih voditeljev, si bomo morali pomagati sami...
Default avatar
Grozno. Obcutljivim ogleda zgornjega videa ne priporocam.
Default avatar
Kjerkoli so muslimani, tam je terorizem....

Tako simpl je to. Torej, hočeš muslimane, hočeš terorizem.

Pa kdo je kriv mentalno in duševno zaostalim evropskim politikom. Tako simpl logike ne morejo dojeti.

7 mio, to je za 3 Slovenije.
Default avatar
simpl je to je napisal/a:

Sej samo 64 % islama govori o vojni proti nevernikom.... Sej samo 64 % govori o džihadu ali vojni proti nevernikom.

Politiki so mentalno in duševno zaostali. Volkovi, dobesedno, ki vodijo ovce direkt v volkove okove. Je video zelo nazoren kaj pomeni biti volk ovcam.
Default avatar
modrival je napisal/a:
Pozabil si 2011 Libijo...
Default avatar
Vsi smo/ste dvolicni...ko mi njim razbijamo/ubijamo zene,otroke,domove...to je pa kul...pa EU dvolicnost...