Starševski čvek

Lionel Lessi the messi gre v zapor

Default avatar
Zaradi utaje davkov.

obsojen je bil na 21 mesecev zapora ampak možno da pslozh ne bo zaprt tako, da to so dvojna merila bogataši lahko delajo kar hočejo revne pa takoj zaprejo pfujjjj
Default avatar
CNN5 je napisal/a:
Normalno ne bo šel. Plačal bo 1,7 mio€ kazni in z tem zaključil posle. Ni kaj, kjer je denar so druga merila.
Zidar, Bavčar, Šrot ....
Default avatar
kako so druga merila, ce je bila obsodba zapor bo sel, ce je pa pogojno in kazen pa ne bo treba. Dvojna merila so v Slo, ne vse enacit sedaj.
Default avatar
Lionel Messi and father Jorge sentenced to 21 months over tax charges
Barcelona superstar also ordered to pay a fine of £1.7m for the crimes
But the sentences can be appealed through the country's Supreme Court
In Spain a prison sentence under two years can be served under probation

Skratka, pogojna bo. Plus prej pritožba.
Default avatar
mislim, da ne je napisal/a:
Drugje pa ne? Ne, kje pa. V Ameriki ljudje čepijo v zaporu za veliko manj od tega, kar je naredila Hillary Clinton (in FB odkril, pusti še neodkrite stvari), pa gospa ne bo šla v zapor, ampak v Belo hišo.
Default avatar
Žogca iz ofsajda je napisal/a:
glede na to, da vem da spremljaš, kaj pa je naredila tako groznega?
da ni uporabljala pravega e-mail naslova?
Default avatar
hillary c je napisal/a:
Zelo na hitro napisano. Gospa (da bi prikrivala svoje mutne posle) si je dala v hišo postaviti lasten server, ker ni hotela uporabljati službenega naslova. Ne gre samo za neuporabo službenega naslova, gre za to, da je, ker je hotela svojo korespondenco prikriti, imela svoj lasten server. Ki seveda ni bil tako zaščiten, kot so ameriški vladni serverji zaščiteni. In potem je na ta server prejemala top secret zaupne podatke. Server je bil večkrat napaden in tudi vdrli so vanj večkrat (njene mejle najdeš na internetu). Sicer se je rešila samo s tem, da je bila blazno malomarna, ampak vsakemu je jasno, da tukaj ne gre za malomarnost. Malomarnost je, ko nekaj opustiš narediti. Postaviti si lasten server doma, potem ga na njem imeti top secret zaupne podatke ... Daleč od malomarnost. In tudi huda malomarnost sama po sebi je v tem primeru kazniva.

Bi pa bil čas, da začnejo raziskovati, kaj je ona tako hudega skrivala (pa vemo, mutenje s Clinton Fundation), da je bila za to pripravljena ogroziti tudi državno varnost.

Na kratko, bi se dalo pa več strani popisati. Če te še zanima, pustim kakšen dober link.
Default avatar
Žogca iz ofsajda je napisal/a:
tak nezaščiten server, pa se ni našlo, kaj bi ona skrivala? če pa so baje vsi lahko brali maile? pol ni imela kaj za skrivat...
Default avatar
hillary c je napisal/a:
Saj je včeraj direktor FBI povedal, da so našli najmanj 110 e-mailov z zaupnimi informacijami. In da je bilo veliko e-mailov izbrisanih in jih niso mogli dobiti. Mailov seveda niso brali vsi, brali so jih tisti, ki so vdrli v server. In tudi vsem ni v interesu, da bi to javno objavljali. Da imajo Rusi vse njene e-maile, pa ni nobena skrivnost. Ogromno e-mailov sta objavila na internetu dva romunska hekerja. Čaka se, kaj bo zdaj objavil Wikileaks. Koliko milijonov pa njena fundacija dobiva od držav, ki jim je ona kot državna sekretarka prodajala orožje, je pa tudi znano. Ampak povprečnega ameriškega volivca, ki nima pojma o ničemer, to seveda ne gane, ne zanima.